Postuar më parë nga arun
"Hamshore te lashte."Postuar më parë nga arun
![]()
Pika qe s'te bie!!
Postuar më parë nga arun
"Hamshore te lashte."Postuar më parë nga arun
![]()
Pika qe s'te bie!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 13-10-2004 më 12:30
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Shqiptaret hmmm, veshtire por seksi eshte nder te paktat gjera qe mund te bejne shumica, vecanerisht ata te fshatit dhe malesise, ne nje jete pa shume variacion.(se mos do shkojne ne gjym, apo golf).
Dhe nuk kushton para, tamam per fukarate.
Fakti qe Greqia dhe Italia qendrokan ne vendet e para, besoj i dedikohet faktit qe ka shume shqiptare atje....lol, ndersa Franca ngaqe ka shume afrikane... lol
Kjo stastike ne Shqiperi nuk do kishte vlera sepse ne nuk perdorim condoms ne sasine qe e perdorin shtetet e tjera. Nuk kemi nevoje per gjera te tilla. Condomsat e ato rroce pocet e tjera i perdorin ata qe kane frike mos e lejne cucen shtatzane, os mos ikin per jete prasi para kohe. Ne per te dyja rastet nuk na ben syri terrc![]()
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Keto sondazhe nuk i kemi per shkak se nuk kemi problem me erotiken dmth.
Se Japonezit gruja i thote kam pune ose Holandezit ose ku ta di une.
Ndersa neve,gruaja nuk na kthen fjalen.![]()
Ndoshta duket si tallje kjo,po ky eshte realiteti yne.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Ne vend te sondazhit...( marre nga Forumi shqiptar, rubrika -Argetim e zbavitje)
njehere tre shoqe nje italiane nje gjermane dhe nje franceze dhe jetonin ne nje kolegj. Vendosen qe kur te ktheheshin ne kolegj... qe mos ta merrte vesh kujdestarja qe keto kishin bere sex gjate kohes se pushimit, i thoshin njera-tjetres :"Hengre gjelle me patate sot".
Kjo histori vazhdoi deri sa mbaroi shkolla. Secila nga keto shkoi ne vendin e vet. Pas disa kohesh i shkruajne letra njera-tjetres.
Francezja i shkruan gjermanes dhe italianes :
-Jam martuar me Pierin nje avokat shume i zoti,nga gjendja ekonomike jemi mire fare. Gjelle me patate hame 3 here ne jave.
Gjermanja i shkruan francezes dhe italianes :
-Jam martuar me Hansin nje ekonomist shume i zoti,nga gjendja ekonomike jemi mire fare. Gjelle me patate hame 4 here ne jave.
Italiania i shkruan gjermanes dhe francezes :
-Sono spossato con Muco un' emigrante albanese, nga gjendja ekonomike jemi cope-cope, Mucua punon ne ndertim. Gjelle me patate hame dite per dite,kur e ka punen afer vjen e ha "dreken" ne shtepi. Po me ka pjell belaja me te se pasi mbaron se ngreni i fut nje te lepire dhe "taves".
--------------------------------------------------------------------------------
Ndryshuar për herë te fundit nga Jola : 21-01-2004 më 15:32.
E bukura eshte ne syte qe e shikojne _Wilde
me keto sondazhet po ju tregoj nje te vertete qe me ndodhi me nje shqiptare pasi e vizitova.i them ke tension te larte duhet te dobesohesh te biesh ne peshe,po he thote si ta bej,po ja vrapo rreth 3 here ne dite ketu e te liqeni, nja 5 km perafersisht i bie,ouuu thote kush shkon deri te liqeni,epo mire i them une bej sex 3 here ne jave me gruan,ouuu doktor thote ja ku eshte liqeni.lol./
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
ndersa nje psikolog po u thonte te pranishmeve ne salle ,kam bere nje studim rreth aktivitetit sexual te njerezve dhe kam zbuluar qe 38% bejne sex 3 here ne jave,te cohen ne kembe te pranishmit qe bejne sex 3 here ne jave cohet pjesa me e madhe,33 % bejne sex 3 here ne muaj te cohen ne kembe cohet nje pjese e te pranishmeve,20 % bejne sex 1 here ne dy muaj cohen dhe aty ca,7% nje here ne 6 muaj kishte disa.dhe thote dy perqind bejne sex nje here ne vit.njeri fillon dhe bertet ja ku jam jam ketu te gjith e kethejne koken dhe e shkojne nje burre te ulur diku nga fundi si ka mundesi thone qe kaq i gezuar edhe pse ben sex 1` here ne vit po ja tha e kam rradhen sonte.
p.s.me falni se sihte vendi per kete po ka lidhje me statistiken.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Ne fakt, Japonezet dhe Kinezet (aziatiket, gjeneralisht) nuk ia kthejne fjalen burrit, dhe disa ndoshta jane akoma me strict se sa grate Shqiptare kur zbatojne kete "rregull te pashkruajtur." Mos bej gjykime per kultura qe s'i njeh.Postuar më parë nga StormAngel
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Interesant se me postimin tim kam krijuar një farë orteku.... aq shumë komente brenda një kohe të shkurtër. Kjo vërteton se kjo temë ngjall shumë interesim dhe reagime!
Në fund të fundit, nëse e vlerësojmë erotikën dhe dashurinë jo vetëm si një cështje për "hamshorë" dhe "sex-bombs", por dicka që na ndjek gjatë jetës, atëherë mendoj se vetëm ndjenjat erotike nuk mjaftojnë fare në marrëdhëniet midis të dy gjinive. Ky konstatim është gati banal; gati të gjithë njerëzit (me një farë maturie) e dinë. Më interesante duket pyetja: A mund të ekzistojë dashuria midis burrit dhe gruas pa erotikë? Dhe më tej: A do ta pranojmë si një norm shoqëror erotikën, pra epshin thjesht biologjik, pa dashuri? Sigurisht prostitucioni bazohet në një "normë" të tillë shoqërore, por si të gjykojmë në jetën normale? (Prostitucioni nuk është dhe nuk mund të jetë normë shoqërore - do të ishte shëmti!)
Nëse epshi seksual është një gjë, dhe dashuria midis të dy partnerëve një gjë tjetër (ku epshi është vetëm një element në marrëdhëniet e mirëfillta të dashurisë dhe jetës së përbashkët shoqërore) - a do të jemi tolerues në lidhje me erotikën e rastit? A do të pranojmë këtë fakt, këtë dobësi, dhe pastaj të vazhdojmë jetën normale me partnerin/partneren tonë, pa dobësim të dashurisë? Dhe, në rast se po, a do të pranojmë këtë të drejtë për të gjithë, për femrat njësoj si për burrat?
Në realitetin ballkanik besoj se "hamshorët" pranohen në shoqëri, por femrat e martuara që kërkojnë partnerë të ndryshëm do të krijojnë reagime shumë të ashpëra nga ana a burrit, apo jo? Edhe te ne, suedezët "me emancipim", flitet jo rrallë për "kurvëri" në raste të tilla, ndërsa burri - hamshori - tolerohet, ndoshta nëse ai vërtet tepron ai mund të haset me përbuzje si imoral.
A kemi të bëjmë me mbeturinat e moralit të vjetër patriarkal? Me siguri se po. Dicka nga mendimi i prapambetur "gruja është prona ime" ende jeton. Nga ana tjetër, për fëmijët pasojat mund të bëhen më të rënda nëse nëna e tyre vazhdimisht kërkon "aventura". Për arsye biologjike por edhe shoqërore roli i gruas si nënë ka një rëndësi të vecantë. Mund të thuhet se "misioni biologjik" që ka gruaja, d.m.th. të bëhet nënë, disi e bën peng....
Pikërisht me këtë arsyetim mund të pohojmë se kombinimi epshe seksuale + dashuri me mirëkuptim dhe respekt njerëzor + martesë (ose bashkëjetesë stabile pa martesë) ka shumë anë pozitive, apo jo? Ky kombinim, ideali i shumë njerëzve në botë, krijon kushte për një jetë në harmoni, ngrohtësi dhe siguri... Por njeriu ka shumë dobësi: Sikur pronari i kopshtit shikon përtej gardhit, dhe mendon se bari në kopshtin e komshiut duket më e bukur, më i freskët se në kopshtin e tij.... por duke menduar më thellë ai kupton se bari është i njëjtë në të dy kopshtet! Fantazia jonë na mashtron, edhe dihet se frutat e ndaluara janë tërheqëse.... kjo është në natyrën e njeriut.
Mjaft për sot. Ju falënderoj për komentet. Po buzëqesh pak në lidhje me këtë temë - kur kam shkruar për Gjergj Elez Alinë dhe për tema të tjera letrare, komentet kanë qenë më të pakëta! Sigurisht, dashuria, erotika, marrëdhëniet midis njerëzve vlejnë të diskutohen gjithmonë, pavarësisht nga përvoja dhe mosha jonë.
Ullmar Qvick
Kerkoj ndjese.Postuar më parë nga Leila
![]()
Ndodhin gabimet tek une,shpesh i ngaterroj ca pune.Ndoshta per shkak se nuk di.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt