Sa here qe degjoj cdo kenge te Guns and Roses me duket sikur e kam prane!!!![]()
Sa here qe degjoj cdo kenge te Guns and Roses me duket sikur e kam prane!!!![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
nje liber me poeziPostuar mė parė nga Rebele
nje bluze me foton e saj
nje cakmak floriri
fotografi me ate
e tjera
Relikja ime ehhhh: E pra eshte negativi i filmit tim Jete i cili shfaqet kur shpirti eshte i trazuar.
Cdo objekt i mbetur nder vite tashme i ka mbuluar pluhuri i harreses, por kujtimi ne mendjen e gjithsecilit rron ne nje menyre apo ne nje tjeter perjetesisht dhe shfaqet krejt papritmas qofte edhe pa shkak.
Gjithsesi vlen te kujtosh castet e lumtura me dike.
Dito.
asnje send. absolutisht asnje relike. edhe kujtimet po zbehen...
When in Doubt, Act Stupid!
me ka mbetur nje byzylyk (qe eshte prishur tek mberthesa)
nje kuti e kuqe ne forme zemre ( kutia byzylykut kjo)
nje kalendar i vogel ku shenoja takimet ( kete e beja une )
nje parfum i pambaruar (qe me kujton eren e tij ndonese parfumi ishte per mua)
tjeter....?!
mos e kisha lexuar kete teme as do kujtohesha qe ende i mbaj keto gjera....qe nese me dalin perpara me kujtojne ate - "ishin "
Love life and live for love
Ama la vita e vivi per amare
Ajo gje ma kujton dhe mua ate. me duhet te blej nje te ri.Postuar mė parė nga PINK
![]()
Those who bring sunshine to the lives of others,cannot hide it from themselfs.
nje pasqyre e vogel e rrumbullaket....
To look life in the face....
Postuar mė parė nga nausika
Mendoja se isha e vetmja..Ndoshta po te rremosh faqet e ndonje ditari, a shkrime te vjetra, mund te gjesh ndonje inicial, shoqeruar me fjali te shkurtra..asgje me teper..
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Aktualisht asgje! ... ndoshta me vone, nese do me bjere ne dore serish ndonje cope letre ose dhurate te marre... atehere dhe ndoshta... Por them se pergjithesisht, cdo gje ka afatin e vet kohor per tu harruar dhe humbur rendesine!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Krijoni Kontakt