Ktheu, nuk kam mbetur as hije !
U nise ngadale, pa lote, pa dhimbje. Ike per parajsen e luleve. Por, edhe atje lart, mbi re, zemra ime tė vjen pas. Sikur ta dija, se ikja jote do me trazoj kaq shume, do me le kaq te zbrazet jeten, do te gjeja fjalet me te bukura per ty, do te marshoja me te dy kembet mbi krenarine time.
Tash bej nje jete pa arome, pa ngjyre, pa emocione.
A eshte kjo jete ?
Kur dal nga shtepia, sdi pse dal, kur kthehem sdi pse kthehem. Asgje seshte me si me pare. Pyes veten kush jam ? Pse fisurimet e jetes jane kaq tė pamshira ? Kur zbardh dita skam deshire ta leshoj shtratin. Dua te vazhdoj, ne imtesi, ti rikomponoj misteret e nates. Dua qe ende te vazhdojne.
Kur vjen nata kam frike, se do ta kaloj edhe nje nate te errte pa gjum, pa enderra. Shpesh kerkoj fytyren tende, syte e ty, zerin tmerresisht melodioz, te qeshurat, me ulje e zbritje zeri sikur ujvaret qe here bien furishem nga lartesia, here qetesohen ne liqej te vegjel. Por, asgje ! Ti je tash vetem nje jehone qe nga large, edhe pse shterrshem te degjoj, me me trazon shpirtin.
Shpesh kerkoj dikend te me bej shoqeri, nje mik, ne kalimtra, nje te huaj, qofte ai edhe i ēmendur apo memec, vetem ti pershperis te veshi ate qe sa e sa here ti kam thene ty.
Dua te hakmirrem, skam fuqi
Jam e humbur ne sekretet tona
Ktheu, nuk kam mbetur me as hije !!!
Krijoni Kontakt