Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Ju flm per mendimet tuaja

rrebele per ato esencialet behet e gjithe kjo ...
    !!!

i/e regjistruar Maska e Big Blue
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    east anglia
    Postime
    194
    Njerezimit nuk do i vije fundi nga ndonje vrime ozoni, efekti sere, shkaterrimit te Amazones, mbarimit te naftes apo mbulimit te siperfaqes se tokes nga plehrat.

Ato jane brrockulla.

Sot, kur shkenca ka arritur te prodhoje organe njerezore me ane te Tissue Engineering, mbase neser do jete ne gjendje te prodhoje dhe ushqime e energji nga thin air.
    Normalisht qe duhet te jemi te ndjeshem dhe te minimizojme ndotjen e ambientit brenda mundesive dhe se shprehja e Frojdit "Jetojme ne boten qe ne vete krijojme" eshte shume me vend por........ besomeni.......jemi jashte rreziku edhe per nje kohe shuuuuuuuum te gjate.

Pastaj ne kemi dhe aktivistat e GreenPeace qe i pacim sa malet.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Citim Postuar më parë nga bebushe
    Une dua te jetoj nej jete te thjeshte dhe te mbushur ...

Me cfare...?

süsses Mädchen Maska e Pink^ Pearl
    Anëtarësuar
    01-11-2004
    Vendndodhja
    .
    Postime
    240
    Shkruani ne shqip
    Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 17-11-2004 më 02:30

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Mos u merzisni pse shqetesoheni, a njihni fjalen Apokalips, nje dite do ndodhe sepse ekosistemi di te vendose vete rregullat e tij nese ti se respekton.

Citim Postuar më parë nga Pink^ Pearl
    Te mbushur me gjera reale e jo fallcifikim gjithandej , real as in real beauty , feelings , colours and so on ...
    Cfare gjerash reale konkretisht o bebushe. (se dua te kuptoj me mire)
    P.S. Edhe fallsifikimin njerezit e shpiken. Duhesh! Pse? Hmm...per shume arsye...
    pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 17-11-2004 më 02:24 Arsyeja: gjuhe e huaj

süsses Mädchen Maska e Pink^ Pearl
    Anëtarësuar
    01-11-2004
    Vendndodhja
    .
    Postime
    240
    green po flasim per ekosistemin , flitet per natyren ne pergjithsi , ato ushqimet organike qe si duroj dot , ato rezervat qe duhen ruajtur me kujdes e jo te shkaterrohen e keshtu me rradhe , njeriu ka shpik shum gjera po sdo te thote qe te gjitha jane te mira ..

Odeon , ke te drejte
    Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 17-11-2004 më 02:24 Arsyeja: gjuhe e huaj

i/e regjistruar Maska e Big Blue
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    east anglia
    Postime
    194
    Me thoshte gjyshi dikur: -Do vije koha qe njerezit do pine sh*rren e njeri-tjetrit.

Atehere mendoja se ishin thjesht llafe pleqesh dhe asgje me shume.

Ajo cfare me ben te buzeqesh eshte qe,,,,ne te gjitha vendet perendimore ajo kohe ka ardhur dhe eshte prezente.
    Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 17-11-2004 më 02:23 Arsyeja: Gjuhe e huaj

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •