Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar Maska e etan
    Anėtarėsuar
    24-09-2004
    Vendndodhja
    Kamerun - AFRIKA QENDRORE
    Postime
    91

Exclamation Ne cfare te investoj ....

Do deshiroj ndihmen tuaj ....Deshiroj te marr nje kredi 200 000 euro dhe dua te investoj diku por deri tani nuk jam akoma i qarte se ku dhe per cfare ,qofte ne Shqiperi apo jashte saj ....do desha ndihmen dhe idete juaj

ju faleminderit

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    sa eshte perqindja e kredise?

ne ca shtetesh ke mundesi te investosh
    etj
    etj
    etj

duhet te flasesh me shume se 2 llafe kur pret sugjerime kaq te rendesishme per ty

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Citim Postuar mė parė nga etan
    Do deshiroj ndihmen tuaj ....Deshiroj te marr nje kredi 200 000 euro dhe dua te investoj diku por deri tani nuk jam akoma i qarte se ku dhe per cfare ,qofte ne Shqiperi apo jashte saj ....do desha ndihmen dhe idete juaj

ju faleminderit

lol...po mire, u ngrite ne mengjes dhe the qe do maresh 200 000 euro per te investuar? si pakes high risk te shof...(po te te pyesin ne banke para se te te japin parate...mos u thuaj kete qe ke shkruar ketu )
    tani, idera ka plot:

1. viri ne nje banke tjeter me interes me te madh ..lol...
    2. bli aksione (nuk do te ta sugjeroja ne fakt sepse me sa lexova..nuk je shume i organizuar per kesisoj investimesh)
    3. bli toke/shtepi (por duhet ta studiosh mire ne nje vend qe ka mundesi te zhvleresohet investimi)
    etcetc...nuk po i permend rastet e tjera qe kane risk me te madh sesa numri 2

te prifte e mbara
    When in Doubt, Act Stupid!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    E mo dhe juuuuuuuuuu!!!!! Jepni ide konkrete! Mos e c'inkurajoni tjetrin!
    Investim imagjinar. Uauuuuu lol tema ime e preferuar! Me se merresh nje here ti lal? Ca njohurish ke?? Ca di te besh?? Ku do investosh? Ups kjo pyetja e fundit eshte ajo qe na drejton neve! Investo ne mbareshtimin e gjedhit psh! Ose te bagetive te imta! Bli nje fushe mbille te gjithen me laker foragjere e je ne rregull!
    Ezekiel 25-17.

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Ate kredine duhet patjeter ta harxhosh ...? po arrite ta marresh ik nga ai vend fare .. dhe ste duhet ta kthesh :P jk lol se mos e besh me verte ore

Nese vendos ta investosh ne Shqiperi me gjysmat bli nje shtepi ndersa me tjerat hap nje lokal .. ai eshte biznesi me fitimprures andej apo jo ...

Anėtarėsuar
    24-09-2004
    Vendndodhja
    Postime
    91
    Shtepi kam ,dhe parate do mi ofroj dikush pa interesa ,por kuptohet me te drejte kthimi ...problemi eshte se as Evropen as Shqiperine nuk e njoh mire ,,,njoh vetem Afriken.Desha te shkeputesh qe ketu per diku ne Shqiperi ose ne Evrope .Ky eshte problemi ..ju flm per ndihmen ju flm dhe atyre qe tallen apo do tallin by...n

i/e regjistruar Maska e Dukagjini
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    29
    Pershendetje,

200 000 Dolare jane shume para andaj duhet te kesh kujdes se pari se qfare do besh. Ai investim duhet te jete rentabel qe ne rast likuidimi ti nxjerresh se paku parat e investuara plus nje rendite. Per kete duhet ta dishe se sa kohe do te kesh mundesi qe ti mbash ato para, pasi qe koha eshte shume e rendesishme . Une per vete do te kisha mjaft ide qe te investoja. Une do ta mirrja edhe nje Kredit po aq te larte dhe do te spekuloja ne tregjet financiare dhe ne valuta te ndryshme. kjo do te ishte e mundur, vetem ne nje investim nga europa perendimore. Mundesia e dyte ,dhe me e sigurte, do te ishte ne qofte se do ta investoje ne nje Fond qe eshte bere gati i pakapshem, dhe qe drejtohet nga njerez te shquar si psh. Warren Buffett, Soros etj.

ne qofte se deshirone qe te jete nje investim afatgjat dhe me nje mundesi profitabiliteti te madh, eja dhe hape nje fabrike ne kosove. produktet do te duhej ti caktosh mire, dhe te lidhesh me dike qe i beson dhe qe e njef tregun. une per vete do te prodhoja gjera ushqimore.

Suksese

Anėtarėsuar
    24-09-2004
    Vendndodhja
    Postime
    91
    flm dukagjini .....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga etan
    Shtepi kam ,dhe parate do mi ofroj dikush pa interesa ,por kuptohet me te drejte kthimi ...problemi eshte se as Evropen as Shqiperine nuk e njoh mire ,,,njoh vetem Afriken.Desha te shkeputesh qe ketu per diku ne Shqiperi ose ne Evrope .Ky eshte problemi ..ju flm per ndihmen ju flm dhe atyre qe tallen apo do tallin by...n

WoW , Po me cudit ne fakt qe akoma paska ne bote dikush qe te te ofroje $$$ pa interes , dhe sidomos kur behet fjale per nje shume te madhe.

Nejse $200 mije dallare , nuk jane pak .. por menyra sesi ti po kerkon mendim , opinionin e dikujt online , po me jep pershtypjen qe sje ne gjendje akoma ti investosh keto para. Eshte risk i madh ne fakt , kur nuk ke e idene as me te vogel sesi funsksionojne gjerat ne Shqiperi apo Europe.

Me mire investoji ne Afrike , hap ndonje kopesht zoologjik, luane , tigra ke plot . lol

Nejse se bej shaka , good luck me cdo vendim qe do marresh .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    24-09-2004
    Vendndodhja
    Postime
    91
    merci bcp .....et pourtant c est vrai de ce que je dis

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. “Pėrse do tė investoj nė Shqipėri”
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-05-2005, 03:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •