Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    ...gjenķ... Maska e mad
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321
    Kristofor, nuk ja vlen me u marre me ty, e as me ate ish-bebin tjeter, se ju po i me i brime i bini fyllit!

Flamurin i Andriy Shevchenkos nuk e kam valvitur une as i pari, e as i fundit! Se u bere ti dhe leshi_forever tifoza te bythzinjve, nuk do te thote se dhate veton per dicka! Ndaj mos na beni gam-gam per Ronaldinho apo Adriano, apo ku di une cfare tjeter, se ashtu si e meriton kete vit Shevchenko Topin e Arte, nuk e meriton as1 lojtar tjeter!

hidhu nje sezon me prapa....se ti je edhe tifoz realist.....kush i mori me radhe me real, me i****, me juve...deri sa u ngrit ne atmosferen e Old Trafford trofeu e cmuar???????????Po na numeron 4 golat....si gjithmone! .....Deri ne ate moment dihet shume mire se askujt nuk i shkonte mendja se Reali, Milani, Arsenali, etj....do te dilnin te gjithe ne cerek-finale!
    Pa ne bej pak numerimin te lutem...ku ishte Ronaldinho kur "Shevchenko" humbiste me Deportivon 4-0?????? As qe nuk dihej se ku ishte fshehur! 1 here ndodh ajo, tip shansi per ata, ose me mire te them ters per keta!

Eshte fakt, qe te gjithe e dine, se 1 lojtar i klasit te larte, te pakten i vleresuar si i tille, ose do luaje ne evrope me klubet me te famshme dhe prestigjoze e te njihet ne mbare boten, ose do rri aty ku eshte, e te hapi ndo1 ushqimore! Edhe ronaldinho yt, luajti nje kampionat boteror, dhe tani ka filluar te militoje ne radhet e Barcelones! eshte akoma i ri! ate qe po ben ai kete fillim sezoni, e beri edhe Kaka sezonin e kaluar.....dhe me duket shume me vend krahasimi! Lojtar i papermbajtshem, i shpejte, super teknik, shume dinak, me pasimet jashtzakonisht te kalibruara dhe me nje gjuajtje per ta patur zili! nuk i dha njeri topin e arte ne fund te vitit, apo jo?!

Prit i here prit, se je edhe tifoz deutsch........kush e mori topin e Arte ne '95???? pse, nuk kishte lojtare me te afte se Mathias Sammer ne ate periudhe??
    Prandaj per kete cmim nuk merret parasysh vleresimi i tifozave, por i trajnerave dhe gazetareve sportive, qe e kane ndjekur hap pas hapi ecurine e lojtareve! edhe ky eshte vleresim apo gjykim relativ, por ama ne nje shkalle shume here me te reduktuar!

ah, edhe dicka........Nuk te ka lene kush ty ketu te na mbash llogarine, ku rrime dhe cfare postojme! Rri aty ku rri, se ke rene dyst, dhe se ke idene c'behet jasht mureve te tua!

{^_^}
    ::|maDes!gn © 2009|::

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    mad_leshi bilanist ke qene dhe ashtu do ngelesh...
    Ku ka gje me te rendesishme ne bote sesa te fitosh kampionatin italian ?????
    Kampionati boteror qe fitoi Ronaldinho si protagonist ( me supergolin qe eleminoi Angline ) nuk ka vlere fare .....

Hahahahaha....i mori me rradhe bilani ne champions....I mori me rradhe duke BARAZUAR te gjitha ndeshjet ...2 barazime me Interin dhe barazim ne finale...zvarre i mori te gjithe zvarre ....

Nese ndonje rresht edhe une e shkruaj me objektivitet ..kur them qe pretendentet jane Deko , Shevcenko e Ronaldinho ...Nga ana e bilanistave nuk ekziston objektiviteti...
    Kokverdhi e meriton se ka fituar BOTERORIN me Ukrainen ...Ka fituar Champions vjet me PORTON...

P.S
    kam degjuar se vetoja jote eshte vendimtare ne dhenien e Topit ...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Pershendetje Mad Edhe Inter Forever Ka Mundesi Te Lutem Qe Kur Beni Debat Mos Te Permendi Fjale Si (leshi) E Ca Fjal Te Tjer Ju Flm.

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    mad-nje gje te vleresoj,qe je infektuar vec nga epidemia milaniste qe zuri kalamajte qe beheshin me ekipin me te mire te atyre viteve qe filluan te shohin futboll(kjo fale treshes hollandeze).Thashe te vleresoj se po kjo pjese tifozesh...............tifozesh u thencin u infektua edhe nga epidemia Jordan ne basket,kurse ti zgjodhe llogjiken dhe legjenden e Lakersave.
    Per sportin qe luhet me dore ja vlen te nderrosh dy llafe pasi je vertet serioz,per topin qe perkedhelet me kembe jo.Se nuk je realist.Te pelqen futbolli qe shkelmohet dhe zhubravitet nga Gattuzot dhe Pirlot.
    Sa here me ke lexuar ti quaje sharlatane lojtaret e sotem te Bayernit,qe nuk nderojne me emrin e madh te dikurshem.Sado qe nuk shpenzopjme leket e medha sic beni ju dhe te tjere.
    Te vesh ne dukje gabimet dhe te metat e ekipit te zemres eshte modesti dhe ju ben me te respektuar ne boten futbollistike.
    Sa per krahasimin Kaka me Rolandinho eheeeeeee,eshte si te ngaterrosh Librarine me Birrarrine.
    Sa per Matthias Zamer ose i mbiquajturi "Lojtari kopjuter" ata qe njohin futbollin kane kuptuar se lojtare si ai nuk vine shpesh neper fusha.
    Krenaria dhe realizmi i tifozeve gjermane nuk u mbyt kur Mafia e futbollit i vodhi Topin e Arte Jurgen Klinsmanit ne favor te mafiozit tuaj Zhorzh Ueah.

Dhe sa per llogarine,nuk po ta permend,je i lire te thuash c'te doje qejfi brenda kodit dhe respektit per mendimet e tjerit pa e ofenduar.Ku? Aty brenda mureve te keshtjelles tende nga ku nuk shikon vec ngjyres kuq e zi,dhe portreteve te nendetses 105,Sheves varur ne cdo cep te mureve te shtepise.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Mire,
    Pasi qe shof rritet tensioni edhe moderimi do jete me rigoroz.
    Kam tentuar qe cdohere t`ju them mos perdorni banalitete kur permendni njeri tjetrin por nuk me kuptoni me duket.
    Nuk e kam per mua,e kam per ju dhe ndoshta ate qe eshte mungese respekti i nje anetari ndaj anetarit tjeter.

P.S: Postet e pahijshme do moderohen nga ana ime ne te ardhmen,qofshin edhe te mijat.
    Ju lutem,mos shkilni rregullat e etikes dhe mos i thoni tjeter kujt ate qe nuk doni t`ua thojne.

Sa per pjesen tjeter,kolombo,
    Rri mer daj,te vje inat ty qe s`ke asnje nga gjermont e tu ne 50 me te mire.

Hajd bofshi qejf edhe me me pak tension
    Sheva e merr topin e arte me siguri.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •