po ti inter_forever ku e gjete kete ne ndonje reviste apo e sshpike vet ik mer edhe shifeni se si do rrifeni sonte
po ti inter_forever ku e gjete kete ne ndonje reviste apo e sshpike vet ik mer edhe shifeni se si do rrifeni sonte
lereni historiete por sonte interi fiton dhe thelle mendoj une.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Milan nuk eshte Valencia.Postuar mė parė nga miki_al2001
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga StormAngel : 24-10-2004 mė 18:53
Materazzi,Cordoba,Favalli=plehra nga lojtare
Edhe ju pastaj do me gjeni justifikime ne loje te forte me faulle.
Hajde ekip hajde
E bete te shkretin Kaka partall sonte,4 kartona te verdhe morret vetem qe ndalonit djalin si kurse me luajt Futboll Amerikan.
Nuk jam i deshperuar se i besoj ekipit tim,edhe tek e fundit ishim me te mire se juve gjate 90 minutave te ndeshjes.
Me fal qe pyes,po luajten Adriano dhe Vieri ka Intersi sonte?![]()
FORZA MILAN!
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Kur ka bere vaki kjo se nuk e kam pare me asi vend me thuaj pak ti se po se kam kerkuar konfirmimin te gazzeta dello sport po tpuhhhhhhhhhhhhPostuar mė parė nga inter_forever
gjithsesi edhe sikur te kete ndodh ti ske pare ekipin tend te zemres te ngreje nje kupe te hajrit vec asaj se uefes
kur se une u ben plot 14 vjet qe u merzita duke qeshur e duke u gezuar
sa per ndeshjen ishte i drejte barazimi pasi neve nuk arritem te shfrytezonim si duhet rastet qe patem
kurse per lojtaret e interit dihej ajo pune kaka sheva duhet te ndaloheshin me cdo kusht dukej ne nderhyrjet e tyre brutale keshtu qe flm thoni albitrit qe ua kurseu te verdhin disa here sepse do ishte i kuq
po do thonit pastaj albitrat e kane me neve
Nje falenderim special edhe pet Gattuson. Rreth 9 faulla asnje karton. Interi pa filluar loja qesh duke qene 2-0, thuj shyqyr kemi Vierin ne sulm, se te kishim pas Martinsin ju kishim shpartallu qysh ne pjesen e pare. Interi luajti me mire sot, dje kjo nuk vihet ne dyshim nga asnje. Milani mbajti topin pak me shume, por rastet i patem ne.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Per cilat raste e ke fjalen se une nuk i pash.Postuar mė parė nga Cyclotomic
Kishte 3-4 te Adrianos qe mbaruan nga 3 metra larg shtyllave dhe po ashtu te tjera te njejta edhe te Stankovic.
Rasti i vetem qe patet ishte ai i Vieri brenda ne zone
Te thuash qe keni luajt me mire se Milani sonte,nuk eshte futbollistike,eshte inat.
Milan ka luajt me mire 100% se ju dhe pati raste me shume se ju.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
une ate doja te hanim i gol se do hanit 3 pastaj si heres tjeter nga 2-0 ne 2-3 po ju shkoi mire neve humbem 2 pike
Sa gjynof qe me vjen per ju interstat qe vareni vetem nga adriano,e bllokun adrianon,ja se ca nxorret........!!!!!Postuar mė parė nga inter_forever
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga StormAngel : 24-10-2004 mė 19:29
Ale;-"Ti piace il calcio?"
Franz;-"Si!"
Ale;-"Che squadra tifi?"
Franz;-"Inter!"
Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"
Krijoni Kontakt