Gjelo pak a shume jemi njesoj e di se si ndihesh te kesh larg njeriun qe doPostuar mė parė nga Gjilanasi_csi
Kaq di ta them me siguri
Bye bye
Gjelo pak a shume jemi njesoj e di se si ndihesh te kesh larg njeriun qe doPostuar mė parė nga Gjilanasi_csi
Kaq di ta them me siguri
Bye bye
..si lo ammetto sono sincero
ma non trovo cosģ assurdo
se ogni tanto mangio lacrime
e mi perdo..
Nje proverb i te madhit Oliver Kant thote. Largesia eshte sikunder era fik qiriun por ndez me teper zjarrin. Besoj skam cfare i shtoj me teper ketij kollosi mendimesh.
dhe nje proverb i madh qe ka dale nga i madhi "popull " thote : Larg syrit Larg zemres "
me teorira disa nga ju te kenaqni fare .. ja beni qefin vetes sa me ska .. por kur vjen puna te realiteti .. e dini shume mire se cfare te ben largesia ....( nese flisni per largesi .. e keni fjalen per muaj e muaj larg he .. apo jo ? apo mos e keni fjalen per 1 jave ) :P
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink girl ti flet bukur per zotin, tani qe fole ti ma mbushe mendjenPostuar mė parė nga Pink_Girl
Bravo ti i lexoke proverbat
..si lo ammetto sono sincero
ma non trovo cosģ assurdo
se ogni tanto mangio lacrime
e mi perdo..
Largesia eshte si nje Shkendije ne mes te hirit!!!!Meqenese jane te ralle ato meshkuj qe i rezistojne largesise,dyshoj qe eshte i njejti mashkull qe ka maredhenie me gjithe vajzat ketu ne kte teme!!!!!Ca thoni ju vajza???
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Nuk thone keq qe Gjilanasi -Gjilansain e kupton , ia di edhe minjte ne shtepi .
Edhe une e kam pas nje kesi lloj dashurie qe u shua per shkak te largesise , e dua ende por...
JETA VAZHDON ME OSE PA DJALOSHIN !
tju them un dicka juve per dashurine ne distance sepse jam duke e jetuar ne kto momente
qe ehste shume e veshtire te jetosh larg zemres larg njeriut qe dashuron por rrethanat qe na ndodhen dhe smund ti rregullosh dot por nese keni besim tek dashuria do vij nje dit qe do bashkoheni ja psh merrni shembullin tim jam larg njeriut te zemres qe o zot e dua me shpirt por e di qe do vije nje dit qe do te jemi bashk dhe asnje nuk e ndalon dot ate gje
sepse duhet te kesh besim dhe cdo gje rregullohet dhe me shume duhet te keni shume durim ne vetvete sepse dashuria e larget eshte hell per dy zemra qe duhen me shpirt dhe pasterti![]()
te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo
LoVe^-^BeBy
Postuar mė parė nga SeXy^-^ElBa
amin yllo, tu bofte daja tyna qe e do me shpirt ate gazepinIshalla sa me shpejt prane njeri tjetrit ta uron plaku me zemer.
Varet per sa kohe do jene larg.Nja dy jave edhe duron robiPostuar mė parė nga Gjilanasi_csi
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Krijoni Kontakt