Hallallllllll Chingy Aty Plako Milan Dhe Vetem Milan
Milan Is The Best
Milannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnn
Ac.MiLaN 3 - 1 Fc.InTeR
Hallallllllll Chingy Aty Plako Milan Dhe Vetem Milan
Milan Is The Best
Milannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnn
Ac.MiLaN 3 - 1 Fc.InTeR
Jeta ime, mban emrin e saj..
U turren BBilanistat me postime....
Ore mad ! Paske qyfyre ti ...Nga e ke vjedh ate ''Adriano dhe Vieri ???? Une kam shkruar 10001 postime ku kam thene do zoti loz Adriano + Recoba ose Martins ne sulm....Recoba dhe Martins jane gati per derbin...
Megjithese Vieri po kalon moment te veshtire , ai po loz te pakten dhe 2 petlla i beri 2 ndeshjet e fundit...Shifni ate Crespucin tuaju qe ngeli duke pire kafe ne tribune...s'po loz 1 ndeshje e jo te bej ndonje gol....
Pastaj Vieri pleqeri , i ka bere 109 gola me Interin lere rehat ....Loz MBRETI per 2 veta mos kini merak...
FORCA BILAN !
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
hahahahahhahahaaaaaa,une n'SHqipni kam qene,por s'kam pi kafe kallash ne dore!!Mos je na nji cun ish-ministri ti??Pastaj s;kishe na nji gjo per tu stressu,se shqipnia e shkatrrume ka qene,por ti duhet te vizitohesh miko,se kam fillu me pas gjynof per ty,sinqerisht!!Postuar mė parė nga inter_forever
Cmq,NON VINCETE MAI!!!
Ale;-"Ti piace il calcio?"
Franz;-"Si!"
Ale;-"Che squadra tifi?"
Franz;-"Inter!"
Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"
milani dhe roma jane yll bote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.
une votova 2-2 sepse interi eshte shume i fuqishem keto kohet e fundit....
ka mundesi edhe te fitoje me rezultat te thelle 0-3 por kete nuk mund ta votoja se nuk eshte ne sondazh....nje preshendetje per tifozat e interit.........![]()
O Interista Akoma Ju Me Kete Teme Skeni Pse beni Llafe Kot Se Do E Tregoje Rezultati Kush Eshte Ekip Me I Mire Dhe Nje Gje Po Ju Them Kujdes Se Do e Hani
Jeta ime, mban emrin e saj..
Ore durrsako .. Ti ose do ja kesh mbathur ne emigracion ose do kesh qene fshehur me ndonje shtepi me qera ne Tirane , ne kohe te luftes...Postuar mė parė nga ballack
Une jam nga Berati dhe di qe kur shkonim per ne Durres apo Tirane , ndalonim ne Rrogozhine dhe fshihnim kallashet qe ti merrnim kur te ktheheshim ..., se shtet dhe polic vetem ne Durres e Tirane kishte ...
Se ti or mik se kaloje dot Lushnjen se te merrnin peng me gjithe pupla....
''Skish ndonje gje per tu stresu '' ...ti qenke per tu vizitur .. , se ti do e kesh lexuar neper libra ca ka ndodhi ne Shqiperi ne 97...Vetem ne Berat u vrane 500 cuna..
Vazhdo te lexosh libra me perralla...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Xhuventus po fitoka 3-0 ... Keshtu qe duhet me ju rraf se sben neser...
Forca Bilan !
neser esht ndeshja milano inter
milano do fitoj pajteterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
NESTA
Per neser parashikimi im osht ( Inter 2--- 0 Bilan )me 2 gola te imperatores ,,per te hum as qe nuk me shko menja me ket ekip qe kena ket vit!!!
Pranaj milanista lutjuni zotit te merrni te pakten i barazim
forzza inter
forzza curva nord
forzza nerrazzurri
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 23-10-2004 mė 19:41
Krijoni Kontakt