Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 80
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    Ej, te kritikosh shqiperine nuk do te thote qe nuk je patriot. Ta quash shqiptarin qe kritikon shqiperine tradhetar eshte INJORANCE. Vete Faik Konica e diskreditonte shqiperine ne sy te shqiptareve, e quante Zululand, por ama ne sy te te huajve e mbronte. Kte po bejme dhe ne ketu, po zberthejme breket se e njofim mire njeri tjetrin cfare m-ti jemi, por ama ne sy te botes ne e mbrojme shiperine. Prandaj lejeni menjane patriotizmin injorant dhe shihini gjerat ne sy.
    Nuk ja fut kot kjo norvegjezja qe ka 60 mij **** shqiptare rrugeve te evropes, e dime edhe vete kete, pavaresisht se kjo shifer me tmerroi. Motrat tona i kemi cuar vete ne shqiptaret nga berati der ne tropoje semaforeve te italise. Edhe vete e dime qe perbejme kontigjent optimal per mafien me karakteristikat tona. Sa her plas sherri ne shqiperi me arsyen 'pse me shef'?. Ose per arsye banale me femrat? Une vete jom zi per kete arsye, jom therr me thika per pun vari k----n. Eshte vizioni yne driteshkurter per boten i kultivuar gjate komunizmit, i kombinuar me gjaknxehtesine ballkanase dhe injorancen e kultivuar nga regjimet e ndryshme udheheqese ne shqiperi (qe nga turqit deri tek enver hoxha e me tej) qe na bejne ne shqiptaret mafioze te lindur. Po ceshtja eshte si ta ndryshojme kete imazh tonin, si ta permiresojme veten, jo si te shahemi e grindemi me kedo qe na e perplas te vetrteten ne fytyre. Sigurisht do kete fryrje dhe zmadhim te se vetrtetes bga te huajt, por kjo sdo te thote qe ata shpikin e shpifin. Ne vete duhet te gjejme force te vetvetja per ndryshim. Reagimi jon instiktiv kunder cdo kritike ose evidence kunder tregon se jemi akoma komb me komplekse e inferior.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Normale qe do dali patriotizmi, kur dikush thote qe "mua nuk me pellcet per Shqiperine". Nese nuk te pellcet per cfare kritikon? Albo, ke ndonje koment konstruktiv per temen, sepse nuk je ndonje personalitet ne krye te komunitetit Shqiptar qe ta vecosh veten "lum un per ju". Nese ke dicka me llogjike per temen thuaje. Spo thote njeri qe Shqiperia eshte Finlande dhe Suedi, por tani as Siqeli nuk kane pse na bejne me zorr per gjera qe nuk eshte e vertete.

Ma perkufizon dot fjalen Mafie ? Kot ta di un se car perkufizimi ke ti... apo dhe ti rend andeja nga rend koklopa Gjermane pas deklaratave "shok" te Nanos qe i beri pleh, tjeter gje qe Nano eshte pleh per vete. Perderisa e mbajne atje, perderisa e krijuan situaten e tille qe ta venin, Shqiptari nuk ka asnje faj. Ne Shqiperi eshte bere nje xhungel me spiuna nga jashte. Jo Nano te iki, po te iki kush te doje dhe perseri atje nuk behet gje, sepse eshte vete Evropa qe e nxit nje gje te tille. Ti nuk ke jetuar ne Evrope, prandaj boll na derdellise sikur i di gjerat me mire se te tjeret. Ndersa ketu ka njerez qe kane jetuar jo ne 1 shtet, por ne disa shtete. Ik i her shko jeto ne France ta shohesh mire se si do fshine ate menderen me dipllomen tende... po kur ti provosh keto ne kurriz, kur te te lendohet pak ai kurrizi do ti marresh vesh se pse patriotizmi del ne debat, se pse njerezit kane te drejte te kritikojne keto shifra banale nga Evropa, sepse nuk jemi ndonje rrace e paedukuar dhe as debile.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,079
    kur dikush thote qe "mua nuk me pellcet per Shqiperine".

kete fraze e thash per treguar se nuk me pellcet per shqiptaret ose shqiperine mafioze , ti duhet te jesh aq i zgjuar sa ta kesh kuptuar frazen time

qe te kuptosh se cdo te thote mafie shqiptare duhet te jetosh me te drejta te plota brenda klaneve mafioze shqiptare brenda ne shqiperi dhe jashte saj, megjithate nje gje eshte e sigurt qe mafia shqiptare ja kakon per nga dhuna qe perdor te gjitha klaneve mafioze kudo ne bote , ky eshte fakt qe nuk e mohon dot askush
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 23-10-2004 më 05:12

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga Albo
    Te njejten gje benin edhe prinderit tuaj, ne njerin krah draperin dhe ne tjetren pushken.
    Albo fjala i pacipe do ishte e zbehte per ty ne kete rast. Fjalori shqip dhe sidomos zhargoni ka shume fjale me te pershtatshme per ty ne kete rast, por çe do se nuk du te ul veten ne nivelin tend.

Po kush je ti qe ke ftyre te flasesh per prinderit e te tjereve more? Nese nuk ke aq mend sa te argumentosh ato qe thua edhe mund te heshtesh...

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga benar
    kur dikush thote qe "mua nuk me pellcet per Shqiperine".

kete fraze e thash per treguar se nuk me pellcet per shqiptaret ose shqiperine mafioze , ti duhet te jesh aq i zgjuar sa ta kesh kuptuar frazen time

qe te kuptosh se cdo te thote mafie shqiptare duhet te jetosh me te drejta te plota brenda klaneve mafioze shqiptare brenda ne shqiperi dhe jashte saj, megjithate nje gje eshte e sigurt qe mafia shqiptare ja kakon per nga dhuna qe perdor te gjitha klaneve mafioze kudo ne bote , ky eshte fakt qe nuk e mohon dot askush
    Mos je gje qe jeton ndermjet klaneve mafioze ti qe i di kaq shume ? Ti the sme pellcet per shqiperine, dhe pastaj e lidhe me njollosjen e emrit. Te ishe ti qe ste pellciste per Shqiperine mafioze, atehere as nuk do na sillje shkrime te tilla ketu qe i dime pak a shume se kush i shkruan, dhe ti ne rradhe te pare do i thoje atyre kolegeve ne pune qe mbyllni gojen, sepse per vendin tim nuk dini azgje, dhe do filloje ti shpjegoje qysh nga antikiteti, qysh nga Papat qe kane qene ne Vatikan me origjine Shqiptare, e deri(po bej nje kalim te shpejte) tek miqte shqiptar qe kane luftuar me Garibaldin per bashkimin e Italise. Thuaji atyre qe ke ne pune, lexoni pak per Shqiperine se mua sme rruhet per shqiptaret mafioz, dhe nese ata nuk ndryshojne mendim, atehere ose niveli i indoktrinimit ne Itali paska kapur ate te qarqeve ultranacionliste Greke, ose nuk i rruhet dhe atyre per shqiperine, por ama dhe per gjith shqiptaret. Un kur me del ndonje teknefez i huaj e me ben pordhe nuk ja pertoj t'i kthehem me fakte per vendin tim. Pranon ai apo spranon puna vet, le te thellohet po te doj me studime.

Ore po per dhune as nuk krahasohemi me hordhite sllave ne. KGB-ja mbahet per vrasje nga me makabret. Ne antikitet i lidhshin me dy kuaj njerezit dhe i conin kuajt ne drejtime te ndryshme dhe i cante ne mes kali nga fuqia. KGB kete gje ben por me makina. Lere pastaj lidhjet e tyre me mafien arabe, me merkurin e kuq qe eshte kaq i kerkuar ne treg, sepse perdoret me deuteriumin per bomben atomike, qe kane nevoje "i stati canaglia" sic i quan Bushi, dhe ky eshte muhabeti. Ketu Ruset kane ne dore fatet e botes me mafien e tyre, kush i pjerdh Shqiptaret, po thuj duhet me i dhene dhe atyre nje STATUS(fjal shume e kendshme kjo sikur ti aplikoheshe Kosoves psh) ne rranget e larta te botes kriminale.

Dhe nje here... kush eshte mandanti?
    Kush e pret Shqiptarin ne Itali ?
    Cilat jane lidhjet me qeveritaret?
    Etj etj, keto gjera duhet te pyesim mortadellen Gjermane, perpara se te na rrefeje borebardhen me 7 xhuxhat.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,459
    Postimet në Bllog
    23
    Jemi me mend ne koke ja cfare jemi. Jemi te ndergjegjshem qe shprehjet e keti Gjermanit vine pas nje sulmi te Nanos ndaj Evropes".
    Edhe Nexhmije Hoxha, keshtu si ty mendonte ne pleniumin e partise ne 1990, kur studentet demostronin rrugeve dhe kerkonin "Ta bejme Shqiperine si gjithe Evropa". Edhe ajo tha ashtu si ty: "Evropa te na pranoje keshtu sic jemi". Atehere Shqiperia ishte komunizem, sot eshte Kolumbi.

Sigurisht qe nuk e kane fajin shqiptaret, na e ka gjithmone bota. Prandaj ashtu mendoj edhe une si ty dhe si shoqja Nexhmie. Hajde ta bejme boten si ne, se sa te behemi ne si bota. Ose me mire fare, hajde e mbushim boten me kriminele, qe ne mes te nje Evrope kriminale, ne shqiptaret te mos biem me ne sy per keq. Si thua, i pervishemi njehere Evropes dhe Amerikes?

Vetem nje adoleshent i vonuar ben komente si ato me lart.

Albo
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Albo ne kete teme ti e para punes nuk mund te japesh dot mend se as nuk e ke provuar ne kurrizin tend shovinizmin Grek, dhe as nuk e ke provuar ate Italian. Un te pakten i kam provuar, sidomos te dytin shume, por dhe te parin nuk qahem jo, boll kam dhe atje. Ndersa ti rri e na flet me kopetenca.

Shkrimi im, per ty qe ke aftesi te shkurtra intepretimi, eshte fare i qarte. Un Nanon nuk e kam mbrojtur kurre, pervec sulmit te tij qe pati ndaj Evropes ne princip. Edhe sikur ta bente Saliu un do ta mbroja jo Saliun por sulmin e tij. Ka diference te madhe kjo gje. Nese Evropa deshiron, jo Nanon qe e heq, por e shperngul gjith qeverine nga toka, por problemi eshte qe ata jane vete te korruptuar ne Shqiperi. Kur ka qene Tunxhi i Turqise ne banke boterore, eshte vjedhur me ritme skandaloze shqiperia nga Evropa. Per cdo tender vendosnin ata dhe Greket, me ne krye Anastas Angjelin dhe shoket e tij. Deri aty arriti puna sa kur erdhi krahu i djathte i Gardinit ne Shqiperi per te ndihmuar ne procesin e privatizimit te bankave, ai e akuzoi drejtperdrejt Anastasin si kryemafioz qe punon per interesa te dyshimta(duke aluduar ketu ato Greke). Menjehere me aprovim te bankes boterore keshilltari i Gardinit(nuk po ja bej emrin publik) u largua nga Shqiperia dhe u cua per ne BULLGARI. Nuk pati kercenime nga Shqiptaret ai se i perdridhte 100 Angjela bashke, por pati detyrime te tjera. Nje person qe deshte te ndryshonte komplet administraten ne Shqiperi u hoq me vrap. Per zhvillimin rrajonal ne ballkanin jugor kemi nje Greke. Rreth 70% e bankave ne Evrope jane te Grekeve. Para disa vitesh ne kohen qe ky person gjendeshe ne Shqiperi ne Greqi u be nje thirrje se Banka e Kursimeve do falimentonte. Kjo gje u shkruajt dhe ne gazeta. Pra "do falimentoj shteti". Un kam qene ne vlore prezent ku vinin dhe nga fshatrat njerezit dhe merrnin paret e gjith fshatit me vete, erdhen me mijere imigrante te tmerruar per nje 97 te re dhe i cuan parate ne greqi. Banka e Kursimeve pati nje VRIME rreth 250 milion dollare nga ky aksion. Me thuaj ti si mund te zhvillohet nje vend i tille ? Apo dhe per ket pune e ka fajin qeveria jone ? Degjohet krisma e Lazaratit ne Evrope dhe nuk u degjonkan keto gjera ? Nesje, Rrofte Sala, mundesisht me Zogun ne krye. Ate adoleshencen mbahe per vete morre albush. Ik shko na gje ndonje lidhje te Kishes Armene me ate Shqiptare ate be. Mos me trego mua adoleshencen ti qe ke shtyp tasto kompjuteri gjith jeten e qe na perkthen dhe deklarata fetare. Adoleshencen un e lashe kur ty te dilshin pucrrat ne fytyre.

PS: E dinke mire Enverin dhe simpoziumet. Un ato gjera qe ti i mbanke mend edhe me kuotim nuk i di, megjithate here tjeter po kaloj nje here nga forumi komunist mos te shoh dhe emrin tend atje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 24-10-2004 më 01:12

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Edhe dicka per ate te moshuarin siper qe ka harruar siduket nga skleroza.
    Kur dhe si e morren famen e keqe Shqiptaret ne bote ?

Hajde Dr. Rrumpalla na jep ndonje pergjigje sic di vetem ti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,079
    Citim Postuar më parë nga Cyclotomic
    Edhe dicka per ate te moshuarin siper qe ka harruar siduket nga skleroza.
    Kur dhe si e morren famen e keqe Shqiptaret ne bote ?

Hajde Dr. Rrumpalla na jep ndonje pergjigje sic di vetem ti.
    pergjigjen ta ka dhene albo me siper une nuk kam se cfare ti shtoj apo ti heq komentit superkorrekt qe ka bere albo jam plotesisht dakort

sa per ate qe thua se a kam bere pjese apo bej pjese tek mafia shqiptare po te them se je nje diletant qe kerkon te grricesh kot , se po te beja pjese ne ndonje grup mafioz nuk do isha ketu ne forum duke diskutu me ty

sigurisht qe edhe une isha naiv si puna jote deri para ca kohesh por kur e pashe se grupet e krimit shqipar ekzistonin , atehere ndryshova mendim

keshtu qe do ishte me mire te jepje ndonje koment me vlere ti vete, se sa te provokosh tjetrin kur ai jep nje mendim korrekt
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 24-10-2004 më 06:17

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,079
    Un Nanon nuk e kam mbrojtur kurre, pervec sulmit te tij qe pati ndaj Evropes ne princip.
    cfare parimesh cfare kodesh morale dhe sociale ka kryeministri shqiptar fatos nano , qe ka fytyre te kritikoje europen

dhe sa i zbaton ai ne jeten e tij publike politike si kryeminister i shqiperise

dhe sa i zbaton ai ne jeten e tij private familjare si qytetar i shqiperise

kur te kritikosh te tjeret duhet te jesh vete i paster ne rradhe te pare pastaj te kritikosh te tjeret , tja vesh fajin europes per vonesen qe ka shqiperia ne rreformat qe ka mare persiper , kjo me duket turpi me i madh

sa eshte niveli i papunsise ne shqiperi ?

sa eshte perqindja e inflacionit ne shqiperi?

sa eshte niveli i korrupsionit ne shqiperi?

nano ti zgjidhi njehere keto probleme pastaj te filloje te kritikoje europen

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  2. Emigrantët, rrezik kombëtar për Greqinë?...
    Nga DYDRINAS në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 22:42
  3. Nacionalizmi ballkanik si pre e miteve
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-03-2006, 09:21
  4. Emigrantet, rrezik per sigurine kombetare
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-11-2004, 13:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •