Qajn si jo,po mundohen ti mcefin lotet
Qajn si jo,po mundohen ti mcefin lotet
o-le-le firma
Qajne po vetem ne rastet me ekstreme dhe me shume mund te thuhet se derdhin disa lot sesa qajne.Eshte vete karakteri i mashkullit qe kufizon qarjen ne minimum sidomos kur flitet per nje raport dashurie.
Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...
Besoj se edhe cunat kur preken nga
nje lidhje dashurie qajne , por ne fshetesi.
Qajne si nuk qajne por masi e kane kuptu se cfare kan humbur. Pastaj kom thone ne me i ven tjeter qajne kur ju ka ardh shpirti aty ku s'mban me.
Respekte Per LOTET E NJE MASHKULLI !
White_Angel
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 09-10-2004 mė 19:36
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Uh sa e thelle kjo.Ja une qajta duke lexuar kete.Ja pra qe mashkulli qaka edhe per kater rreshta mendime prej nje engjelli te bardhe(SA po me pelqeka kjo fjalia e fundit qe thashe).
Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...
Dashuroni e mos beni te tjeret te vuajne e te Qajne se Zoti jua kthen dhimbjen juve nga pas .
White_Angel
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 09-10-2004 mė 19:36
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Kush thot qe nuk qajne djemte....
Kam qajt une kur na vrau bashkia qent e lagjes,ctju them mor shoke me Oiiiii kam qajt,dashuria qe kisha per Rozen ishe e paperseriteshme......
Te me ndjeni mo shoke te me ndjeni moj motrani po jam shume i emocionuar,u preka.....
Kush ka i facolet?????
We are the enemy,but the enemy show respekt..
Qarja eshte nje lloj afirmimi i ndjenjave i dhembjes tone.Afirmim i ndjenjave tona.Ato me intime dhe me te sinqerta.Kush don te ndal veten nga qarja,nuk respekton aq sa duhet vetveten.Kujt i vjen turp te qaj-turperohet nga vetja.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Qaj.Postuar mė parė nga Tironce_TR
Me ka ndodhur shpesh here te qaj,edhe do qaj,ne raste te ndryshme.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
sma ha mendja qe djemte te preken aq shume sa vajzat...ne jemi ato ne pergjithesi te cilat i derdhim lotet edhe e shfaqim me shume merzitjen kurse djemte e kalojne me kollaj......rrin si te merziter kur ne mendje po fillojne gjuetimin prap![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 09-10-2004 mė 19:37
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Krijoni Kontakt