abnk,
Pajtimi me nje konkluze te dhene nuk te ben hipokrit dhe te lige ne shpirt,po ofendimi direkt ndaj dikujt pa ndonje fare argumenti te forte.
Se c`mendim kam une per problemet globale eshte vetem pune e imja dhe e askujt tjeter.
Mendimi im per kete ekzekutimin e pengut turk ne thojza eshte se eshte pune e rregulluar nga dikush,dhe per shkak se thenia e DeuS mu duk si me e perafert vendosa qe me nje fjali te them mendimin tim,se nuk i ben te gjitha problemet ne bote vetem Bin Laden po ka edhe shume shume njerez te tjere si ai,po edhe me te keqij.
Kjo eshte.
Pak jashte teme,nje informacion mbi Al Jazeera e cila shpesh ndegjohet ne opinion ne keto kohet e fundit:
Al Jazeera, era e fortė e ndryshimeve
Shekulli online
Kur Kanali satelitor Al Jazeera, nisi transmetimet nė 1996 nga Gjiri Persik, lindi njė revolucion i ri dixhital. Pėr herė tė parė arabėt, kishin mundėsi tė shihnin lajme dhe Talk Shoės nė gjuhėn e tyre, duke i dhėnė gazetarėve fjalėn e lirė dhe duke mos reklamuar qeverinė. Sheiku Hamad Bin Khalifa Al Fani, ka mbajtur mbi supe barrėn politike dhe vlerėn financiare tė sponsorizimit tė Al Jazeeras. Me njė audiencė prej 35 milionė shikuesisht, rrjeti ėshtė shpėrndarė nė tė gjithė rajonanin. Al Jazeera ka irrituar qeveritė arabe me pamjet e lėvizjeve rebele, si dhe duke trajtuar ēėshtje tabu si poligamia apo braktisja. Opinioni arab ėshtė influencuar nė mėnyrė tė pa masė nga pamjet e Al Jazeera-s nė luftėn e Palenstinės, nė Afganistan dhe Irak. Por asgjė nuk e ka bėrė tė famshme kėtė televizion sesa mikpritja gazetareske qė i kanė bėrė Osama Bin Ladenit, nėpėrmjet intervistave tė drejtuesve tė Al Qaeda dhe paralajmėrimeve pėr ardhjen e ditės sė ditės sė zezė. Drejtuesit e kompanisė thonė se fjalėt e Bin Ladenit janė skupe tė vėrteta qė mbrojnė profesionalizmin e tyre. Skeptikėt pohojnė se Emiri e ka pėrdorur kėtė television pėr tė future vendin e tij tė vogėl nė hartė, por ai insiston se kanali tij reflekton njė erė ndryshimi qė fryn nė Lindjen e Mesme. Regjimet arabe sigurisht qė janė duke e ndier kėtė fllad.
Krijoni Kontakt