![]()
per mendimin tim qajn meshkujt,se edhe ato kan ndjenja dhe besoj se vuajne me shume se femrat...
por kur qajne meshkujt i lajne te gjitha' " gjynahet" si mund te ken ba![]()
![]()
![]()
per mendimin tim qajn meshkujt,se edhe ato kan ndjenja dhe besoj se vuajne me shume se femrat...
por kur qajne meshkujt i lajne te gjitha' " gjynahet" si mund te ken ba![]()
![]()
Normal qe qajne dhe qajne si gomere ehehehehe shaka e Belulit, normal qe qajne edhe ato kane ndjenja si vajzat por nese vertet e dashuron qan dhe qan sikur e theksova ne fillim.
Ti per vete ste ka ndodhur kurre me qajt sepse sje nda asnjeher????Postuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi
HaHaHa ahhhh kush je ti kush je hajt se une te njoh ti
ti sje nda asnjeher????Hahhahahahhaha
Ti nuk qane per dashuri pasi nuk ke nevoj
ti i ben tjeter qe te qajne per (ty) dashuri
Une per vete nuk qaj per dashuri ndoshta pak
lol
Sui generis
Te rralle jane ata meshkuj qe qajne dhe ata hyjne ne kategorine e "te dobve", sipas mendimit tim.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
si beni ju mer sikur keni gur ne vend te zemres !!! te gjitha paskan dal te forte edhe ata qe qajne rralle here por sakte qenkan te dobet !!! hajde hajde cvete ktu !!! po edhe guri leshon lot jo me ne qe jemi njerez !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ku qajn meshkujt e dun me shishe kokes lol.Mendoj se qajn shume shume rrall dhe atehere vetem nga inati.
Ndonje ekspert nuk jam dhe as nuk kerkohet te jesh kur vjen puna tek ndjenjat , te gjithe prekemi dhe te gjithe mund te kemi patur vuajtje shpirterore nga me te ndryshme , jam lenduar njehere per shkak te nje vajze , boll u merzita por e kalova pa lote , kurse kur me ka ikur nena rahmet paste nga kjo jete nuk kishte njeri te me ngushellonte , 24 ore nuk mu thane syte , shume lote te hidhur nuk ka zemer ti permbaje!
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
mendoj qe ka mashkull qe qan normal dshuria evcertet te ben qe qajsh....se ka raste jo veq te mashqit po edhe te femrat kur kan deshtim nuk merziten kjo nuk eshte dashni por nje pshtim noshta per ta ........![]()
Me lot krrokodili qajn 1 jav rresht... Mu per vete der ke e qajtmja sme ska shku por merzitur shum po ... bajm ne se jena burra po he![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
them se po
pavarsisht se se shprehin
dhe besoj se dhimbja eshte po aq e madhe sa vuan dhe nji femer
"gjithmon nqs flasim per dashurin e vertet"
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮