Close
Faqja 5 prej 40 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 395
    i/e regjistruar Maska e zeus
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944

Luan Krasniqi: Synimi im, Kliēko

----------------------------------------------------------------------

Luan Krasniqi duket se ėshtė ambicioz ndaj asaj ēka kanė arritur vėllezėrit Kliēko nė botėn e boksit profesionist. Boksieri kosovar mundi tė siguronte titullin europian kundėr ish-shokut tė skuadrės sė tij, Sinan Samil Sam, ndėrsa pret ta mbrojė atė ndaj gjermanit Timo Hofman mė 4 dhjetor. "Pas duelit me Hofmanin, gara jonė do tė jetė pėr titullin botėror kundėr Lamon Brjusterit. Jeta nė boksin profesionist do tė vazhdojė edhe mė tej, me apo pa vėllezėrit Kliēko,"- ėshtė shprehur udhėheqėsi teknik i Krasniqit, Zhan-Marcel-Nartc. Vladimir Kliēko ėshtė njė boksier i mirė dhe unė jam ndeshur me tė, por nė stėrvitje. Jemi ushtruar bashkė. Po ashtu, edhe Timo Hofman ėshtė njė kundėrshtar shumė i fortė pėr mua. Por unė jam i gatshėm tė boksoj me kėta boksierė dhe jam duke u pėrgatitur qė tė ballafaqohem me ta, por kjo do tė vijė gradualisht. Nė qoftė se mė ofrohet rasti, do tė jam i gatshėm tė fitoj." Krasniqi ka njė ėndėrr dhe beson tek ajo. "Dua tė jem kampioni i parė botėror nga Gjermania qė nga koha e Maks Shmelingut. Pėr mua, kjo ėshtė ėndėrr, por e ndiej dhe besoj se shumė shpejt do ta bėj realitet kėtė ėndėrr. Ky ėshtė motivi mė i madh brenda meje. Unė mendoj se kur dikush vėrtet dėshiron diēka, mund ta arrijė atė. Pėrpara kam sfidėn me Hofmanin dhe gradualisht mė duhet tė shkoj drejt titullit botėror,"- ka thėnė Krasniqi.

----------------------------------------------------------------------
    Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    O Zot paramendojeni Krasniqin kampion bote!
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944

Boksieri shqiptar nė Berlin pėr tė mbrojtur titullin me Hofman

-----------------------------------------------------------------

Luan Krasniqi, do tė luftojė pėr mbrojtjen e titullit sot nė mbrėmje, nė Estrel Convention Center nė Berlin. Kundėrshtar i kosovarit qė garon pėr Gjermaninė do tė jetė gjermani Timo Hofman. Fituesi i ndeshjes sė sotme shpreson tė ndeshet pėr titullin botėror vitin e ardhshėm. Kėtė e ka konfrimuar edhe promotori Klaus-Peter Kohl, i cili shprehet se "Nėse Luani fiton, ai do tė fitojė vende nė ranglistė dhe kjo mund t'i sjellė njė ndeshje pėr titullin botėror nė tė ardhmen e afėrt". Aktualisht, Krasniqi renditet nė vendin e 11-tė nė renditjen e WBC, menjėjherė pas dy pretendentėve tė kohėve tė funti pėr titullin botėror, MekKlajn dhe Golota. "Nuk ia kam frikėn askujt nga peshat e rėnda nė botė", pohon Krasniqi. "E ndiej veten tė aftė pėr t'u ndeshur me kėdo, nuk ka rėndėsi nėse ėshtė Ruiz, Bruster, Bėrd apo vėllezėrit Kliēko". Krasniqi pranon se pėrballė Hofmanit nuk do tė jetė aspak e lehtė, megjithatė shton se nuk e ndien veten nėn presion. "Para kėsaj ndeshjeje ndihem shumė mirė, nuk kam presionin qė kisha kur mbrojta titullin kundėr Sinan Sanil Sam. Do tė jetė e vėshtirė, por nė majėn e boksit nuk arrihet lehtė. Ndoshta mund tė shkojė deri nė 12 raunde". Kosovari nuk ngurron ta vlerėsojė pozitivisht kundėrshtarin: "Timo ka mbrojtje tė fortė, tė cilėn ėshtė vėshtirė ta ēash. Ka edhe goditje tė fortė, por do tė thosha se nė pėrgjithėsi unė jam mė mirė. Mund t'ia dal mbanė". Por ndryshe nga boksieri kosovar, gjermani nuk i jep shumė merita kundėrshtarit. "Nuk kam parė ndonjėherė ndonjė gjė tė mirė nga Krasniqi", ėshtė shprehur nė mėnyrė provokative Hofman. "Ai lufton si amator. Do ta kem tė lehtė ta mund, pėr mua ai nuk ėshtė gjė tjetėr veēse njė gur vau pėr tė kaluar lumin. Jam aq i mirė sa tė bėhem kampion bote". Batuta e Krasniqit pėr fyerjen nga gjermani nuk ėshtė veēse ironike. "Ndonjėherė mė vjen tė qesh me ato qė thotė Timo. Por ato qė thotė nuk kanė rėndėsi, sepse nuk ėshtė nė gjendje t'i vėrtetojė edhe me vepra. Tė gjithė e dimė se si lufton Timo Hofman. Dhe pa dyshim qė nuk lufton si Muhamed Ali". Pėrveē qėndrimit provokativ, nė fakt Hofman ėshtė bėrė qesharak edhe me njė deklaratė tjetėr pėr ndeshjen e sotme. "I kėrkoj Berlinit tė mė pėrkrahė. Unė do tė bėj qė titulli evropian tė kthehet nė Gjermani", thotė Hofman. Njė deklaratė e tillė shkaktoi tė qeshura nė konferencėn pėr shtyp, pasi Krasniqi, megjithėse shqiptar dhe mban ngjyrat e kuqezi nė veshjen e tij, prej 20 vjetėsh jeton nė Gjermani, ka nėnshtetėsinė gjermane dhe ndeshet pėr Gjermaninė, madje duke fituar edhe medalje olimpike pėr atdheun e tij tė dytė, nė Atlanta '96. Kampioni i Evropės reagon me humor: "Duket qė Timo nuk e njihka mirė gjeografinė. Megjithatė, nė njė pikė ka tė drejtė, titulli do t'i jepet sėrish Gjermanisė, pjesės jugore, sepse unė aty banoj".

-----------------------------------------------------------------
    Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!

Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944
    -----------------------------------------------------------

Sapo mbaroi ndeshja!

-----------------------------------------------------------
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zeus : 04-12-2004 mė 19:20

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-03-2003
    Vendndodhja
    Bruksel
    Postime
    256
    kush e fitoi perfundimisht
    "E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"

Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944
    ----------------------------------------------------

Te them te drejten nuk e mora vesh!

Nga ndeshja qe pashe mu duk sikur Luani e meritonte fitoren, po me duket se nje nga gjyqtaret i kishte dhene Timo Hoffman 2 pike me shume. Pastaj nuk e mora vesh se si mbaroi muhabeti se e pashe nga ZDF dhe nuk marr vesh gjermanisht...

----------------------------------------------------

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Gjermani - Leipzig
    Postime
    148
    113 - 115 per Hoffman , 114 - 114 , 114 - 114

Krasniqi mban titulline kampjon Evrope, ne saje te dy barazimeve. Barazimi i pare ne karrierene e tije. Urime Krasniqit. Hoffman qe perbindeshe me thene te drejtene, i gjate e shume i forte.
    "Ju lutem mos ushqeni asnje iluzion. Mua mė vrane dhe keshtu kane vepruar edhe me dy kryetaret tjere te Shoqates sė Shqiptareve "Marko Boēari", te cilet vdiqen, edhe keta, nga "leuēemia". Keto fjale ua kam thene edhe miqve te tjere te mij"...
    Fjalet e fundit te Aristidh Kola-s

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Urime Krasniqit dhe herave tjera vetem nokauta te gjitheve.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Gjermani - Leipzig
    Postime
    148
    Ne te tilla raste di njeri se cfare ndodhe ? Un nuk pata kohe te shikoja vazhdimete e komenteve. Besoje se Timo ka te drejten e nje sfide te dyte.
    "Ju lutem mos ushqeni asnje iluzion. Mua mė vrane dhe keshtu kane vepruar edhe me dy kryetaret tjere te Shoqates sė Shqiptareve "Marko Boēari", te cilet vdiqen, edhe keta, nga "leuēemia". Keto fjale ua kam thene edhe miqve te tjere te mij"...
    Fjalet e fundit te Aristidh Kola-s

Pėr njė Shqipėri tė madhe Maska e ment
    Anėtarėsuar
    14-06-2004
    Postime
    202
    valla drejten me than une mendoj se LUANI ka qen ma i mir shum se gjermani mirpo siq thot i madhi FATMIR LIMA NE shqiptaret jemi jetim ne gjith boten mirpo ne kėsi raste duhet te veprojmė sikur i madhi xhevdet peci ish bokser i prishtines e ti nakautojm te gjith nė ring se perndryshe nuk mund te fitojm pra gjithmon jetim.

Faqja 5 prej 40 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  3. Nikė Gjeloshi vs Mark Krasniqi
    Nga dodoni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 03-11-2009, 11:07
  4. Luan Krasniqi: Nė shtator dy gėzime, pavarėsi dhe kampion bote
    Nga Irfan nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 02-06-2005, 02:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •