...Ka edhe më !Postuar më parë nga rachi
Por nuk është zgjidhje ekzekutimi. Vajdin & Company duhet të dalin para drejtësisë.
Po nipi i tij, Altin krimineli, gjallë është?
...Ka edhe më !Postuar më parë nga rachi
Por nuk është zgjidhje ekzekutimi. Vajdin & Company duhet të dalin para drejtësisë.
Po nipi i tij, Altin krimineli, gjallë është?
Where does a thought go when it's forgotten?
Me sa kam ngue une ky altini akuzohet si vrases i djali te prof Kudret Celes.
qenka mik me edvin ramen.. e paska biznisa neper tiran..
rachi vazhdo e na trego se jan interesante kto gjera..
korason.. uellkomen ne politik..
vec kujdes se politika asht e vshtir..
une jam ba armik me 95 % e forumit sepse po me pelqen e verteta..
budallakia nuk ka brina..lol.
Vajdini eshte mashkull qe nuk i bie njeriu ne qafe por nuk le asnjenjeri "kushdoqofte" ti bjere ne qafe
po ka mbaruar shkollen e bashkuar
ka qene dhe mundes dhe kampion i padiskutuar
eshte tip i ftohte me ata qe nuk i njef por djal persembari me ata qe njihet
por une nuk ngarkoj me faj asnjerin/asnjeren per keto budallalliqe qe thoni ne andrese te Vajdinitsepse nuk eshte faji juaj eshte kufizimi juaj
ju akoma jetoni ne socializem ku fukarallaku quhet ndershmeri
po ne kapitalizem fukaralleku ka vetem nje emer "BUDALLALLEK
Brar djali,Postuar më parë nga Brari
Mund të zihesh me 99.99% të forumit, por jo me mua. Sepse....
Unë të hap rrugë... (lol)
Kështu që fli rehat.
Edhe mos ia hidhni të gjitha fajet Salës, për kriminelët
që "shin lom" , në vitet e pushtetit te tij.
Me sa di une eshte kuksian, (ndoshta dibran). Ka punuar per ca kohe si oficer ne kufi. Levizi ne Tirane diku aty nga vitet 90, ku solli edhe gjithe sojin e sorollopin, nja 6 vellezer qe u ngulen ne Kamez. Mes tyre edhe nipcen kriminel, Altinin qe u rrit dhe u kalit nen kujdesin e xhaxhait, Vajdinit. Mbaj mend nje here se si Altini 18 vjecar ne ate kohe, 95, kishte shkuar per te pire tek disko Albania, ku pasi u be tape, me nje thike ne dore filloi ti zeje me rradhe dhe ti ngacmoje duke i prekur me dhune te gjitha femrat e shoqeruara me meshkuj, (disa edhe te fejuara) dhe kush guxoi ta kundershtoi perfundoi tek gropa e Hajdin Sejdise. Ate dite mbaj mend se kemi harxhuar nje shishe me vodka, qe e perdorem si alkool per te ndihmuar ata qe u cane nga te rrahurat e atyre kafsheve. Keto skema i kam pare me syte mi, pasi punoja aty ate jave.
Vajdin Lame eshte simboli me i paster i pervertesise se 92-97. Shef policie ne kohen e Sales ai pushtoi me lokale parkun Rinia me te cilin u be milioner.
Sa ironike, kur mendon se si njerez si Prof. Dr Farudin Hoxha njeri prej arkitekteve kryesore te hidrocentraleve mbi Drin, futej ne burg, dhe i hiqej licenca per te ushtruar aktivitet privat, se si Edi Rames i thyheshin brinjet, se si Selami, e Brozi degdiseshin ne mergim, se si Pashkos i perdhunohej goca nga keta muhaxhadine. Sa ironike kur mendon se si mijera intelktuale te shkolluar ne shkollat me te mira, brenda e jashte shqiperise, papritur u konsideruan si ish-te privilegjuar te komunizmit, si mbeturina te se kaluares dhe perfunduan trotuareve duke shitur cokollata Hilal apo Banane, kurse, burgaxhinjte dhe arinjte e maleve, me 4 klase shkolle qe u kishte dhene Hoxha ne emer te meshires, dhe 30 vjet burg u ben shefa administratash. U hoq nje byro e u vu nje byro 10 here me dangalle.
Keshtu eshte kur rivleresimi i vlerave kthehet ne pervertesim te vlerave. Xhahili, injoranti, i pashkolluari dhe llumi hipen ne maje. Asnje sistem nuk mund te qendroje ne kembe kur forma me inferiore e tij kerkon te qeverise. Ja kjo ndodhi ne shqiperi gjate 92-97, dhe ne e pame fundin.
Ndryshuar për herë të fundit nga Zarathustra. : 19-10-2004 më 00:40
Farudin Hoxhes mire ju be qe ju hoq licenca sepse eshte nje hajdut intelektual dhe jo intelektual i mirfillte. Nen Enver Hoxhen, e shume te tjere ai merrte meritat e qindra inxhinjereve qe punonin si qener nat e dite per te bere vepra si Komani, Bushati, Vau Dejes etj etj. Pas 90 as nuk u ndje fare, ra shtuk, dhe kenaqesia e tij me e madhe ishte te shikonte nen germadhe institutet Shqiptare te projektimeve, edhe pse ato vazhduan me fondet e tyre te bejne projekte, ndersa Farudini mundoheshe te lidheshe me KESH-in per te mos ngelur jashte rrethit intelektual. Mire ju be qe ju hoq licensa, ndersa per Edi Ramen eshte muhabet tjeter.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Farudin Hoxha mori meriten e inxhinereve? Po ai ishte shefi i tyre o karafil, si na qenka Farudini pa merita. Mbas 92 Farudini iku ne Bullgari ku rregullonte infrastrukturen dhe urbanistiken e Bullgareve se ne i kishim hyre ndertimit te getove alla-Buhara ku ngopej me para Vajdin Lame.
Pthrrrr s'na the gje.
Pthhhhrrr sna the gje ? Normale qe ste kam thene gje ty si komunist qe je, dhe vetem lavdi thurr per ate sistem dhe per vazhen qe eshte tani. Nuk te kam pare njehere te kritkosh qofte dhe nje vendim qe merret tani e jo mo te kritikosh ato qe jane marre atehere. Kshu qe gje te re sna the ti e jo une.
Leshator, kushdo qe njef Farudin Hoxhen ne rrethet Intelektuale e tall dhe e perbuz. Kjo per shume aresye, pasi ai ka shkaterruar me qindra familje kohen e monizmit duke i cuar inxhinjerat lart e poshte, jo vetem kaq por pa asnje dite ne projekt-zbatim ka marre meritat e atyre projekteve. Per kuriozitet ne kohen e Sales, kur u be mbledhja e intelektualve per heren e pare, ishin fillimet e Demokracise, te gjith Inxhinerat nga Gjeodezia, ISPH e deri tutje brohoriten per Salen. Keta nuk ishin turma te pashkolluara, keta ishin gjenerata te tere inxhinjerash e intelktualesh. Nen drejtimin e Egon Gjadrit, qe dhe shume faj nuk kishte, Farudin Hoxha morri cdo lloj merite per gjithshkah qe dilte nga ISPH ato kohe. Egon Gjadri qe njeri i madh, i ati vet eshte me fame boterore per formulat ne llogaritjet e ndertimeve, por megjithate nuk mund ta ndalonte Farudin Hoxhen te bente cte deshte sepse kishte mbeshtetjen e forte te qeveriut Farudini. Ti Leshator qe e mbron kete person, forcon me teper idete e mia per personazhin tend ne kete forum, nje personazh qe pervec propagandes nuk je ne gjendje te besh azgje tjeter. Ka disa PD-ista ketu te thekur qe te pakten kritikojne, ka dhe ca kritika boshe, te tepruara e pavend, por deri diku jane kritika, ndersa ti kur futesh ne forum, vene grushtin siper edhe Rrofte PPSH-ja.
Hajde se keshtu te do partia qerrata.
Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 19-10-2004 më 01:16
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Vaedin zhulsi u bo cub ne kaohen e sales kur gjithe malsia zbarkoi ne tirane. Erdhi me soj e sorollop ne Kamez. Vaedini filloi biznesin dhe vjedhjen te Hotel Arbana, ja mbulonte pislliqet miku i vet Sadedin Balla. Masnej si fshatar i forte qe ishte marre me mundje dhe kala dibrance filloi te merrej me federata gjasme, nderkohe qe bere piceri juveniljen ne mes te parkut rinia. 15 meter me larg beri disko krokodilin nipi vet Altini, akoma me kriminel dhe xhahil ky tjetri. Ndrkohe Sal Kelmendi i thonte 'bravo djema, sdo i lam tiransat ne me u marr me biznes'.Tek juvenilja dhe krokodili klientela ishte 90% bathoraxhie. Aty mblidhej ajka kanibaliste-agresive e tropojes dhe diber-loces dhe plaste sherri per gjerat me te paimagjinueshm, pse me shef e te tilla... Vaedini na u bo shef policie ku mund ti bente pislliqet zyrtarisht, hapi top albanian me nje zhuls tjeter (tani) dhe hapi juveniljen 2tjeter te liqeni, ku 30 meter me larg nipi vet Altini hapi pasticeri Venecian. Altini vrau te shkolla vasil shanto 3 veta dhe alban celen tek blloku ne qershor te 2000, nga nje vw golf, qelloi me kallash 30 sekonda dhe plumbat plagosen dhe ca klienta qe po shifshin kampionatin boteror me i lokal ngjit. Ne makinen benc te albanit sapo kishte zbrit inis gjoni, motra e ingridit qe ishte dashorja altinit. Alban Cela ishte shok i ngushte me Denis Ginen ish dashnorin e Rudina Magjistarit, e Denisi ishte vra nga Albani e shoket e vet se keta me pare kishin vra per pune droge te bar Rovena te blooku Eraldin, shokun e ngushte te albanit (te gjith kta cunat ishin shoke te rruga e durrsit, i di shume mire un kto). Altinit i bon atentat te lavoglia po shpetoi per paq nderkohe qe vaedini qe kishte bere shume armiq ruhej shume nga atentatet, sidomos kur pd iku nga pushteti. kaq..te tjerat kur te kem kohe...
Më çudit një fakt...
Në këto restorante nuk mblidheshin vetëm "malokët e Salës" siç e keni thënë më sipër, por mblidheshin kriminelë nga të dy partitë,,,PS & PD ...Po flas për periudhën 95-96. I shikoja krah për krah me njëri tjetrin , me thika e revolverë në brez, që nga Juvenilja, Dajti, Las Vegas, Berlini, Ballkan..e kush ua mban mend emrat tani...Që aty u duk se diçka do ndodhte...E në më pak se dy vjet , në 97 ndodhi tradhëtia e madhe.
Dhe fajin e ka Sala, hë? ....Ndërsa tradhëtarët po shpallen heronj për ca plumba byçave.
Por populli thotë : " I duruari , i fituari. "
Këtu do jemi, e do shohim.
Më nuk shkruaj tek politika, se më hypin nervat...
Le që me fillu me shkrujt unë këtu , falimentojnë disa gazeta.
P.S. Tironc Kuqezi , qënke i tëmerrrrshhhëm ti !!! (lol)
Krijoni Kontakt