Une te qaj per pune femre?
![]()
Kurren e kurres asnjehere, vetem po isha i martuar me te por me nje te dashur , pfffffff , e le dhe gjej nje tjeter.
Te qash per pune femre tregon dobesi.
Vajra mer se shumica lavire jane.![]()
Une te qaj per pune femre?
![]()
Kurren e kurres asnjehere, vetem po isha i martuar me te por me nje te dashur , pfffffff , e le dhe gjej nje tjeter.
Te qash per pune femre tregon dobesi.
Vajra mer se shumica lavire jane.![]()
sot po shihja nje program ne TV ku ishte e ftume nje kengetare e njohur (ketu kuptohet) qe eshte nda nga burri... nje burre (goxha moshe) kishte ardhe qellimisht per te (vdiste per te ) dhe i propozoi qe te martoheshin... kuptohet ajo me miresjellje e refuzoi... dhe ky robi filloi te qaje si gomar ... turp e faqja e zeze... u nxorri bojen meshkujve...
pra, qajne, mbase jo te gjithe, po qajne...
nuk e di sa seriozisht flisni ju ne lidhje me temene hapur. po une po pranoj versionin qe nuk po flisni seriozisht. me leni t'jua spjegoj pak me gjate.
kur mashkulli dashuron (nuk them vertet se kur thu dashuron dmth vertet) ai e konsideron te dashuren si pjese te pa ndare te jetes. dmth si pjese te tijen. nga ana tjeter pret qe te konsiderohet ne te njejten menyre prej partneres. njeshembull i goditur do ishte zinxhiri (patenti i thone kosovaret) cdo dhembez futet ne boshllekun qe krijojne dhembezat e krahut tjeter. keshtu dhe dy te dashuruarit plotesojne njeri tjetrin.
nese shkon puna te ndarja (nuk flasim kur njeri vdes etj) ndarje qe ne te shumten e rasteve pretekst gjen nje xhelozi idiote ose nje fjale goje apo nje zenke banale... dmth qe njeri element ne raport nuk ndjen me dashuri.
me lejoni t'ju kujtoj nje fragment nga filmi Mexican me Julia Roberts dhe B.P ku kjo e pyet nese dy veta duhen, por nuk shkojne mire grinden shpesh dmth.. kur vjen koha qe mjaft eshte mjaft(qembushet kupa dmth) edhe ky i thot kurre sepse ata akoma duhen.
nese vajza behet shkak i ndarjes dhe djali ndjen akoma ... djali qan... vetem me zemer apo edhe me sy pak rendesi ka... po qe qan qan. qan sepse i eshte shkeputur nje pjese e tij dhe logjikisht qe ndjen dhimbje. a nese eshte djali shkaku dmth nese djali nuk ndjen me atehere nuk ka pse qan sepse ashtu sikurse nuk te dhemb thoni kur e pret ashtu nuk te dhemb kur te largohet dikush qe aty ka qene vetemsi si hije.
nese nje djal qan loti i tij nuk shpreh dobsi, ai tregon qe personi ne fjale i takon akoma rraces njerzore. gomarit sa te dush beji keq bertet po nuk qan.. nuk di te qaje.. nuk ka shpirt te qaje.. loti i derdhur per dashurine e humbur verteton qe fjalet te cilat i ka thene goja kan dale vertet prej zemres.
se fundmi do i lutesha ketyre "bombave" mos te leshojne deklarata kaq te ashperta ndaj gjinise mashkullore sepse jo cdo person qe ka "kandar" eshte mashkull. nga ana tjeter duhet ta kene parasysh qe niveli i personit qe ju terhiqni flet shume qarte per nivelin tuaj si person. kjo vlen nga te dyja anet.
ju keshilloj qe kur te dashuroni te dashuroni ngadal e po ashtu te urreni... kjo do ju kurseje shume lot.
RIPPR
sigurisht qe qajne! pse, nuk jane qenjie njerezore si ne edhe meshkujt???
Ka meshkuj qe qajne ka edhe nga ato qe nuk qajne,por fakti qe ato nuk qajne nuk do te thote qe te duan me pak/ose te kan dashur me pak.
Eshte mire te lirosh/c'lodhesh shpirtin me ane te loteve,pasi edhe te pastron,por ama te jete edhe burri qaraman nuk ka lezet!![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
te qash nuk do te thote vetem te derdhesh lot ... edhe aq me pak ta besh kete ne publik... te humbesh dashurine dhe te mos qash me duket absurde se pastaj cfare dallimi do kishte si medashuri si pa dashuri ??
RIPPR
Them se te gjithe qajn KUSHDO![]()
..si lo ammetto sono sincero
ma non trovo cosģ assurdo
se ogni tanto mangio lacrime
e mi perdo..
ka njerez (ashtu si meshkuj edhe femra)qe kan humbur (ju kan vdekur te aferm)edhe nuk kan qare,kjo nuk do te thote qe ato nuk jan vrare nga ajo tragjedi thjeshte tregon qe cdo njeri ka metoda te ndryshme.Postuar mė parė nga Acid_Burn
ashtu sic the ti nuk ka qarje vetem me lot,ka edhe nga ato shpirterore (ku shpirti te qan)sado qe loti nuk te del.
1 mashkull mund te vuaj edhe pa derdhur lot.
How can she fall, if there is no one there to catch her
Ketu jam me ty te vuash ndryshe i thojne -te qaje shpirti-![]()
RIPPR
[QUOTE=Gjilanasi_csi]Pershndetje..
Cka mendoni ju te tjert. se a qajn djemt per dashuri psh per nje dashuri te humbur , nese sot ndahet me nje vajz apo ajo e le at a keni par ndoj her qe kan qar djemt dhe a ju ka ndodh juve ta shiheni ish te dashurin tuaj , duke qajt kur jeni nda?
mendoj se mvaret nga intensiteti i dashurise qe ka mashkulli per te dashuren e tij , kur dashuria eshte e sinqerte sigurisht qe e shikoj normale qe mashkulli i dashuruar te qaje , kur e humbet ate qe ai mendon te krijoje familje ne te ardhmen e tij, nga ata qe kam pare kur jetoja ne shqiperi ne rastet me te shumta qe kam pare me syte e mi kane qene me shume femrat qe qajne kur kane humbur te dashurin , por kjo nuk do te thote se meshkujt nuk qajne , mashkulli me teper e bluan nga brenda nje ndjenje te tille , eshte me e veshtire per nje mashkull te shprehi dhimbjen e tij , flas gjithmone kur dashuria eshte e dyanshme dhe jo kur eshte e njeanshme , femrat jane me te ndjeshme ne dashuri dhe japin me shume sesa meshkujt ne kete sentiment , mendimi im eshte se femrat ne shumicen e rasteve dashurojne me shume se meshkujt dhe mbi te gjitha femrat e duan jeten pa kushte dhe pike , jane te mbushura me molekula dashurie dhe jane plot me jete shume me teper sesa meshkujt, ky eshte mendimi im
megjithate nese shikoj nje mashkull qe qan per te dashuren e tij do ta jepja gjykimin tim vetem mbasi te kuptoja mire intensitetin e dashurise se tij per ate femer qe ai dashuron, dhe mbi te gjitha mbasi te kuptoja mire shkaqet e ndarjes ose te humbjes se te dashures, gje qe te tilla raste nuk eshte shume e lehte per ta percaktuar sepse ne te tilla raste nuk ka meter ne bote qe te masi thellesine e sentimenteve te ketyre personave te dashuruar qofshin femra apo meshkuj
ne nje rast qe e kam degjuar me veshet e mi kur jetoja ne shqiperi degjova historine e nje vajze qe tregonte se edhe pse kishte vite qe ishte ndare me ish te dashurin e saj , dhe mbasi kishte provuar dhe ishte lidhur me nje djale tjeter per te rifilluar jeten nga e para , ajo perseri thoshte se kur e shikonte ish te dashurin e saj ne rruge nuk ishte ne gjendje te bente asgje tjeter vecse te perjetonte nje intesitet ndjenjash aq te forta saqe nuk deshironte me te shikonte asnje mashkull tjeter ne bote pervec ish te dashurit te vet te dikurshem
me kete rast te sjelle ketu dua te them se kur dashuria eshte e forte dhe e dyanshme , dhe kur te dashuruarit ndahen per arsye banale sic ndodh shpesh ne shqiperi, une e shikoj normale qe te qaj dhe shume bile , e ku ka gje me te bukur se te qash per kete sentiment te bukur qe nuk paragonohet me asnje lloj sentimenti tjeter ne bote
DASHURIA ESHTE E SHEJTE, DASHURIA ESHTE VETE JETA, DASHURIA ESHTE VETE ZOTI, SIPAS MEJE TE QASH PER DASHURINE ESHTE NORMALE , DHE AI QE NUK QAN ME LOT QAN ME DHIMBJE QE DALIN NGA THELLESIA E SHPIRTIT , DHIMBJE QE NE MESHKUJT I NJOHIM AQ MIRE , POR QE E KEMI VESHTIRE TI THEMI, DHE TI SHPREHIM HAPUR SEPSE NA DUKET VETJA TE DOBET PARA TE TJEREVE
Krijoni Kontakt