Atëhere, të gjithë ata që e shikojnë këtë titull do të thojnë: " aha pyetje e mirë". Por në fakt, a ka përgjigje për këtë pyetje që është pak si me spec do të thoja. Dashuria ka shumë kthesa dhe devijime në rrugën e saj por sido që të jetë puna edhe dashuria ka themelin a saj pasi edhe Nju Jorku është një qytet gjigand ku një i huaj humbet patjetër por prapë se prapë edhe Nju Jorku e ka themelin e vet që zë fill disa shekuj përpara. Domethënë edhe dashuria e ka një themel që është i vulosur thellë në të kaluarën. Por mendimi im është se dashuria është thjesht "INTERES" dhe kur themi "të dua" në fakt ( pa ndërgjegje ) ne themi " ti më intereson"... E di që për shumë njerëz kjo që po them mund të duket pa kuptim por ka shumë mundësi që ai që mendon kështu është menduar shumë pak. Neve kemi shumë nevojë për personin që duam dhe sikur ai/ajo të mos jetë pranë nesh atëhere do të krijohej një gjendje e pakëndshme. Prandaj nga këndvështrimi im DASHURIA ËSHTË VETËM INTERES. Kush është kundër ose pro le të përgjigjet... Përshëndetje nga Besjoni.
Krijoni Kontakt