Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    akoma nuk moren vesh shqiptaret .. qe ka menyra te tjera vec gomoneve ???
    me vjen keq per ate qe ka vdekur .. por nga nje ane .. ti behet mesim te tjereve .. qe marrin detet oqenet .. pa pike pergjegjesie ( pale kur sheh qe marrin dhe foshnja me vete ) ...
    askush nuk e kalon detin prej qejfit por prej hallit... Do Zoti vjen nje dite qe shqiptaret temos kene nevoje te kalojne dete, jo me gomone por as me anije...

Citim Postuar më parë nga Leandra
    Me vjen keq per te tjeret qe s'kane mundesite e mija tani...
    Vertet ashtu eshte. Viktimat e gjora te shtetit fantazem qe nuk e lene vampiret e "dinastive" te kalbura nga rrenja, te ngreje koke. Ja c'degjon pastaj. Wow!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Jam dakort me leandren. Komplimente per pergjigjen qe dhe motra.
    Viktimat qe kan humbur jeten ne kete menyre e din qe kan 50/50 shance per te jetuar, por keta njerez kan shpresa te medhaja dhe spara mendojn per rrezikun, edin qe eshte e rrezikshme, por c'do njeri pothuajse mendon qe asgje s'do ti ndodhi prandaj marrin ate 50/50 risk. Fatkeqsisht disa njerez jane me fat dhe disa jo. Keto tragjedi do ndodhin dhe kan ndodhur prej shume vite me perpara, history repeats!
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Citim Postuar më parë nga Pink_Girl
    sa mire e ke thene R2T ...

.. ti behet mesim te tjereve .. qe marrin detet oqenet .. pa pike pergjegjesie ( pale kur sheh qe marrin dhe foshnja me vete ) ...
    Per cfare mesimi flet, " Desperate maladies require desperate remedies". Nuk i mban asgje ne Shqiperi Pinko. Shumica e shqiptareve si puna e viktimave me lart jane larguar nga Shqiperia. Sa te ekzistoj llumi, dhe varferia ne Shqiperi keto tragjedi fatkeqesisht kan per te vazhduar te NDODHIN.
    Be yourself and you will always be in fashion.

i/e regjistruar Maska e Big Blue
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    east anglia
    Postime
    194
    Citim Postuar më parë nga R2T
    Kush kerkon, gjen-thote populli....
    ncncnc...

Populli e thote kete shprehje kur njeriu vret dike dhe pastaj e vrasin dhe ate, kur njeriu shkon ti vjedhi pronen dikujt dhe le koken e vet aty, kur njeriu shkon ti veje tritolin dikujt dhe bie vete ne te, kur ke pasur 3-4 femra qe kane punuar per ty rrugeve te Europes dhe kthehesh ne Shqiperi duke u hapur b*thesh me nje makine te shtrenjte deri sa te te dali ndonje cope betoni perpara dhe te thyesh qafen.

Ja kur e perdor populli ate shprehje.

Shumica jone e ka lene vendin me gomone se nuk i kane pasur mundesite ta lene ndryshe, shumica jone eshte nisur me nje mendje te paster per te punuar ndershmerisht dhe kur te kthehen ne vendin e tyre te vine me para te hallallit ne xhep. Ata qe nuk kane dalur te gjalle matane detit nuk kane kerkuar qe tu kthehen familjeve ne arkivol por skamja, papunesia dhe
    burokracia e politikanve shqiptar eshte ajo qe u ka marre jeten atyre.
    Perendimi mendon se si te dergoje njeriun ne Mars dhe Paria shqiptare nuk mund ti siguroje popullit te vet nje cop dokument per te udhetuar ne te njejtin kontinent qe bejme pjese dhe ne.

Turp e faqja e zeze
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 07-10-2004 më 13:50

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anëtarësuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    Ske ci bon,i detyron jeta te marin rrugen e mergimit,shtu si te gjith ne..Dikush ka pas me fat,osht largu me viza apo llotari,dikush me gomone e skafe...
    Para disa kohesh dhe ketu ne usa vdiq nje grua,aksident me maikine.Te gjith shqiptaret kontribuan ne kthimin e trupit pa jet ne atdhe.Eshte E vertet qe duhet te paguash nje shume te madhe .Dhe ne shum raste familjet skan.Po ne pergjithsi ne kto raste te gjenden te gjithe.Sa per shtetin?? e ce pyesni.Te kishte shtet ne SHQIPERI sdo kishim mar rruget e botes,,,,,,

Me vjen keq per humbjen dhe dhimbjen e ksaj familje.

LoNcjA-SyNi-VeT
    o-le-le firma

("ANDREA" ZEMRA BABIT) Maska e Genti^Itali
    Anëtarësuar
    19-09-2003
    Vendndodhja
    Itali ''Venezia''
    Postime
    635
    Sesht hera pare qe degjojm gjera tilla, edhe prap po ndodhin...
    uroj te mos ket perseritje gje qe sben vaki kollaj
    LINDI EDHE "ANDREA"

Bogdan Chmielnicki Maska e antares
    Anëtarësuar
    19-08-2004
    Vendndodhja
    Ukraine
    Postime
    880
    Nese Big Blue paska te drejte edhe une kam te drejten si moderator i ketij forumi,te fshij keto postimet e tua pompoze dhe kryengritese dhe fyese ndaj anetareve te tjere.
    Dhe nuk eshte hera e pare,shpresoj te jete e fundit.
    Permbaju temes dhe leri komentet poshte e larte sec mendim kane anetaret e tjere.]
    Secili ka mendimet dhe bindjet e veta te cilat nuk i sjellim per shitje ketu ne forum.
    Kolombi
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 08-10-2004 më 21:48

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Oda ( sofra ) Drenicake
    Nga projekti21_dk në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1406
    Postimi i Fundit: 03-08-2025, 13:10
  2. Tragjikja e jone eshte e pafund
    Nga Anton në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 10-01-2009, 10:04
  3. Kapet në Brindizi nje gomone me 12 klandestinë!
    Nga Davius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-10-2005, 21:36
  4. Tragjedi tjetër në det, 21 të mbytur e 7 të humbur
    Nga ALBA në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 162
    Postimi i Fundit: 24-05-2004, 15:03
  5. SHBA prokurorise: Denoni kriminelet me pushtet politik
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 10-02-2004, 14:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •