perseri Aida Balili:
Asnjera nuk e meriton
Nuk e di
perseri Aida Balili:
nuk mund te qortohem,se dhe vete njeriu model ka skadencen e vet
Une nuk kuptoj, shume nga ju (sidomos gocat) thone se pjesemarreset jane shume te vogla. Ve re nje zili jo shume te fshehur ne keto qendrime.
Une e dija se konkurs quhesh Miss Albania e jo teta Albania. Cfare donit juve qe te marrte pjese gjyshja ime me krushken e vet? Ne gjithe boten kete moshe kane ato qe marrin pjese ne konkurse bukurie. Martina Kolombari e fitoi ne Itali kur ishte 15 vjec e gjysem.
Harrova te them: votova per Ola Tanen e cila edhe pse qarte nuk eshte me e bukura, ngjall simpati. Ardita e ka veshtrimin shume enderrimtar, duket qe eshte profesioniste e fotografise.
Sa Xheloze keto vajzat e forumit. Te gjitha gocat jane te bukura. NE moshe, nuk me duken te reja. Jane perfekt per nje gje te tille.
Voten i'a dhash Soniles. Sonila eshte shume e lezetshme.
An unexperienced life is not worth living. Socrates
Une voten time ia jap Ziada Melhani nuk e kam idene se si eshte
po ta shohesh live po nga ajo fotoja mu duk e mire, me shume me pelqeu veshtrimi i saj intrigues.
I`m just saying...
What a person does for a living,
does not say who they are.
obobobo lexoj keto postimet tuaja edhe me vjen inat qe thoni jane adoleshente. po pse mer ca duhet te jene gra te martuara??? pse i thone MISS dhe jo MRS albania? late nam fare me gjith borgjesken perpara... edhe keto misset e huaja cfare moshash kane thoni juve??? duken te medhaja vertet po prandaj i thone miss atyre se ta mbushin syrin ama jane te reja 18-19 shumica e tyre... TEENS pra.......
PERSHENDETJE ALL THE BEST FEM LETERSIA 76!!
Prį, mallkue njaj bir Shqyptari,
Qi ketė gjuhė tė Perendķs,
Trashigim, qi na la i Pari,
Trashigim s'i a lźn ai fmķs;
Edhč atij i u thaftė, po, goja,
Qi e perbuzė ketė gjuhė hyjnore;
Qi n'gjuhė t'huej, kśr s'āsht nevoja,
Flet e t'veten lźn mbas dore.
AT Gjergj Fishta
pershendetje; po te jete zgjedhur miss po ne per cfar votojem.....
thash se keto misset na kan nje mosh te reja jo mosh te kalume.....![]()
jani te sigurt qe jan miss bukuria apo miss......
nese une votova edhe pazuzet....![]()
e bera ate lojen "karamel zan vin na tirana na......." e ti binte kujt ti binte se keshtu per te zgjedhur eh eh eh......
![]()
![]()
nuk po i besoj syve njeren nga keto vajzat e njoh dhe kur kam ikur nga shqiperia para kater vitesh e kam lene kalama e tani ajo me del ne miss albania nejse une se kam pelqyer ndonjehere po voten time ja jap soniles i hope she win
yllka
na u ritkan edhe kalamajnt nese ta dinim ne qe kalamjat do te na beheshin misse do tia kishm len addresse a the 10-digit para se te iknim nese mendja ben kalan mendja ta ben atan#.......![]()
![]()
Krijoni Kontakt