Kristofor, nuk ja vlen me u marre me ty, e as me ate ish-bebin tjeter, se ju po i me i brime i bini fyllit!
Flamurin i Andriy Shevchenkos nuk e kam valvitur une as i pari, e as i fundit! Se u bere ti dhe leshi_forever tifoza te bythzinjve, nuk do te thote se dhate veton per dicka! Ndaj mos na beni gam-gam per Ronaldinho apo Adriano, apo ku di une cfare tjeter, se ashtu si e meriton kete vit Shevchenko Topin e Arte, nuk e meriton as1 lojtar tjeter!
hidhu nje sezon me prapa....se ti je edhe tifoz realist.....kush i mori me radhe me real, me i****, me juve...deri sa u ngrit ne atmosferen e Old Trafford trofeu e cmuar???????????Po na numeron 4 golat....si gjithmone! .....Deri ne ate moment dihet shume mire se askujt nuk i shkonte mendja se Reali, Milani, Arsenali, etj....do te dilnin te gjithe ne cerek-finale!
Pa ne bej pak numerimin te lutem...ku ishte Ronaldinho kur "Shevchenko" humbiste me Deportivon 4-0?????? As qe nuk dihej se ku ishte fshehur! 1 here ndodh ajo, tip shansi per ata, ose me mire te them ters per keta!
Eshte fakt, qe te gjithe e dine, se 1 lojtar i klasit te larte, te pakten i vleresuar si i tille, ose do luaje ne evrope me klubet me te famshme dhe prestigjoze e te njihet ne mbare boten, ose do rri aty ku eshte, e te hapi ndo1 ushqimore! Edhe ronaldinho yt, luajti nje kampionat boteror, dhe tani ka filluar te militoje ne radhet e Barcelones! eshte akoma i ri! ate qe po ben ai kete fillim sezoni, e beri edhe Kaka sezonin e kaluar.....dhe me duket shume me vend krahasimi! Lojtar i papermbajtshem, i shpejte, super teknik, shume dinak, me pasimet jashtzakonisht te kalibruara dhe me nje gjuajtje per ta patur zili! nuk i dha njeri topin e arte ne fund te vitit, apo jo?!
Prit i here prit, se je edhe tifoz deutsch........kush e mori topin e Arte ne '95???? pse, nuk kishte lojtare me te afte se Mathias Sammer ne ate periudhe??
Prandaj per kete cmim nuk merret parasysh vleresimi i tifozave, por i trajnerave dhe gazetareve sportive, qe e kane ndjekur hap pas hapi ecurine e lojtareve! edhe ky eshte vleresim apo gjykim relativ, por ama ne nje shkalle shume here me te reduktuar!
ah, edhe dicka........Nuk te ka lene kush ty ketu te na mbash llogarine, ku rrime dhe cfare postojme! Rri aty ku rri, se ke rene dyst, dhe se ke idene c'behet jasht mureve te tua!
{^_^}
Krijoni Kontakt