oh come on, sdo te ulet "burreria" nese e pranon qe ke qare apo do qash per nje femer qe ke apo do duash...tepakten thuaj do derdh nje kokerr loti dhe kaq...por te thuash asnje, si kulmi i hiporizis me duket muaPostuar mė parė nga Worcester
![]()
oh come on, sdo te ulet "burreria" nese e pranon qe ke qare apo do qash per nje femer qe ke apo do duash...tepakten thuaj do derdh nje kokerr loti dhe kaq...por te thuash asnje, si kulmi i hiporizis me duket muaPostuar mė parė nga Worcester
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Nuk di te flas per te tjeret.
Hera e pere dhe e fundit kur kam qare per nje femer ka qene 8 vjet me pare.
Ishte koha kur njerezia shperthente magazinat e miellit e te armeve
koha kur femijet luanin me granata dore ne vend qe te luanin me top.
koha kur shumica e kalonte diten ne shtepi ,nga frika se mos hante ndonje plumb qorr
Koha kur shume te tjere , ne nje nate te menderosur, morren detin ne kerkim te endrres se ndaluar, ne kurriz te ca levozhgave qe u thoshin anije .
Ne ate kohe , duke pare dritat e qytetit tim qe largoheshin pak e nga pak, i mbeshtetur mbi nje tub te hedhur kuturu ne bashin e asaj karakatine qe po na conte larg, me rrodhi nje pike lot ...
Per ata qe lashe pas , dhe per ata te cileve nuk u thashe dot as lamtumire.
Edhe meshkujt qajne pra
por ne ndryshim me krokodilin nuk qajne per te tretur ushqimin
Meshkujt qajne e c'te qare, lol. Te kepusin shpirtin.
HAKUNA MATATA
Postuar mė parė nga My_Soul
lote krokodili
qajne atehere kur eshte shume vone --- e c'e do se qajne?
I dergon tek e jema mbrapsht kur te bejne si shpirt i keq... at'here kur te lendojne ty, e mendojne?
meshkujt nuk jane hsume ndryshe nga fermrat, vetem TIMING (per te gjitha) e kane te ndryshme![]()
TBD
Kur nuk kam qare para asaj qe kam dashur , nuk do vi ta pohoj ketu para teje dhe 200-300 vetave tjerePostuar mė parė nga *~Rexhina~*
(jo per gje por me jepni reputacion te keq
)
Per te qare kam qa por kjo kur kam qene i dehur kshu tap-topit lol dhe per arsye qe si di as sot dhe kesaj dite![]()
...
tani...lote nga syte edhe mund te nxjerrin...po varet me ca ua keput kokes...
P.S. poshte dhuna kunder meshkujve![]()
When in Doubt, Act Stupid!
Nje kushurira ime ja ka vene pseudonimin te dashurit "Tarzani", lol se bertet shume.Postuar mė parė nga Larsus
Edhe kur qan - thote ajo - me shume bertet se sa qan. O my God. Po flisja nje dite ne tel dhe me tha ika se erdhi Tarzani, lol.
Ajo eshte 100% e bindur se i dashuri i saj ka PMS,![]()
HAKUNA MATATA
Postuar mė parė nga Worcester
lool
imagjinoj te dashuren ne nje grupe me femrat duke biseduar per kete teme
njera- i dashuri im qahu kur i thash qe lidhje jone morri fund
tjetra- i dashuri im qahu kur u largova prej tij
worcester's girflinder: i dashuri im kur ishte tap topi...momenti me romantic te jetes time![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
njof disa qe kane qare, ndonjehere ndjenjat jane aq te forta sa e bejne nje mashkull te nxjerri lot.
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
nqs ka qene lidhje e thelle dhe e forte, normale qe dhe qajne...po megjithate ne kete kohe shum pak si meshkuj dhe femra qajn per dashuri....shumica cnuk care shum...
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Krijoni Kontakt