po Ajo Dihet Kush Me Shume E Kush Me Pake ,ka Njerez Qe Ne Te Vertete E Urrejne Genjeshtren Por Kur Duhet Nai Genjeshter Duhet
po Ajo Dihet Kush Me Shume E Kush Me Pake ,ka Njerez Qe Ne Te Vertete E Urrejne Genjeshtren Por Kur Duhet Nai Genjeshter Duhet
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
A e dini se të gjithë gënjejmë...?!
Normal qe po !!!
PS: Po varet a din njerezit me genjyer aq bukur genjeshtrren Pa e mar vesh tjeret![]()
Te genjesh?!!
Normale qe te gjith genjejne,ca me shume e ca me pak,ca per te nxierr veten nga situata te ndryshme qe ndodhen dhe disa te tjeter per mburrje/hobby ect..
Gjithsesi mund te thuash me plote goje qe ben pjes ne jeten e perditeshme.
Feel the pump √
S'para me pelqen as te me genjejne as te genjej por ka pas raste qe te heq nga situata e keqe te tjere ose veten time kam genjyer por jo te kaloj normat.
Genjshtra eshte fjale-mjet qe justifikon veprimin
Eshte ke cdo person pa perjashtim,si cdo veti ,cilesi tjeter.
Cdo gje e perdorur me shumice nuk e mire,ashtu dhe genjeshtra.
Por po ta shofin ne nje aspekt te zmadhuar nje genjeshter ka ndryshim te madh nga mashtrimi.Perdorimi genjeshtres se rafinuar.me qellime perfitimi,ne cdo aspekt te jetes quhet mashtrim(genjeshtra justifikohet,ndersa mashtrimi denohet)
Zanafilla e genjeshtres fillon ke justifikimi e me tej ,,,, duke u perdor,quhet genjeshter.Ne nje sondazh te ber genjeshtra perdoresh gati70% per vetmbrojtje
pra i bie qe ka nje perdorim te gjer nga cdo kush prej nesh![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
edhe Ti Bebushe (^_-) Genjeke,![]()
LOL ,DHE UNE PJESE E KESAJ SHOQERIE JAM MOPostuar më parë nga ELDORADO
![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Kur pashe se, shume genjeshtra i beja nga qe jetoja per opinion,,,kuptova se sa me shume qe injoroja opinionin aq me pak genjeshtra thashe...
lol!bebushe shaka bera[^_-]
kush tha qe e mora per te vertet moPostuar më parë nga ELDORADO
![]()
Krijoni Kontakt