Ja se cfare ke thene :Postuar më parë nga benar
"qe te kuptosh se cdo te thote mafie shqiptare duhet te jetosh me te drejta te plota brenda klaneve mafioze shqiptare brenda ne shqiperi dhe jashte saj, megjithate nje gje eshte e sigurt qe mafia shqiptare ja kakon per nga dhuna qe perdor te gjitha klaneve mafioze kudo ne bote , ky eshte fakt qe nuk e mohon dot askush"
Me thuaj ti mua si ta interpretoj une kete ?
Ore grupet e krimit Shqiptar kane ekzistu dhe do ekzistojne, kane ekzistu qysh me Xhevdet Mustafen qe arriti deri atje sa te vrisnin kryeprokurorin e pergjithshem te NY, Rudy Guiliani, por kjo nuk do te thote se Krimi SHqiptar kercenon edhe Evropen edhe Afriken edhe Australine edhe Boten ne pergjithesi. Ta thashe perse, jane te tjera mafie qe merren me ate pune. Duhet te kesh miqesi ne qeveri qe te merresh me keto pune kaq te larta. Problemi eshte se ne nese pranojme se Shqiptaret kane miqesi neper qeveri atehere indirekt kemi dhe implikimin e drejtperdrejt te qeveritareve evropjan. E po mire eshte qe mos themi Shqiptaret shqiptaret, por psh fraza si "duhet te luftojme krimin ne gjithe evropen, edhe ne instanca qeveritare". Ta shpjegova siper sa e demshme eshte te barazosh nje koncept me nje kombesi, njesoj sic barazohet terrorizmi apo droga. Do te thote qe per cdo te keqe fajin e kane Shqiptaret. Nese kjo eshte e vertete per ty, per mua ky eshte nje tjeter fallsitet i Evropes kundra Shqiperise qe e kane degjeneruar e po vazhdojne ta degjenerojne.
Merr si shembull Irlanden. Kur Irlanda u fut ne BE ishte nje shtet berrnut fare, teper teper i varfer, sepse dhe aty te gjithe emigrantet iken ne Amerike. Per 10-15 vjet u be nje perralle, dhe un kam qene vete ne Iralande dhe me thoshin vete Iralandezet se ne cfare varferie jetonin. Kshu eshte kjo pune, me dash me te ndihmu tjetri ti jep mjetet te gjitha, thuj qe duhet ajo "pecora nera" aty se zgjidh shume pune.
Krijoni Kontakt