Pse s'qankan meshkujt kshu .. njerez jane dhe ata ...
Pse s'qankan meshkujt kshu .. njerez jane dhe ata ...
meshkut qe jan me emocional per cdo gje jan emocional edhe per dashurin edhe mund te qajn por shumica nuk ma merr mendja qe qajn kur i le dashnorja. nuk jan te till meshkujt nga natyra kshu qe kur qajn dmth qe e duan me te vertet gocen. kur nu qajn edhe mund ta duan vertet edhe mund ta duas sa per sex
Qajne..por jane lotet e krokodilit
o me dy molle moj te godita
o me vrave o te vrafte pika
E nuk te rashe per te vrare
Po pse ashtu a doni te shikoni cunat qe qani,pastaj ta bani si ajo me lart qe e kishte majt per sevap te zoti.Sdiskutohet qe dhe cunat qajn po mjafton mos e japin veten aty per aty per dy motive:njeri qe qan ca sigurie i jep vajzes,e dyta zoti ka ba femren qe eshte ma e embel dhe e vrisht dhe ka ba cuni me te eger dhe te fort
U te qame : Pervec atyre cunave qe qajne me gjith shpirte ka dhe nga ata qe qajne dhe me lot krokodili...
Rrespekte
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
A qajn meshkujt per dashuri?kjo eshte nje pyetje kalamajsh
Pse nuk qankan meshkujt per femren , pse mashkujt pa ndjenja jane.
Ja jua them une 100 % qe jane shume dhe kane qene shume ata qe kaner qare.
xxx
![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
a qajne eeeeee?
te qameeeeeeeeee me lot naaaaaaaaaaa KAQ ( ) ene masanej shkojne takojne i tjetr ne nje bar![]()
Se kuptova se ca hyte ai emri im ne fun po nejse smaj men te kem qa na i her per nga i goc deri me sot ndoshta se skom dash asnji me verte kushedi po deri me sot skom qa ne i herPostuar mė parė nga malli
![]()
Qajne posi. E crendesi ka nese duken lotet apo jo?
Ezekiel 25-17.
Bravo julius njeri mund te jet i deshperum ne maksimum po nelet qe se pranoj faktin qe mashkulli qan,mund ta shprehi me shum menyra,qe te zbusi muhabetin me femren,ti kerkoj te falur,po jo te qaj
Krijoni Kontakt