Edspace berati vertet ka vajza te bukura si yje mo ti edhe shkodra po un them qe tirona i ka me te mira edhe berati keto te dyja![]()
Asnjera nuk e meriton
Nuk e di
Edspace berati vertet ka vajza te bukura si yje mo ti edhe shkodra po un them qe tirona i ka me te mira edhe berati keto te dyja![]()
Jeta eshte e bukur per ta jetuar
Bukuria e Ardita Balilit eshte e brendshme.Te pakten keshtu mendoj une tek rri e humbas ne veshtrimin melankolik te saj.Sa shume shpreh kjo vajze ne ate foto nuk ka asnje tjeter.Me ka frymezuar per nje projekt (pikture)se me te vertete eshte pasqyra e jetes ne Shqiperi.Nje miss i vertete dhe me premisa.
Pershendetje!!!!!!!!!!!!!!!
Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!
Une votova per Gentiana Rustemi,them se eshte tipi im pastaj ngjan me njeren ketu ne forum....![]()
Discover me like emptiness.......
Une mendoj se eshte e drejte qe vota per Miss Shqiperia 2002 ti takoj bukuroshes Ziada Melhani.
Hej do
Pershendetje ;voten time e jap per Ardita Balilin.Them se e meriton.
Ola ma rrembeu voten, e une i zgjata te dyja putrat... megjithese majat e thonjve m'u zgjaten pak drejt Zajmires...
Miss me te mire se ka nxjerre shkodra ska
GENTIANA RAMADANI
kurse keto vajzat simjet ketu sjan dhe aq gje,vjet kane qene me te mira sepse kam pase rastin te jem e pranishme ne provat etyre qe jane bere ne kalane ROZAFA
dhe nder me te mirat ka qene motra ime qe eshte si shpirt
ja shifeni vete....................
SA HERE LARG TEJE DO JEM
GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....
bereqaves jane!
shnet e tmira!
Faleminderit
Aferdita Dauti!Yll drite!Si s'e pashe para se me thene per Arditen!Shifeni dhe vete si eshte si kanarine e bukur,gjithe ledha,shikoni c'profil dhe c'feminilitet qe e karakterizon,alamet femre,yll fare!LOL
I"M A PLAYA!
O cuna,kush ishte ai qe tha per Ola Tanen se me shkatarroi tu qesh?E di si ka dale ke kjo foto,sikur eshte duke ecur me biciklete dhe i ka fol ndonjeri dhe ka kthy koken e po i thote:Ok,neser,ora 5!LoL.
I"M A PLAYA!
Krijoni Kontakt