Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    KARL MARKS Maska e InF-Sm[0]keR
    Anėtarėsuar
    13-08-2004
    Vendndodhja
    GJERMANI :P
    Postime
    228
    Citim Postuar mė parė nga Gjilanasi_csi
    Pershndetje

Largesia eshte e keqe vetem te shtin me vujt shum per dashni edhe keq osht vallaji. ja un pe shoh sa shum vuaj per dashurin teme qe se kem ketu hic eshte 2578 KM larg mua dhe keshtu qe vetem vdekje me mire me u myt une,.apo ju dhimbsem juve dhe spo du

Ishalla zoti nuk ju provon si mu qishtu hahaah
    Gjelo pak a shume jemi njesoj e di se si ndihesh te kesh larg njeriun qe do
    Kaq di ta them me siguri

Bye bye
    ..si lo ammetto sono sincero
    ma non trovo cosģ assurdo
    se ogni tanto mangio lacrime
    e mi perdo..

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Nje proverb i te madhit Oliver Kant thote. Largesia eshte sikunder era fik qiriun por ndez me teper zjarrin. Besoj skam cfare i shtoj me teper ketij kollosi mendimesh.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    dhe nje proverb i madh qe ka dale nga i madhi "popull " thote : Larg syrit Larg zemres "

me teorira disa nga ju te kenaqni fare .. ja beni qefin vetes sa me ska .. por kur vjen puna te realiteti .. e dini shume mire se cfare te ben largesia ....( nese flisni per largesi .. e keni fjalen per muaj e muaj larg he .. apo jo ? apo mos e keni fjalen per 1 jave ) :P
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

KARL MARKS Maska e InF-Sm[0]keR
    Anėtarėsuar
    13-08-2004
    Vendndodhja
    GJERMANI :P
    Postime
    228
    Citim Postuar mė parė nga Pink_Girl
    dhe nje proverb i madh qe ka dale nga i madhi "popull " thote : Larg syrit Larg zemres "

me teorira disa nga ju te kenaqni fare .. ja beni qefin vetes sa me ska .. por kur vjen puna te realiteti .. e dini shume mire se cfare te ben largesia ....( nese flisni per largesi .. e keni fjalen per muaj e muaj larg he .. apo jo ? apo mos e keni fjalen per 1 jave ) :P
    Pink girl ti flet bukur per zotin, tani qe fole ti ma mbushe mendjen
    Bravo ti i lexoke proverbat
    ..si lo ammetto sono sincero
    ma non trovo cosģ assurdo
    se ogni tanto mangio lacrime
    e mi perdo..

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Largesia eshte si nje Shkendije ne mes te hirit!!!!Meqenese jane te ralle ato meshkuj qe i rezistojne largesise,dyshoj qe eshte i njejti mashkull qe ka maredhenie me gjithe vajzat ketu ne kte teme!!!!!Ca thoni ju vajza???
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Nuk thone keq qe Gjilanasi -Gjilansain e kupton , ia di edhe minjte ne shtepi .
    Edhe une e kam pas nje kesi lloj dashurie qe u shua per shkak te largesise , e dua ende por...
    JETA VAZHDON ME OSE PA DJALOSHIN !

i/e regjistruar Maska e SeXy^-^ElBa
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Postime
    117
    tju them un dicka juve per dashurine ne distance sepse jam duke e jetuar ne kto momente
    qe ehste shume e veshtire te jetosh larg zemres larg njeriut qe dashuron por rrethanat qe na ndodhen dhe smund ti rregullosh dot por nese keni besim tek dashuria do vij nje dit qe do bashkoheni ja psh merrni shembullin tim jam larg njeriut te zemres qe o zot e dua me shpirt por e di qe do vije nje dit qe do te jemi bashk dhe asnje nuk e ndalon dot ate gje
    sepse duhet te kesh besim dhe cdo gje rregullohet dhe me shume duhet te keni shume durim ne vetvete sepse dashuria e larget eshte hell per dy zemra qe duhen me shpirt dhe pasterti
    te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
    Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo

LoVe^-^BeBy

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga SeXy^-^ElBa
    tju them un dicka juve per dashurine ne distance sepse jam duke e jetuar ne kto momente
    qe ehste shume e veshtire te jetosh larg zemres larg njeriut qe dashuron por rrethanat qe na ndodhen dhe smund ti rregullosh dot por nese keni besim tek dashuria do vij nje dit qe do bashkoheni ja psh merrni shembullin tim jam larg njeriut te zemres qe o zot e dua me shpirt por e di qe do vije nje dit qe do te jemi bashk dhe asnje nuk e ndalon dot ate gje
    sepse duhet te kesh besim dhe cdo gje rregullohet dhe me shume duhet te keni shume durim ne vetvete sepse dashuria e larget eshte hell per dy zemra qe duhen me shpirt dhe pasterti

amin yllo, tu bofte daja tyna qe e do me shpirt ate gazepin Ishalla sa me shpejt prane njeri tjetrit ta uron plaku me zemer.

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga Gjilanasi_csi
    Largesia mes dy personave qe dashuroen apo duhen , njihen apo kan fillu te njihen e shkatrron apo e forcon raportin e tyre..?
    Un per vete keshtu nje koh jam dashuru largggggg 2000 KM larg mua. dhe keshtu qe dashuria e larget ishte e keqe. kur nje person e don dhe nuk e ke afer. me keq nuk kishte..
    Do te doja tash te dija se ēfare mendoi ju per kete....

Gjith te mirat.
    Varet per sa kohe do jene larg.Nja dy jave edhe duron robi
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Perkthimi i librit "Jezusi ne Islam"
    Nga Maximus*_NY nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-09-2015, 02:49
  2. Dialogu ndėrmjet muslimanėve duhet tė ketė pėrparėsi
    Nga intel inside nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 23:39
  3. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  4. Islami NdĖrmjet Lindjes E PerĖndimit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-05-2005, 04:51
  5. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •