Ju flm per mendimet tuaja
rrebele per ato esencialet behet e gjithe kjo ...
Ju flm per mendimet tuaja
rrebele per ato esencialet behet e gjithe kjo ...
!!!
Njerezimit nuk do i vije fundi nga ndonje vrime ozoni, efekti sere, shkaterrimit te Amazones, mbarimit te naftes apo mbulimit te siperfaqes se tokes nga plehrat.
Ato jane brrockulla.
Sot, kur shkenca ka arritur te prodhoje organe njerezore me ane te Tissue Engineering, mbase neser do jete ne gjendje te prodhoje dhe ushqime e energji nga thin air.
Normalisht qe duhet te jemi te ndjeshem dhe te minimizojme ndotjen e ambientit brenda mundesive dhe se shprehja e Frojdit "Jetojme ne boten qe ne vete krijojme" eshte shume me vend por........ besomeni.......jemi jashte rreziku edhe per nje kohe shuuuuuuuum te gjate.
Pastaj ne kemi dhe aktivistat e GreenPeace qe i pacim sa malet.![]()
Postuar më parë nga bebushe
Me cfare...?![]()
Shkruani ne shqip
Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 17-11-2004 më 02:30
Mos u merzisni pse shqetesoheni, a njihni fjalen Apokalips, nje dite do ndodhe sepse ekosistemi di te vendose vete rregullat e tij nese ti se respekton.
Cfare gjerash reale konkretisht o bebushe. (se dua te kuptoj me mirePostuar më parë nga Pink^ Pearl
)
P.S. Edhe fallsifikimin njerezit e shpiken. Duhesh! Pse? Hmm...per shume arsye...
pershendetje![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 17-11-2004 më 02:24 Arsyeja: gjuhe e huaj
green po flasim per ekosistemin , flitet per natyren ne pergjithsi , ato ushqimet organike qe si duroj dot , ato rezervat qe duhen ruajtur me kujdes e jo te shkaterrohen e keshtu me rradhe , njeriu ka shpik shum gjera po sdo te thote qe te gjitha jane te mira ..
Odeon , ke te drejte
Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 17-11-2004 më 02:24 Arsyeja: gjuhe e huaj
Me thoshte gjyshi dikur: -Do vije koha qe njerezit do pine sh*rren e njeri-tjetrit.
Atehere mendoja se ishin thjesht llafe pleqesh dhe asgje me shume.
Ajo cfare me ben te buzeqesh eshte qe,,,,ne te gjitha vendet perendimore ajo kohe ka ardhur dhe eshte prezente.
Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 17-11-2004 më 02:23 Arsyeja: Gjuhe e huaj
Krijoni Kontakt