Shume krenare ndjehem per prinderit e mi.
Jam me e lumtura ne bote qe kam prinder te tille.
Eshte dashuria me e sigurte dhe qe nuk te tradheton kurre,dashuria e tyre.
U jam borxhli gjithe jeten per ate qe kane per mua.
sinqerisht
hope31
Shume krenare ndjehem per prinderit e mi.
Jam me e lumtura ne bote qe kam prinder te tille.
Eshte dashuria me e sigurte dhe qe nuk te tradheton kurre,dashuria e tyre.
U jam borxhli gjithe jeten per ate qe kane per mua.
sinqerisht
hope31
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Kur lexova kete teme,po mendoja te gjeja dhe une permasen, qe do te arrinte te shprehte
Krenarine qe kam per prinderit e mi..Por me kot! Nuk arrita te gjej asnje ..Nuk mund te matet Qielli,Deti,Hapesira....ashtu dhe krenaria ime per ta..
Idhulli im Mami..Tani ne kete moshe,arrij ti bej asaj nje tjeter Vleresim..
Deri ne Femijeri ka qene thjesht nje dashuri Nene ,Bije.
Tani shoh, shume me gjere...
Dashuria,respekti dhe krenaria qe kam per te dy,por sidomos per Mamin tim,do te gjendej vetem nese do ti gjendej numri i Fundit..(gje qe seshte e mudur)...
Nuk eshte turp te lindesh injorant,
te vdesesh i tille s“durohet...(Remark)
Kurre nuk do doja te tjere prinder vec atyre qe me jane dhene, me te mrekullueshmit, me te duruarit, ata qe me edukuan me pasion per te miren dhe mbollen vetem dashuri ne zemren time. Krenaria ime, perulesia ime!
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Falenderoj!Nuk mjafton kjo fjale,per te falenderuar prinderit e mi!Adhuroj ata per vetebesimin qe kane krijuar tek une!E vetmja menyre per ti falenderuar,eshte qe dhe femijet e mi te krijojne ate vetebesim!Te jene ne dijeni te sakrificave qe prinderit tane kane bere,duke mposht varferine dhe mjerimin!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Nganjehere jane femijet ata qe behen "prinder" dhe prinderit jane "femijet". Gjithesesi, njeriu nuk duhet te kete turp nga familja e vet. Turpi nuk ben tjeter vecse rrit mosmirenjohjen dhe kontradiktat. Dashuria mbulon nje mori mekatesh. Nuk mund te gjykoj kete zonjushen, por as prindin qe ka arritur ne ate gjendje te shemtuar dhe pijanike. Secili ka arsyet e veta dhe disa kerkojne ndihme duke qene te hapur per problemet e tyre, disa kerkojne ne pije per te mos renduar te tjeret, por harrojne se me pije problemet shtohen dhe nuk pakesohen.Postuar mė parė nga Mina
Pershendetje, Mina. Eshte e vertete bekimi i prinderve, nuk u jepet te gjithe njerezve, disa duhet te luftojne qe ta gjejne, disa lindin pa te, disa lindin ne mallkim, sepse prinderit jane pishman per jeten e tyre, e jo me per femijet qe kane.
Uroj qe Zoti te gjeje menyre dhe ta zevendesoje dashurine e humbur ne keta njerez me nje dashuri dhe besim qe t'i ndihmoje te jetojne jete te gezuara!
Manulaki - mamaka
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Jam shum me ty...me te vertete nuk mendoj qe ka fjale...Postuar mė parė nga besart
![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Une jam Krenare per Prinderit qe kam. Ndonjehere edhe mendoj se kurre nuk do tua kthej at qe kane bere per mua. Per Edukaten qe ma kane jep. Per dashurin e tyre etj.
Prinderit i kam intelektual te dyet. Kurse babain time e kam idol dhe deshiroj te eci at rruge sikur ai por me nje perzirje sikur te mamas. Pra mund te them me ket rast: Mami, Babi ju dua shummm
Pershendetje
jam krenare qe jam shqipetare edhe at Kosovare
Mirenjohjen,krenarine,respektin dhe mbi te gjitha dashurine qe ndjej per prinderit e mi sapo ua shpreha...nepermjet telefonit...per te nje milionten here...prinderve te mi...
Ju uroj te gjitheve sa me shume gezim dhe lumturi me prinderit tuaj!
ANDi
bingo !!!
Theme e qelluar me pelqen...
Prindrit e mi sdu kur ne jet mi ndru me do tjer..
At cka kan bere deri tani per mu kur nuk kam me va
harru..dhe jam e knaqur kesi prindri me pas..
Sidomos babi ime i dashur qe e adhuroj shume...provoj te jem siq aj..
shpresoj se dot vije ajo dite qe une dot kem mundsi me ja kthy tyre
prap at qe kan bere per mua..
kaq nga ana ime....
A e dini c'fare do te thot ta kesh shok prindin?
duhet t'i njohesh vete qe te besosh se c'fare vleresimi, respekti, nderimi, dashurie,.......... meritojn
Krijoni Kontakt