Ne kuptimin e plote te fjales
Ne te shumten e rasteve---- genjeshter----
Te dua .
Ka shum kuptime
Ne kuptimin e plote te fjales
Ne te shumten e rasteve---- genjeshter----
Te dua .
Ka shum kuptime
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Ky po, ka fol pa kthesa. Lind me te shpejte pyetja: pse abuzohet me te? Pasi eshte po aq delikate ne permbajtje dhe akoma me teper gjate te shprehurit e si rrjedhim, mesazhi i percjelle ne krahun tjeter godet shenjestren deri ne 'dobesi optimale' epo s'u be qe s'u be njeriu njeri! ce mos nuk deshi ay edhe, po thuaj... :D lolPostuar më parë nga tim
Kurse per ate shprehjen sipas te ciles eshte me e madhe se ne, mungon dicka. Fjala 'njeri' pra! (e shprehur) eh çe heq e ç'nuk e heq njerine e shkrete :D lool
mbi gjithcka, njeriu! :D
- sipas njeriut lol
p.s po mire mo(tha xha Sulua) do beheni njerez juve apo jo?!
well sure, some freakin day. lol
"Të dua" ka shumë kuptime...
Ti'a thuash dikujt do të thotë që ai/ajo është i/e vetmja që të bën të lumtur, që të bën të fluturosh në ajër, që të jep fuqi të bësh të pamundurën, të lehtëson frymëmarrjen, të bën të shkëlqesh, ta duash jetën...
Është shprehje fuqiplote, që kurrën e kurrën s'duhet thënë pa mos e ndjerë me gjithë shpirt e zemër...
Happiness is: ME & YOU ;)
Ky eshte kuptimi i mire i fjalesPostuar më parë nga Kërçovare1
![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Sa me shpesh ta thuash, aq me teper e ben tjetrin te dyshoj qe sja di vleren.
eh kjo fjale shpreh nje ndjenje te thelle dashurie dhe nevoje per nje person saqe je gati te besh dhe te japesh gjithcka per te vetem e vetem qe ai/ajo te jete i/e lumtur ne krahet e tua,pergjithmone.
Flasim per "te dua" te sinqerte e!?
eshte e vertete qe ne dashuri si ne shume gjera te tjera te jetes me shume lozin rol veprimet se sa fjalet
po a eshte po aq e rendesishme qe t'ia pohojme tjetrit qe 'te dua" here pas here
e, po nuk u tha kjo do te thote qe nuk ekziston dashuria ne mes nje cifti.
te thuash "te dua" do te thote qe i jep siguri tjetrit ne ndjenjen ndaj tij?
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Si? Fjala "te dua" ka kuptimin "kam frike per ty." Madje jo vetem ne kuptimin e ngushte te fjales (si ketu) por edhe ne ate universal.Postuar më parë nga hope31
![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Fjala "TE DUA" per mua ka nje kuptim kaq te madh dhe te rendesishem saqe eshte e kote te mundohemi t'a shpjegojme me fjale, sepse thjesht, s'mundemi dot.
Eshte fjale me e madhe se ne, por fatkeqesisht shume njerez e abuzojne dhe e thone me vend e pa vend dhe e ka humbur ate vleren e saj aq te madhe per shkak te ketij abuzimi, sepse edhe kur dikush e thote, gjithmone tjetri pyet veten e ka me te vertete, apo e ka zakon qe e thote. Dhe keshtu nuk ka ate efektin qe duhet te kete tek njeriu te cilit i thuhet.
Postuar më parë nga Visage
Fjala te ''dua'' moj Visage,jo vetem qe eshte nje partikualitet i kondicionit psiqik te personave qe preferojne nenshtrimin sexual mbi vitalitetin mendor te predispozuar per Personin Modern nga Nena Natyre , por per me shume eshte nje barrierre qe stopon Forcen Mendore te Individit,(Horizontin Njerezor drejt Infinitit), e cila me sa po kuptojme eshte e destinuar ta shkepuse Qenien Njerezore nga Instinktet Kafsherore,....luanesha behet xheloze e nuk han e del per gjueti per nje muaj,ne mision vetevrases,per hir te dashurise ndaj luanit te saj sepse luanesha tek guva komshije o tu bo si dhip i bukur....e pastaj?!
S'ka dashuri,s'ka llogjike ne fjalen te dua,thjesht papjekuri.Dashuria eshte vecse nje keq-interpretim universal i interesit natyror mashkull-femer per rikrijim,riprodhim, e manipuluar nga epshet sexuale ne ate qe nga te paditurit konsiderohet si vullkanizim emocionesh,e keto te fundit jane thjesht mbeturina te pa shpresa e utopike te nje pjese regresiste te natyres se qenies humane.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga nausika : 13-06-2006 më 20:20
Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.
Krijoni Kontakt