fjala me e bukur qe ke thon osht, ca rrejn prej zori, ca prej halli---une e ti si duket rrejm per te dyja.Postuar më parë nga WALCHIRIA
Per cilen dit e pate fjalen qe ste ecen mare?
fjala me e bukur qe ke thon osht, ca rrejn prej zori, ca prej halli---une e ti si duket rrejm per te dyja.Postuar më parë nga WALCHIRIA
Per cilen dit e pate fjalen qe ste ecen mare?
Ne kete bote je i detyruar te genjesh sepse nuk ke kontroll mbi boten.
Varet sesi genjejn njerzit por mendoj ata qe nuk genjejne per gjen me te vogel por vetem ne caste te vecanta e bejne qe te balancojne c'do gje..
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Postuar më parë nga Homza
Kur nuk genjej me pra ..lol
Jo, shyqyr qe na i the ti.
po kush o ai qe nuk genjehen ????
Partizoni
Qe te gjithe genjejme kjo eshte mese e vertetuar,njeriu gjendet shume shpesh ne nevoje per te genjyer,per mendimin tim te genjesh eshte normale dhe me interesante se sa te thoshe gjithmone te verteten,por thjeshte te genjesh bukur dhe jo t'a teprosh
Me pelqene shume kjo shprehja,e mare nga filmi Scareface:Edhe kur genjej une them gjithmone te verteten.
Shprehje shume e thelle per mendimin tim,dhe vete permabajtja e filmit ka goxha moral,rreth jetes se nje krimineli po me moral,qe per te kishte shum rendesi fjala e dhene dhe disa parime qe ai nuk i shkelte kurre ne jete,edhe sikur ai te ishte i detyruar t'i paguante ato me jete.Kush e ka pare filmin e kupton![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Te genjesh eshte e demshme ne pergjithesi, por qe ne fillim duhet pare
aresyeja perse, se nese kjo i sherben nje çeshtje te rendesishme, kuptohet
jete a vdekje, o gjera te kesaj rendesie, edhe pse eshte e denueshme mund
te shfajesohet, me rezerva. Por ndodh qe nje njeri te genjeje pa dashje
duke thene nje diçka jo reale, te trilluar ose thjesht per informacion te
gabuar…, mendoj qe edhe kesaj here eshte e denueshme, por gjithnje me
rezerva. Mos harro qe Ligji denon edhe ate qe nuk informohet, sepse duke
mos ditur mund te genjesh…, pasoja dihet… deshmi e rreme!
Po ta marresh holle holle, ta ka leverdia te mos genjesh…
^^
O shoku,une nuk po flisja per genjeshtra te rendesishme,si ato qe na permende me siper duke na mbajtur ligjeratePor thjeshte per genjeshtra te perditshme dhe pa dem(white lies),si per shembull ato genjeshtra qe jemi te detyruar te shmangemi gndonje gje qe nuk na intereson,por pa i bere dem njeriu.Ka shume raste qe kam vene re qe shume njerez kan edhe te qeshuren fallco,edhe une e kam bere ate te qeshur por thjeshte,per mos t'a ber te ndihet keq tjetrin,kur ai kujton se ai ka then dicka qe ishte shume per te qeshur,por qe mua nuk me eshte dukur aspak per te qeshur.Pak a shume per keto lloje genjeshtrash po flisja une,dhe jo si te genjejme gjykatesin
Ku edhe aty nese je i afte ta besh ate(te genjesh gjykatesin) qe duhet te jesh mashtrues i klasit larte,ne kete rast do thoshja nje i AVOKAT zoti,nuk do kisha ndonje gje ne kundershtim.Se kush e gjeti te drejten ne kete bote te padrejte
![]()
Ej si tha Jovan Bregu lol?
Kur eshte nevoja edhe genjejme nga pak edhe na genjejne................
hahahahha...pikes i ke rene zhorzhi,dhe i ke ren me nje nga shprehjet e nje nder humoristeve Shqiptare te mi te preferuarlol Me ka mar malli per te pare,'' 8 persona +'' shume e arritur,sado qe e kam par mbi 20 here perseri nuk me merzitet ajo komedi.
Krijoni Kontakt