Largesia per dashurine eshte si era per zjarrin.. ajo e shuan zjarrin e vogel dhe e ndez me shume zjarrin e madh
Largesia per dashurine eshte si era per zjarrin.. ajo e shuan zjarrin e vogel dhe e ndez me shume zjarrin e madh
RIPPR
Varet edhe cfare e ka mbajtur gjalle kete zjarrin deri para largimit!
se mos ka qene zjarr me qymyr druri. se atij lloj zjarri ska zot ti bej derman. me zi ngroh kur i rri afer, e jo me larg e nga larg!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
per mua largesia e dobeson lidhjen,se sic i thon edhe asaj fjale: Larg syrit larg zemres dhe eshte goxha e vertete.
Te dua se s'te urrej dot......
Postuar mė parė nga Acid_Burn
Largesia e shuan zjarrine e vogel pooo epooo por dhe ate te madhin .. nuk i ben asgje derman largesise ... armiku numer 1 i dashurise eshte largesia !!
kete e them nga eksperienca he .. mbasi e kam provuar vete .. ( njehere u largova 3 muaj largggg ... gati sa nuk e harrova tjetrin ) :P
po seriozisht ... ne nje dashuri .. mundohuni ti evitoni largesite per nje kohe te gjate ... se jua garantoj une qe shuhet pa e kuptuar as vete ..
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Un skam realizuar endrren time thjesht qe mos tu largoja nga i dashuri...
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Nganjehere vetem pasi largohesh kupton ne thelb se sa i/e privilegjuar ke qene para se te largoheshe... kete nuk e them per te rekomanduar largimin, por per te treguar nje prej efekteve te tij.
Largimet jane dy llojesh
1-Largim pa kthim pas
2-Largim i perkohshem i cili ndryshe quhet vetem ndarje fizike
Nese do flisja nga kend veshtrimi i mashkullit do thoja qe nese nje mashkull nuk e harron te dashuren dhe pse nuk e prek dhe as puth fizikisht, ai mashkull femres ne fjale ja ka dhuruar shpirtin ne pellembe te dores.
Largesia provon shume gjera. Jo cdo kush i reziston sfidave ne jete. Jo cdo kush dashuron aq sa per te mundur largesine. Larg syve, larg zemres mendoj se eshte thene atehere kur njerezit komunikonin akoma me letra dhe mund te shkembenin dy tri letra ne vit.
RIPPR
Pershendetje,
Une po flas nga eksperienca ime, sepse po e perjetoj nje lidhje te tille. Te them te verteten eshte shume e veshtire, por nese dashuria midis njeri tjetrit egziston, i reziston largesise. Personalisht, e vetmja shpres qe me inkurajon, eshte plani qe kemi ne te dy per te qene te bashkuar pas nje viti.
ps: distanca eshte nje prov e mire per te provuar dashurine e vertete!
Thone qe : Kush duron fiton ' pra me nje fjale vuaj o zemer, duro o shpirt se nje dite te bukur vere e plot me diell une e ti do jemi bashke.
por thone edhe : Edhe durimi ka nje kufi. , pra duroi e duroi zemra , dhe plasi nje dite. I tha trurit vihu ne levizje , se kishte stakuar diku disa mijera km larg, i tha trupit c'mpihu nuk ben me te rrish i ngrire me syte drejtuar qielit. I tha zemres mjaft dashurove vegime te kota .
White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Pershndetje
Largesia eshte e keqe vetem te shtin me vujt shum per dashni edhe keq osht vallaji. ja un pe shoh sa shum vuaj per dashurin teme qe se kem ketu hic eshte 2578 KM larg mua dhe keshtu qe vetem vdekje me mire me u myt une,.apo ju dhimbsem juve dhe spo du
Ishalla zoti nuk ju provon si mu qishtu hahaah![]()
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Thone qe i ngjan "pikez " ujit ne oqean...por pa e ditur qe oqean eshte vete...
Kuptojeni njerez
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Krijoni Kontakt