uaaaaaaaa na i bete gojen te leshoj leng.............kurse mua me ka marre malli per byrek me spinaq dhe lakror............ti shtrosh petat vete
uaaaaaaaa na i bete gojen te leshoj leng.............kurse mua me ka marre malli per byrek me spinaq dhe lakror............ti shtrosh petat vete
* x 0 and case closed!
Jepjuni njerezve ate qe merritojne. Ne cilin vend te Amerikes keni ngrene fasule me sheqer se po me cudisni??? Minestrone dhe supe me fasule (sic i quajne fasulet keta) ka edhe ne restorantet me te vogla ketu. Madje i bejne shume te mira. Eshte tjeter gje qe keta i perdorin si supe dhe ne me ato mbushnim barkun
Karamelja, sa per turshite. Bej ca vete mi goc dhe mos prit ti gjesh ne dyqan sic i do ti, se je oqeane pas vendeve ku turshite jane tradiconaleKuptohet qe do lexosh tabelat. Amerika nuk eshte e shqiptareve. Gjen "milet" nga e gjithe bota, dhe duhet tu pershtatet te gjitheve.
trahana sa hengra dje u kenaqa me vaj ulliri me djathe te bardhe dhe pak hot sauce dhe ta besosh qe jam ne usa ,po mua me ka shkue menja per i tave dheu me melci e gjize o none o none ka i here them o mo e mire se o dini vete ju mo lola
Pinkie, ik mi drec ce le nam te forumi. Do te te perzene nga puna
Ate trahanane qe kam sjelle une nga Shqiperia gatuat mi? E se mos m'bonit nje ze te vijsha dhe una te haja ca![]()
A hug honey, nga ato qe dime ne
Mua me ka marre malli per....per....ahem, oh gjalpe te bardhe. Hmm sa i mire...
Mu per caraca dhe per Hide. E mos na i permeni tavat e dhejes se jena bo si te babzit. Me i cik buk 50ce te nrofet ene me i got Sheshi te zi ose Kabernet Lushnje. Ej se per icik harrova Vapik ene Eurokrem. Dhe si gjithmon pulat hungareze sidomos kur ti bishin ke shpia me tepsia sikur ta kishe plakun furrxhi.
edhe dua te mbaj linjat un un nuk dua te vete ne guzhine se sdua te shikoj se me ahet vij ne forum te haroj ja dhe ketu per gjera te mira flitet per te ngrene ehe cna beni juve![]()
mua me ka vajtur mendja per nje lakror ne sac pa le te jete me cte doje exept one think![]()
lol
>*<" The key to happiness is having dreams, the key to success is making them come true." >*<
ahhhhh c'me kujtove lakrorin, si shpirt ishte edhe i got llalle nga pas (llalle- behet me uje ene kos) hahahaha tamom shqiptarce![]()
Po per icik buke misri te thekur me djathe kujt i ka vajtur mendja kalamaja?
If you ReAlLy LoVe SoMeThInG sEt iT fReE, iF iT cOmEs BaCk iT's YoUrS, iF iT dOeSn'T iT wAs NeVeR MeAnT tO Be
o denisaaaaa mosssss c'ma kujtove keq. Ku te gjejme icik buke misri mi amon loooool marova une. Po bleje bileta speciale per te blere icik buke misri dhe do vije prape knejedhe me icik djath apapap si haet eeee
Pershesh me caj si ne kamp te pionerve.
Krijoni Kontakt