Close
Faqja 29 prej 40 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 395
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2006
    Postime
    354

Megjithse humbi, Luani mbetet boksieri yne me i suksesshem

Me ka deshprue shume humbja e Luanit.Une i kam perjetue edhe dy humbjet tjera te tij, por kjo e sotmja me ka lendue shpirtnisht.
    Luani s`qe vigjilent dhe e humbi fillin,prandaj edhe luften.

Ky boksi, megjithqe behet me grushta,eshte ne nje menyre loje shahu!Me se miri e dine kete vete boksieret.Boksieri mund te jete shume i pregaditur fizikisht(sikur qe ka qene mesiguri Luani),por kjo shume here s`mjafton.Sepse boksieri duhet te jete i pergaditur edhe ne koke,per te qene vigjilent(i koncentruar a syhapur)ne cdo moment te luftes.Sipas bindjes sime ,kjo e fundit i mungoi Luanit.

Nga lufta qe e pame,kam bindjen qe Luani ka me shume kualitet se kundershtari i sontem i tij!
    Ky mendim edhe mund te tingllon cuditshem,por eshte i vertete.Luani eshte me i shpejte se qe ishte kundershtari i sontem i tij, eshte teknik i mire dhe ka levizshmeri,qe rralle e kane ata te kategorise se rende.Por ai asnjeren nga keto aftesi s`i perdori!Po t`i perdorte keto veti,siq di ai,Luani s`do ta humbte meqin.

Luani beri nje gabim te madh.Ai zgjodhi strategji krejt te gabuar!Ne vend qe te levizte vazhdimisht dhe te provonte sulme nga gjysem distanca(nga ku ai, si rralle ndonje tjeter, ka aperkatet shume te rrezikshme!) ,siq e beri me sukses ne r. e I-re,ai ose qendronte ne distance(kundershtari kishte duart me te gjata se ky!) ose qendronte i mbeshtetur
    per litaresh,duke marre te rena pa nevoje.Qendrimi ne nje vend ishte gabimi me fatal i tij.
    Keshtu ai mori shume te rena dhe e humbi fillin.

Perkunder perparsise se dukshme te kundershtarit,nderprerja e meqit s`eshte e zakonshme per boksin profesionist!Nuk kishte asnje shenje qe Luani e humbi drejtpeshimin!Sepse ai ne asnje menyre s`e humbi.
    Nderprerje te tilla jane tipike per boksin amator,por jo per boksin profesionist,kjo eshte e sigurt.

Kundershtari i tij „ e donte me shume fitoren“ dhe sulmoi panderpre,ashtu qe perparsite e vogla(ne fillim) i beri te medha, ne ate menyre qe Luanit ia humbi „orientimin „fare.

Per mua,Luani mbetet boksieri me i suksesshem qe kemi pasur deri tani.Vete titulli i kampionit europian(qe e kishte me pare) eshte sukses per cdo lavdate.
    Jam i bindur qe ky boksier,ne baze te aftesive qe kishte,ka merituar te arrije me shume!
    Luanit i deshiroje shendet te mire dhe shume vullnet qe edhe me tutje te mbetet ne kete sport.
    Pervoja e tij e madhe eshte shume e rendesishme per talentet e ardhshem shqiptare.
    Nuk besoj qe do te na mungojne te tillet.

i/e regjistruar Maska e orbita
    Anėtarėsuar
    28-05-2007
    Postime
    36
    Kundershtari i tij „ e donte me shume fitoren“ dhe sulmoi panderpre,ashtu qe perparsite e vogla(ne fillim) i beri te medha, ne ate menyre qe Luanit ia humbi „orientimin „fare.

pse kundershtaret tjere me heret sipas teje nuk e paskan dashte fitoren.........

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    gjynaf.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-12-2006
    Postime
    54
    NA ISHTE NJEHERE E NJE KOHE NJEFAR LUAN KRASNIQI - Keshtu do te thone tash per te qe historine e tij te bujshme e mbylli me nje M*T te madh. ne menyre te turpshme me tradheti, taman si shqiptar pra.

E kam percjelle duelin dje dhe munde te them se luani ose ka luajt mendsh ose e ka shit lojen dhe me siguri kjo e dyta.

shembuj: Isha duke e percjelle situaten, luani megjithate boksonte, njehere e goditi mire ne skaj, kur papritmas nga mesi i ringut ecen luani mbrapa dhe mbeshtetet per konopi, i ve duart ne kok dhe rri e pret, taman sikur ti thuash dikujt hajde tash sjell sa te duash. Erdh zezaku, po sjell sa po mundet, ky idioti yne, as nuk levizte nga vendi, ok qe munde te levizte duart, po kembet pse i nguli si gomari ne lloq, pse nuk levizte, pse nuk ikte nga ai vend, pse nuk vallzonte pak neper ring. Ne kete moment kam bertit e paska shit idioti, sepse shihej qe me qellim po rri, as nuk po kthen goditje, as nuk po ik me kembe, Te isha une ne ate vend te pakten kisha ik me kembe, ai bash u ngul si gomari.

Situata e dyte. Ky tipi yne e goditi zezakun sa mundi 2 here ne mes te ringut, dhe u trullav zezaku, i uli duart poshte dhe qendronte si i mpire luani duart lart, te koka e tij, e shikonte, zezaku pa vetedije gati, ky e shikonte nuk e godiste, po te ndodhte edhe 1 goditje zezaku do te gjendej ne tok, ky idioti yne nuk e godiste, vetem e shikonte duart i kishte 50 cm afer fytyres se pambrojtur te zezakut. fytyra qel sikur me godit thesin. nuk e goditi serish diku 5 sekonda derisa e mori ai veten edhe i qoi duar lart tani ky kishe ja nisi mu shetit naper ring.

situata e 3 te. Ne ringun e pare krejt ne fillim. e goditi luani ate diku 3 grushta ai komplet u trullav, ky ne vend se ta godit me shum ja beri me vetull, kinse shiko cka mundem me te ba.

Per fund te komentimit te kesaj idiotie qe ka ndodhur po ju them, cdohere kur sulmonte luani me 3 grushta ja hupte vetedijen zezakut, mirepo pastaj ndalej, mbeshtetej ne qosh dhe e priste derisa te vinte zezaku mi sjell ketij, as nuk ikte derisa me ne fund referi u bind se loja eshte e shitur dhe ja dha fitoren zezakut.

Kesi loje skam pa kurr, dhe jam i bindur se nuk do te shoh me kurr sepse ky gomari yne kurr me nuk do te gjendet ne ring, edhe nese do te gjendet ndonjehere ne ndonje ndeshje miqesore une nuk do ta shikoj.

Per fund mire ja bene publiku. tha tipi, "es tut mir leid" demek me vjen keq idiota qe keni hargjit kaq pare me ardh me me shiku por kam dh* ne loj. PIKE E MADHE E SHTYPIT:
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arti_St : 15-07-2007 mė 04:54

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Luani i frikohet me shume fitores se humbjes!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e visari9
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinė
    Postime
    809
    Nje ekspert i boksit qe ishte i ftuar ne RTK - i tha Luan Krasnqit te vjerr dorzat e boksit (ose te shprehna mė mirė te lėrė fare boksin se nuk je mė pėr tė ) dhe ne tash duhet te shpresojm te i ri Haxhi Krasniqi se karriera e Luan Krasnqiit po i vie fundi nuk ėshtė ai Luani qe e njofim ne si ne duelet me Samil Samin , Rene Monse e , Brusterin . Sukse ne te ardhmen Luan por deri ketu ku ke veshtir se do te arrish ndonje here .
    1.Arsenal
    20.Tottenham

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-09-2006
    Postime
    4
    ne shqiptaret jemi lodhur mjaft me luftera e humbje tragjike historike, per mua ne nje njeri si Luan Krasniqi kam pare disi nje krenari mbareshqiptare, qe nje shqiptar te arrije ne fokusin e larte sportiv.....qe permes sportit te reprezentoje popullin dhe identitetin shqiptare....kot kot kot, si gjithnje me keto endrrat tona po perfundojme askund...

por e tere kjo ishte nje iluzion abstrakt, nje iluzion i turpshem...nje zhgenjim i papare...e paarsyeshme vjen i biri botes nga cfaredo vendi ushtron karrieren e tij sportive ne gjermani, me apo pa shtetesine gjermane, dhe tek te gjithe te tjeret te pakten eshte shprehur perkatesia kombetare, e ky "kreshniku yne" ne menyre arbitrare mohoi deri tani perkatesine kombetare...athua valle eshte nje pakt i felliqte qe ka lidhur ky me pronaret e tij, apo cfare dreqi eshte ketu, pse vetem ketij i kushtezohet kombesia...apo eshte frika e tij me e gjat se madhesia e tij fiziologjike, kam bindjen se kjo ndodhe vetem tek ne shqiptaret...vetem verbalisht jemi mesuar te luftojme dhe fitoojme lufterat, kur vie puna "sy me sy e dhemb me dhemb" shenderrohet krenaria dhe trimeria ne nje hyperfrike....logjika e shendoshe nuk e percepton kete fenomen...

me vjen keq per shume shqiptare qe kane udhetuar me qindra km, kane bere shpenzime te medha per nje gje qe nuk e meriton kurrefar respekti...

humbja e luanit ndoshta eshte nje hiq, por kur njeriu ndalet dhe mendon me gjat, ketu ka dicka me shume se nje humbje ketu reflektohet "impotenca" jone si popull.....

duhe iu deshiruar gjithe dashamireve te sportit shendet dhe lumturi iu pershendes perzemrsisht..

e zhgenjyer tej mase une....nje njeri krejt e thjesht

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-02-2007
    Postime
    33
    Kjo QE i Ka Ndodh Luanin i Ndodh GJithkujt
    Kur Te Jen Pytje Parja Shqiptari Nuk Nje Moral Apo Kombesi Apo Dashamir

Un I Bindur QE Kjo Humbje E Luanit Ja Ka Siguru Edhe Jetesen E Djalit Vet
    Kuptohet Cilivizimi E Ka Ket Bisniz Apo Dalaver

Keto QE I Tash jan Mendime Personale
    Keshtu QE Peac Shqiptar Ishalla Bohet Naj Terminator Shqiptar E Knaqum Tu FItu ahhahhhhaha
    E Dojn Me Pas Qka Kam Me Than Qka E Tham
    Me Dit Qka N'Kry Kam

i/e regjistruar Maska e visari9
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinė
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga INSTINKT
    Kjo QE i Ka Ndodh Luanin i Ndodh GJithkujt
    Kur Te Jen Pytje Parja Shqiptari Nuk Nje Moral Apo Kombesi Apo Dashamir

Un I Bindur QE Kjo Humbje E Luanit Ja Ka Siguru Edhe Jetesen E Djalit Vet
    Kuptohet Cilivizimi E Ka Ket Bisniz Apo Dalaver

Keto QE I Tash jan Mendime Personale
    Keshtu QE Peac Shqiptar Ishalla Bohet Naj Terminator Shqiptar E Knaqum Tu FItu ahhahhhhaha

pajtohem me ty loje dukej si e shitur qysh ne fillim , Luani nuk u gutke fare veq shkojke ne qyshe edhe tani i vike ai tomsoni e rrehke e kputke .

Terminatori i ardhshumm mund te jete Haxhi Krasniqi i cili do te jete boksier shume ma i mire se Luani edhe pse ėshtė heret ti deklarojm kėto gjera , Haxhi Krasniqi di si te mbrohet dhe po i mund kundershtaret e vete me shume prevoj , Haxhi Krasniqi ėshtė vetum 19 vjeqar dhe mund te jete e ardhmja e boksit .
    1.Arsenal
    20.Tottenham

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anėtarėsuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Ndeshje e shitur, u pa qarte qe Luani nuk kishte deshire te boksonte....

Nga nje star boksi, mbas kesaj ndeshjeje kthehet ne nje boksier ordiner. Te njejten gje beri edhe me ndeshjen kundra Brewster.

Besoj se tani i ka ardhur vertete fundi Luanit.

Turp
    Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!

Faqja 29 prej 40 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  3. Nikė Gjeloshi vs Mark Krasniqi
    Nga dodoni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 03-11-2009, 11:07
  4. Luan Krasniqi: Nė shtator dy gėzime, pavarėsi dhe kampion bote
    Nga Irfan nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 02-06-2005, 02:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •