Po nuk ishe "Korekt" nuk ke karakter fare!
Kur je korekt je dhe krenar ne vetvete...
Po nuk ishe "Korekt" nuk ke karakter fare!
Kur je korekt je dhe krenar ne vetvete...
LINDI EDHE "ANDREA"
Dmth sipas perkufizimeve tuaja une dal qe jam pa karakter. Mah vai...
Jo kaq fjale te ashpra o shoke se dhe une nuk nuk e bej me qellim qe te jem vone... thjesht ashtu ne momentin e fundit si me magji do me coroditen gjerat e do me behen lemsh ku dhe une si rezultat i kesaj, takimin e ores 8.00 e arrij ne 8.15 Pastaj te themi te drejten ne shqiptaret ne pergjithesi nuk shquhemi per korektesi a perpikmeri dhe une ne kete rast jam thjesht misherimi i nje shqiptareje tipike. LoL.
Dhe kete moskorektesi nuk e kam per arsye se nuk e vleresoj sa duhet nje takim me nje mikeshe apo mik sepse ne te vertete e vleresoj por thjesht e kam kaq te pamundur qe te jem puntuale. Nuk jam njeri puntual, nuk kam qene dhe nuk mendoj qe do behem ndonjehere. Kjo nuk do te thote qe nuk jam perpjekur, sepse perpiqem shume te jem ne kohe por forca e natyres shkon kondra vullnetit tim te mire per te qene ne kohe. He tani dhe ju zbutuni ca se vetem 15 minuta vonese jane, sikur cu be, ne per qejf po dalim pa mendo ata andej nga Iraku e Afrika qe kan halle ku e ku me te medha dhe ju grindeni per nje hicgje, nje cerek oresh. (Te pakten kete justifikim u shpreh miqve te mi tashme te mesuar me kete vesin tim te vockel).
Sigurisht korektesia eshte virtyt, lum ju qe e kini sepse jeni njerez me virtuoz se ne qe nuk e kemi.![]()
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Un jom shum korrekt. Dhe edhe ata qe jan jo korrekt mbojn norvoz shpesh her.. e sum pelqejn..
Spo di ne gramatik si me ju thane.!
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Jo te gjithe jemi korekt gjithmone por kur e teprojne disa pakorektesine
aman sikur te humbet respekti ngaj nje personi.....
si ka ardh koha sot duhet te jesh korekt per shume gjera se pastaj
ske gje ne vije jo.....
Une e vleresoj shume korektesine tek nje person se ka te beje me karakterin
dhe seriozitetin qe tregon ai/ajo ngaj jetes dhe veprimet qe merr mbi to...
njerezit jo aq korekte spara i kam shume qejf se sa vin vin edhe te neveriten
nga arsyhet qe nxjerrin gjithmone per veprimet e tyre dhe mundohen
t'i arsyetojne ate me cdo genjeshter qe eshte ne liber....
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
shume thjeshtė
mungesė korrektėsie ėshtė mungesė respekti per mendimin tim
dhe e dini ju si bohemi ne shqiptarėt kur nuk na respektojnė
boks boks baby
ēuf ēuf
Ēufo Ēufo o Gjumash
Shkon nė shkollė avash avash
shume e rendesishme. njeriu provohet disa here, nese moskorrektesa perseritet do te thote qe ai/ajo ose ka probleme me veten si person jokorrekt ne pergjithesi ose nuk tregon respektin e duhur per ju. ne te dyja rastet mendoj se do ishte nje person te cilin do te doja ta evitoja
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Moskorrektesa eshte nganjehere mungese respekti.
Ose te pakten tregon qe e ke marre dicka easy, nuk i ke dhene rendesine e duhur.
E ngritet vleren e korekteses, thuajse po flasim per nderin. Rendesia e Korrekteses varet nga rasti. Kur behet fjala per pune, takimin e pare, persona te panjohur apo me rendesi korrektesa eshte nje nga gjerat me te rendesishme. Nuk te jepet perseri rasti te besh "pershtypjen e pare" tek nje person. Ne keto raste mendoj se jo-korrektesa eshte mungese respekti, nese nuk eshte e justifikuar.
Por s'mund t'ja ve re mos-korrektesen nje shoku, te dashures apo dike qe njof mire. Mardheniet tona nuk jane ngritur mbi korrektesine e qartesisht korrektesia s'mund ti prishi. Kam shoke dhe ortake biznesi qe nuk jane aspak korrekt, por megjithese me irriton momentalisht nuk me ben shume pershtypje sepse ajo qe ka rendesi per mua eshte vlera e mardhenies, sa te dhene jane pas meje dhe sa bejne per mua. 15, 30 , apo 45 minuta nuk mund te zevendesojne nje mardhenie. Nuk ua quaj aspak mungese respekti ndaj meje, sepse e di qe aty ku duhet treguar vertet respekt e kane treguar veten.
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Zakonisht ata njerez qe nuk jane korrekte gjejne shume arsye per te justifikuar veten , disa e bejne me qellim disa te tjere jane ashtu nga natyra dhe e kane te veshtire te ndryshojne kete ves , i bejne vetes dem pasi shoqeria ne pergjithsi nuk e pelqen kete gje per shuem arsye , njerezit mendojne qe nese dikush nuk eshte korrekt menjehere fillojne te mendojne qe ai njeri nuk eshte i dobishem , eshte paragjykim apo jo pak rendesi ka per ta sepse eshte bere si common sense per fat te keq ...
me bejbin tim jom ene un i kom vdekje robt jo korrektPostuar mė parė nga Tironce_TR
Krijoni Kontakt