si vajti koncerti Iglo?kishte sukses?
urime edhe beni ndo nje zhiro ketej nga athina se nuk kemi ndo nje muzike te sakte per te digjuar.
ciao
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""roeli""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
si vajti koncerti Iglo?kishte sukses?
urime edhe beni ndo nje zhiro ketej nga athina se nuk kemi ndo nje muzike te sakte per te digjuar.
ciao
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""roeli""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
geia sas ti nea apo edho ola kala?
Ti egine? Pws ta pate?
Unė sot e pashė kėtė temėn pėr herė tė parė dhe do mė pėlqente shumė qė tė takoheshim njė herė shqipot e Athinės.![]()
Ti lete?
geia sas paides
ckemi si ja kaloni?
kjo teme ka nja dy vjete qe eshte hapur edhe nuk ka pasur suksesin qe duhej se thjeshte nuk para mereshim me te
sa isha ne greqi e beme nje mbledhje per forumistat e athines e u mblodhem nja 6-7 veta.
mundet ta bejme prape po doni.thjesht deklaroni kush mundet e kush jo
mos harroj tju theme.
une qe ne shtator te 2006 kam levizur e kam shkuar ne nje qytete tjeter pak large athines(vancouver - canada) po ne behar do jem ne athine kshu qe do keme mundesine te takohemi...
si thoni?
tha vgoume i oxi?
filiaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" "Roel"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
djema existon nje forum shqiptaresh ne athine (ne eksarxeia) i cili eshte shume mire i organizuar.grupi i forumit ka mare me qira nje vend te cili mlidhen shqiptar te rinj ,kan nje tip bari me ēmime shume te ulta pėr sponsorizimin e harxheve mujore,organizojne gjera te ndrzshme si biseda per probleme te ndryshme qe kane rejugjatet,ka dite qe behen party si dhe shikohen ne videowall filma shqiptar ose te huaj.e mira eshte se nuk meren me propagand partiake dhe kshu mundet te shkoj kushdo.ne qofte se interesoheni do mesoj sakt adresen dhe do ja u them.
ja na e thuaj adresen kur te kujtohesh
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
do kaloj nje dite te mesoj se si quhet ruga se mbaj mend.Postuar mė parė nga Clauss
Forumi i Emigranteve Shqiptar ne athine.Postuar mė parė nga illirycum
Adr:Spiridhonos Trikupi 43 Eksarhia
Til/faks 210 8848173
Mind is like a parachute it works best when it is open
Dalai Lama
FALEMINDERIT TEPELENE SE ISHA PARA 2 DITEVE DHE HAROVA TE SHIKOJA ADRESEN.Postuar mė parė nga Tepelenas_nr_1
Nga data 15 Qershor - 14 Korrik 2007 do tė ketė njė ekspozitė eksluzive pikture ēdo tė Premte dhe tė Shtunė nga ora 19:00 - 22:00 nė mbrėmje nė Qendrėn ''PORTA'', ku do tė paraqesin krijimet e tyre:
Thoma Bello
Andi Ēomani
Arben Naēo
Altin Paēeli
Albert Shena
Julian Tola
Kristian Zara
Valbona Ēunaku
Stacioni 'Siggru Fiks' me metro dhe stacioni 'Zinnu' me trolin 1, 5, 15, Kukaki.
ns
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 16-06-2007 mė 05:18
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
Krijoni Kontakt