Doja te dija nese dikush nga ju ketu di ndonje loje qe mund te organizohet ne mase pershembull kur eshte nje grup i madh te riturish kuptohet jo lojra femijesh
po qe se dini ndonje loje na shkruani
Doja te dija nese dikush nga ju ketu di ndonje loje qe mund te organizohet ne mase pershembull kur eshte nje grup i madh te riturish kuptohet jo lojra femijesh
po qe se dini ndonje loje na shkruani
Opinion is like ass.. Everybody has one!
Loja ime e preferuar eshte kungulleshkash, me ndeshkime natyrisht dhe kjo per te vetmen arsye se jam e pameshirshme ne ndeshkime(dhe Bayern do ma kishte ziline ketu).
Me ka argetuar si ne moshe te vockel e si tani...![]()
Toleranca, eleksiri i lirisė.
ehe , done that too..sidomos kur denimet ishin me puthje ne buze te femrave prezente dhe ndonje zhveshje sporadike te tyre( nuk e di a benin me hile ato zoēkat per tu denuar kaq rende
)
...
Puthja denim... mendo te besh faj me te vertete si te ndeshkon ti Double A-ja
Nuk te ka rene te luash me mua ty, te te beja te hash nje kokerr qepe te teren ose te besh body shots nga trupi leshator i ndonje cuni tjeter... po nejse se nuk i tregohen armet armikut
Nje loje tjeter qe eshte qejf ta luash kolektivce eshte dhe me genjeshtra dhe mundesisht te kesh nja 3 a 4 pale letra... tons of fun![]()
--------------------------------------------------
Kaladibranēe
--------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
lolPostuar mė parė nga KaLTerSi
I rri larg atyre qe kane lesh me shume se un ne gjoks
Tashi sikur te luaja me ty , detyrimisht qe denimet do kishin qene me vdekjeprurese (lol) , ku do veēoja ketu shputat te cilat i kam si arme te preferuar ndaj femrave...not in the face though...lol
See how lucky u are..lol![]()
...
lool agaisty je shume hmm cfare fjale te zgjedh...nuk fillon me "f" jo :P...diabolic, ok this is better
me kujtuat me ate loje kur lozja me shoqet, zakonisht denimet ishin te benim pompa, or push ups, ose dicka qe kishte te bej me stervitje lol...jo si njeri ketu qe i jep denimit---a whole different meaning lol
Nejse une do sugjeroja letra, ...mund te lozni nje loje amerikane "bullshit" ose neqoftese duani te lozni per te fituar para, lozni poker![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Lulka kjo bullshit eshte e njejta gje si genjeshtrash...
Naqa u rrika larg leshatoreve... lolol... do kesh vizion laser ti per te pare se cbehet nen kemishe.![]()
lol Rexhina
Si te kam ty mor zot , si kritike..lol
Ok se po e sqaroj pozicionin tim si jo-diabolic dhe good boy qe jam lol:P
Ishim nji here 5 meshkuj dhe 5 femra ne nji si tip private party dhe po benim nji loje te tille me denime...loja ishte e tille ..Njeri te mbyllte syte dhe fillonte duke thene .."ke qef kete , apo kete , apo kete" (duke prekur secilin prej pjesmarrsve aty ne shenje tregimi...) derisa ti (me sy-mbyllur) thoje.."po" per njerin prej tyre...pastaj pytja e dyte ishte " kete personin do ta puthesh ketu , ketu , apo ketu (duke prekur me radhe buzet e personit , hunden, faqe, kembet , prapanicen(lol)...etj etj) derisa ti thoje "po"..!
E di qe fati im i keq e solli qe te puthesha me 3 femrat me te mira aty ne buze(sigurisht qe kishte edhe pak hile ketu se ndoshta edhe mund te shikoje pak nga ndonje hapesire e krijuar me qellim kur ti mbyllnin syte
)
Ishim grow enough atehere qe te mos denomin njeri-tjetrin me push-ups (lol) por ta benim partyn me exciting me denime qe ta cojne mishin kokerr..
Kalto , dredharake e madhe je ..lol , nuk merresh me ujkun por me gjurmet :P
Ncncnc no good baby no good :P
...
une vete kam luajtur "bum" me letra bixhozi dhe me nje sere denimesh per personin qe vinte i fundi doren ne pirgun e letrave sa here qe dikush bente "bum"
eshte goxha qejf se behet rremuje, shaka dhe te qeshura.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Krijoni Kontakt