Une voten time ja jap Miss Gladiola Goreja,edhe perse nuk eshte votuar shume,por me pelqen ne paraqitje etj...Shpresoj qe ajo te jete nje kantidate deri ne fund per Miss Shqiperia.
Ciao
Asnjera nuk e meriton
Nuk e di
Une voten time ja jap Miss Gladiola Goreja,edhe perse nuk eshte votuar shume,por me pelqen ne paraqitje etj...Shpresoj qe ajo te jete nje kantidate deri ne fund per Miss Shqiperia.
Ciao
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Edhe une votova por ndryshe nga shume te tjere nuk mund te jem i sigurte nese nuk kam gabuar.
Nga nje minifotografi nuk mund te zbulosh dot sa e bukur eshte nje vajze.
Deri ketu behet fjale per bukurine fizike, pa permendur ato qe jane me kryesore , bukurine mendore dhe shpirterore.
edhe une jam plotesisht dakort qe ta fitoj kjo vajza!!!Postuar mė parė nga red pepper
ja dhe miss-i qe po fiton me shume vota ne forum:
eshte mu si yll!!!!!!!
tu befte shoku i forumit kurban!!!!
Paē fat dhe ....................!!![]()
Simply the best
Mendoj se ne fotogafite dhe te dhenat ka shume mangesi, dhe duheshin dhene te gjitha permasat trupore qe ke gjeresia e qafes, e gjoksit e keshtu me rradhe per te kuptuar rregullshmerine e formave.Ndersa per jesen e inteligjences dhe te pamjes nuk percaktojme dot gje sepse ato qe jane fotozhenike mund te mos jene hic ashtu sic duken dhe ato qe mund te jene te mira mund te mos jene fotozhenike. Persa i perket moshes une them se bukuria nuk ka moshe ndersa freskia po.Pra me keto qe thashe une nuk mund ta gjyko dot jurine por them se ka vepruar drejt sepse fituesja ka qene me afer cmimit si nga format dhe nga ana materiale.(Paraja).
instruktori
hey hey paskan dal edhe miset shqiptare ne forum yo
vetem nja ca mise sqenkan mire po nja ca jan sexy bomb si ajo kenga qe ka dal tani "SEX BOMB!!" man
PO NGRE NJE DOLLI PER MISSET E BUKURA TE SHQIPERISE
"QE TE DALIN NE VENT TE PARE E BOTES PER MISS BUKURIA!!!!!!!!"
hey une pelqej keto vajza man ,Gentiana Rustemi ,Ardita Balili ,Sonila Durollari ,edhe Ola Tane .
keto them una se do futen per miss botorore
Ku do qe te hapet nje teme nje komentim do e kini juve. Si nuk lodheni nje here. Nejse une se kuptoj ca rendesie ka se sa vjec jane mbi 16 a jane? Pastaj edhe te vogla mund te jene por nuk do te thote se nuk mund te jene edhe te zgjuara. Pastaj si thoni ju meqenese qe jane te vogla kto miss shqiperia mos te zhvillohet ere? Ehhhhh nejse ato goca qe kane dashur te marrin pjese ke konkursi moren pjese, kush ka kurajo edhe do te marri pjese le te veri rrugen te hapur e kane si pengon njeri. Edhe lejini kto komentimet adoleshenta etj. , se jo per gje por nuk ua mori njeri mendimin lol hajde shendet nga mua. Urime asaja qe e ka fituar apo do e fitoj.
Voten time ja jap Anjezes eshte shume e bukur dhe duket shume e pjekur ng mendja . Nuk kam ndonje kundershtim me vajzat e tjera sepse te gjitha te bukura ishin por pak si te njoma ne moshe. Urime Anjeza.
un them nga tiparet e mer Zajmina Vasjani per ate kam votuar![]()
Jeta eshte e bukur per ta jetuar
KACAKU jam dakord me ty Zajmina kishte tipare te mira![]()
Jeta eshte e bukur per ta jetuar
Krijoni Kontakt