Ta dish moj Zhorzhi sa qajme...vetem te me shohesh mua...te keputet shpirti..e leshoj kokrren e lotit 3 kuintale...sinqerisht...me mire te mos me shohesh se rrezikon te mbytesh nga lotet e mi..Postuar mė parė nga zhorzhi
Ta dish moj Zhorzhi sa qajme...vetem te me shohesh mua...te keputet shpirti..e leshoj kokrren e lotit 3 kuintale...sinqerisht...me mire te mos me shohesh se rrezikon te mbytesh nga lotet e mi..Postuar mė parė nga zhorzhi
heh...qajne qe cke me te. Mbase jo me lot, por me zemer.
si thoni ju mi goca, na iluminoni icik...![]()
pershendetje ; te gjith shqiptareve ane e mbane botes .
per mendimin tim cunat qajne por ka lloj te ndryshme te qarjesh duke filluar nga qarje e jashtme me lot , dhe kur te qan zemra dhe te tretet shpirti , pastaj mvaret dhe pse qan ,d m th a ja vlen te qash apo jo ,se ka dhe lot krokodili dhe ju uroi gocave qe te ruhen prej tyre.
meshkujt qajne sepse nuk jane te zote , femrat qajne sepse kerkojne zotesine tek meshkujt....
Enya-Adiemus
Meshkujt kane filluar te qajne qe atehere kur filluan te "qerojne qepe"
Postuar mė parė nga bija_e_detit
jam mese dakort me me kete shkrim neve dalim me shum edhe kur ndahemi ja bejm nexttt
but kur na vin ajo sii thon love jo qajn po super qajn se meshkujt njehere dashurojn te tjeret jan like one night stand nejse ciao
Partizoni
Qajn mashkujt por ne proporcion me femren dukshem me te pakt jan ata qe qajn sepse shumica nga ata nuk kan aftesi as te mendojn pse qajn,loti nuk te bene te ndihesh me mashkull se qe je nese nuk e derdh, por te tregon sa je i ndishem ne at aspekt,pra qajn mashkujt por jan tinzar dhe fshehtesi e mbajn lotin gje qe nuk eshte marri te qash por te tradhetosh!!!!!!!!!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Kam qare veē njehere kur kam qen shume i ri,por pastaj me kohen kam menduar se ka pas te bej adoleshenca.
Por nuk kam qa prej ne ato kohe me se kam marre shume nga ajo e qare,nuk jam i ndjeshem por ja njeriu ne jete dhe duhet te qaj sepse e nxjer te keqin nga shpirti.
Shikoni vajzat qajne shpesh ne moment dhe jane me te forta sepse ato nga shpirti i tyre kane larguar te keqen, edhe mund te harojne gjithēka mbas te qames .
sa i kompleksuar qe eshte perballe loteve mashkulli shqiptar mor amani...
Krijoni Kontakt