Mire se ju gjeta...
Te beje nje cike edhe une nje prezentim nese me lejohet...
Une jam Albi, Alban Gashi nga Prishtina, jetoj me familjen ne Finlande qe 10 vite, momentalisht studijoj ne Tetove ne SEEU, per Business Administration dega Managment & Marketing viti i 3-te.
Ralle futem ne chat/forum, nje dite u futa ne chat dhe nje mikeshe me tregoi per forumin dhe tani qe disa dite nuk mund te ndahem nga kjo encklopedi qe ec.
Sic te thashe jam ne studime ne Tetove, kur te kryej edhe 2 vite kthehem ne Finlande kur me presin familja. Mendoj te vazhdoj punen ne ndonje ndermarje te atjeshme per business kuptohet, por kjo nuk don te thote se do le anesh hobin tim per model, pra kam qene i aktivizuar si topmodel amator me nje shoqerie turke qe vepron ne Finlande dhe kemi pasur disa sfilata mode ne Turqi por gjithe keto kane qene jo shume profesionist por me ka ndihmuar shume ne ngritjen e personalitetit tim dhe mandej mendoj te merem edhe me serioz me kete lemi.
Por primare eshte shkolla njehere. Sa i perket hobit apo deshirave te mija, jam tip i hapur dhe komunikativ, me besojne shume shoqeria, urrej egoizmin, banalitetin dhe naivitetin.
Nga muzika dua Bryan Adamsin dhe Metallican, dua edhe rock grupin shqiptar 403...
PS:
Ndoshta eshte ky shkrim me nje akcent pakez jo si kosovarce por mundohem te flas sa me letrare dhe te largohem nga dialektizmat se ato jane ne dem te shoqerise shqiptare.
Kjo eshte nje foto e imja qe kam dalur gushtin e shkuar ne Turqi.
Krijoni Kontakt