Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Tema: Te zhgenjyer

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812

Te zhgenjyer

Nje familje jetoi prej dhjete vjetesh ne Itali. Tani vendosen te kthehen ne Shqiperi me deshiren e madhe per te jetuar ketu, ndoshta edhe per te investuar. Erdhen, blene nje shtepi, e pane qe ketu nuk jetohej dhe u kthyen serish nga kishin ardhur. Me sa duket pyetja retorike e Migjenit do ta ndjeke shqiptarin pas: Deri kur kshtu ma...?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 09-10-2004 mė 13:14
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Rrofsh Mina!
    Pyetjes tend nuk i jap dot pergjigje por te falenderoj qe me qarteson idete mbi enderren time te madhe, Tiranen.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Tirana, Shqiperia eshte endrra e te gjitheve dhe fatkeqesisht mbeti enderr e perjeteshme. Im bir ne nje krijim thote se atdheu i shton dashurine ...se atje ka shtepine. Koncepti i shqiptarit per vatanin eshte genetik. Me vjen vertet keq per kete realitet te hidhur!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478

Unhappy

Citim Postuar mė parė nga Mina
    Nje familje jetoi prej dhjete vjetesh ne Itali. Tani vendosen te kthehen ne Shqiperi me deshiren e madhe per te jetuar ketu, ndoshta edhe per te investuar. Erdhen, blene nje shtepi, e pane qe ketu nuk jetohej dhe u kthyen serish nga kishin ardhur. Me sa duket pyetja retorike e Migjenit do ta ndjeke shqiptarin pas: Deri kur kshtu ma...?

shume deshire kam edhe une te kthehem ne tirane dhe mos te leviz me ,por kur degjon se cfare behet ne shqiperi (tirane), te ze tmerri.....
    ndoshta ata qe jetojne atje dhe jane te kenaqur me ate jete dhe liri fallso , kane bere kallo dhe si ben me pershtypje ose nuk kane pare cdo te thote liri e vertete....

udhetare.... Maska e Klaraaa
    Anėtarėsuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    181
    Eksperiencat jane te ndryshme ....ato qe jane duan te ikin, ato qe nuk jane duan te kthehen, realiteti duhet te pranohet sido qe te jete, por rastet konkrete , mua personalisht me ka ndodhur me 3 cifte, miq te mi, kane ikur dhe jane rregulluar perseri sic ishin ne Tirane...vijne nje her ne vit tek une, rrijne nje jave(duhet te shkelin token amerikane 1 her ne vit) qe te marrin pashaporten, dhe me thojne qe ndjehen shume mire pas kthimit dhe aspak te zhgenjyer....Edhe njerezit e mi qe kam atje, shumica jane shume te kenaqur, nuk me ankohen aspak dhe nuk duan te levizin ose te emigrojne.....jam ne dileme...dhe nuk di cte bej....shkoj me pushime, mezi kthehem, por te jetoj pas gati 12 vjetesh, nuk e di eshte hap teper i madh dhe pergjegjes..
    Enya-Adiemus

Tema tė Ngjashme

1. Shqiptari i zhgenjyer
    Nga angert nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 04:16
  2. Princi Leka Zogu II i zhgėnjyer me Thaēin
    Nga Nice_Boy nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 06:55
  3. Eide: Jam i zhgenjyer me situaten e tanishme, duhet me shume per statusin
    Nga mani nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 29-07-2005, 09:16
  4. KE i zhgėnjyer me marrėveshjen e Shqipėrisė me SHBA
    Nga ALBA nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 23-05-2003, 22:07
  5. Jeni te zhgenjyer?
    Nga Estella nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-09-2002, 07:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •