pule me pete (ta gatuara sade)
kur te vije koha kshu per te ndryshuar statusin social e me the te thashe, po nuk diti goca te bej pul me pete nuk e le te mbushi aplikacionin fare....![]()
pule me pete (ta gatuara sade)
kur te vije koha kshu per te ndryshuar statusin social e me the te thashe, po nuk diti goca te bej pul me pete nuk e le te mbushi aplikacionin fare....![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 09-01-2006 mė 21:42
kuqe, une e dua te pjekur ne sac (sic ma bente gjyshja qemoti). Kur do besh ndonje barbekju ti edhe me ate sebep pervesh lleretPostuar mė parė nga Kuqalashja
![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Kam disa dite qe kam neps per starfruit. Jane a s'jane ne sezon? Kurre nuk e di.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Souvlaki grek, tek platia! Kta qe bejn ktu skan as nje lidhje me ato ne greqi.
duuuuuuuuuuu sufllaqe.....
ueeeeee me ka vajt mendja keq po ska ktu
na e shpifen vetem mcdonals
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Për ata që e njohin...Pulë Rolo ...ose e mbushur me djathë kaçkavall, ham, bacon, erza, nja 2 copka (lol) speca, karotë dhe qepë të prera hollë, në rrjetë e drejt e në furrë...
Bëni gati thikat !!
PS: Ju qeflijet e suflaqeve...blini tzatzikin dhe pitet, merrni pak shpatull pork ose bacon të prerë trashë, grini qepët, domatet ca patate të skuqura dhe e bëni vetë sufllaqen si ato te platia Amerikis...lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Humdinger : 09-01-2006 mė 23:55
Diikush , akoma nuk e mesove si behet pula me petka?Postuar mė parė nga diikush
Me c'shoh beqo do ngelesh , lol
Sa pervete , me thene te drejten sme ka shku mendja per asgje. I kam te gjitha ketu. Ca me sheffff syri ma ben dora . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ashure.
Per fat te mire hengra pardje mbas 12 vitesh.
BRIGADA E KUQE PERJETE
aiiiiiiiiiiiiii cma kujtove dua ashureeeeeeeeeeeeePostuar mė parė nga Tulipani Zi
![]()
...If you had a life, you would stop talking about mine!...
kam neps per njecik rrush çelik...
Krijoni Kontakt