Close
Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 229
    i/e regjistruar Maska e Denisa
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    43
    mua me ka shkuar mendja per fergese tironse, me gjize me speca, te jete e gatuar ne tave dheu edhe ta ha me capa avash-avash.

Mina,grosh ka ktu ku jam un sa te duash, ma jep adresen edhe po ti bie 5 kanoce,ti hash e te kenoqesh, po jo tani se eshte vape edhe te del fruthi, ne dimer.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Denisa : 31-07-2002 mė 15:14
    If you ReAlLy LoVe SoMeThInG sEt iT fReE, iF iT cOmEs BaCk iT's YoUrS, iF iT dOeSn'T iT wAs NeVeR MeAnT tO Be

i/e regjistruar Maska e Tironce_Moderne
    Anėtarėsuar
    25-07-2002
    Vendndodhja
    Nga "Ha mer dhe ika"
    Postime
    109

ahhhhhhhhh

o eni c'na kujtove fergesen mer lol

ikaaa une marova, c'na hapet oreksin juve! S'jemi as ne shqiperi qe juve te na i kujtonit, une ti gatuaja

hey si quhet ajo qe i hidhej palltixhaneve ca gjera mrena, beheshin si te trazuara ato ahhhhh te kenaqnin , si te pjekura.
    Mu me ka marre malli dhe per ato gurabite ,i keni parasysh?- qe blenim ne kohen e enverit, 5 lekshe

i/e regjistruar Maska e forever
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    396

imam ballajdi

ajo gjeja me patllixhane eshte immam ballajdi ose tave me patellxhane..une nje here ne jave e kam racion se vdes per te..duhet te jete receta diku ketu ne forum tek kuzhina shqiptare apo e ka vene Eni pak me poshte,
    une kam marre nje liber kuxhine shqiptare me vete keshtu qe pyesni nese doni ndonje recete..ose shif botimet me kuzhine greke kam nje liberth te vogel qe i ka te gjiotha tipiket e shqiperise se jugut dhe ca te se mesmes, libri eshte ne anglisht dhe quhet kuzhine mesdhetare e greke ..
    sa per ate terhanane e tharte lere fare...gogozhare gjen ketu ndonjehere jo patellxhani po speca te kuqe ka...une djath kackavall dua.. me i aferti qe kam gjetur eshte vermont sharp extra dry cabout po prape se si eshte.....ketu skapen kollaj fiqte.....tjeter lakror e provova te gatuaj ehhh gjame u be.. mender ate erezen nuk e gjej dot

po me hahet tashi ika
    Liebe! liebe, lass mich los!

na hapet oreksin

mu me ka mare malli per bakllava shqiptare mer jahu. Amon me ato petet e bera vet, sic i bejne grate shqiptare se me keto te gatshmet del kot fare

i/e regjistruar Maska e forever
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    396
    e ke provu me filot greke? i gjen edhe ne wal-mart, jane shume te holla po del mire nuk eshte keq fare
    Liebe! liebe, lass mich los!

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623

Re: Eliona per kasatat dhe mua ( ato qe shiteshin ne plazh) (So good)

Postuar mė parė nga Sweet Brunettee
    . Amerikanet dhe fasulet i bejne me sheqer.
    hahahah shume e vertete sweet

Fiori, Nuk e dija qe oatmeal ishte trahana.. Hmm c'fare do haje neser une per dreke. lol

U kenaqa sot une. Po harruat kastravecat, domatet dhe specat e reqme. Ti hash pak me kos hhmm sa te mira behen..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 31-07-2002 mė 19:38

Shqipo koke e kembe Maska e Elia
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    73
    une e kam provu dhe byrekun me ato filot...hahet nuk eshte dhe aq keq...
    The teeth are smiling, but is the heart???

i/e regjistruar Maska e Tironce_Moderne
    Anėtarėsuar
    25-07-2002
    Vendndodhja
    Nga "Ha mer dhe ika"
    Postime
    109

hehehehe

po ato, karkanaqet shqiptare ju mahen mend? sa te mira qe ishin

i/e regjistruar Maska e karamelja
    Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    211
    byreku me ato filot haet.shume i mire me duket mua.ne usa ka disa gjera qe jane me sheqer.te shkosh e te blesh nje vazo me krastaveca te del me sheqer.duhet ta lexosh mbrapa e te thote "with salt".lol
    per fasulet dihet jane me te mirat.....te kesh nje pjate fasule me mish dhe me spec djeks...lol...
    Ku ka si ushqimi i vendit tend!!!!

i/e regjistruar Maska e karamelja
    Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    211
    po si domatet e kripura,patllixhanet e kripura qe i mbushnin me ereza dhe beheshin per qef,specat,etj etj.
    ka ketu ne usa por sjane aq te mira.

Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •