se di kush ta fitoje se nuke e shikoje dote flase nga U.S.A une ber nje vote sa per fun
Asnjera nuk e meriton
Nuk e di
se di kush ta fitoje se nuke e shikoje dote flase nga U.S.A une ber nje vote sa per fun
a do me na tregu kush , se cila e ka fitu, a jo.?
une votova per njeren, pa u menduar shume se e e po te mendohesha, s'do te votoja dot.
(ama 15 vjecaret tona dukeshin te lodhura, fotot e parealizuara mire, lene me pastaj veshjet...(mjaft keq).-(per faqe te zeze))
duke i uruar me se shumti albasoulit, dhe duke e falenderuar per kete lloji kenaqesie qe na jep (pamvarsisht nga misset-gje kjo qe varet nga miss-organizuesit) iu uroj gjithe vajzave shqiptare, dhe gjithe anetareve te forumit mbaresi.
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
votoj per gentiana rustemi, sepse ishte me ebukura VOTA NGA QEMAL ROBAJ
ska rendesi
Vota ime shkon per Aida Balili-n. Thone se syte jane pasqyre e shpirtit dhe mendoj se syte e saj jane shume shprehes : reflektojne thellesi , mister por edhe zgjuarsi. Nuk dua te them se te tjerat s'jane terheqese por poza e saj duket sikur thote : "Mendoni c'te doni po une e di qe jam simpatike "
Ajo qe me beri pershtypje (ashtu si dhe ca te tjere ) eshte mosha e tyre e re. Po te shikojme miset ne shtetet e tjera besoj se mosha mesatare eshte me e larte, duke sjelle bashke me bukurine edhe pjekuri . Por per popullsine qe kemi dhe faktin qe nje pjese vajzash shume simpatike nuk duan te marrin pjese ne konkurim (per arsye nga me te ndryshme ), them se nuk jemi keq.
Mqs eshte konkurs bukurie, nuk do ishte keq sikur te kishte edhe nje poze ku vajzat te kishin dale me ... rroba banjo,pasi ne ketu po gjykojme fustanet e fytyren. Po e mbyll se e shoh qe filluat te buzeqeshni ...
----------
x
Une votova per Sonilen. Me duket shume goc e embel, dhe simpatike. ( she seems innocent girl)
Jeta....
Ne preherin e saj te magjishem te pranon
Pastaj.....eh pastaj..
me piramiden e vdekjes te ngushellon!!
Zaida Melhani e meritonte per mendimin tim..Duket me e mencur se te tjerat.
eshte e drejte qe jane shume te reja dhe nuk mund te percaktosh dot se ke te zgjedhesh pasi dhe tualeti shume i rende ben nje efekt jo pozitiv. Votimi ne forum do te ishte thjeshte per bukuri se per zgjuaresi ne nuk e dime se kush eshte e zgjuar megjithate keto vajzat nuk me lane ndonje impresionim kush e di se cfare me sa pashe neper foto. Shqiperia ka shume vajza me te bukura...
Gjithesesi ky eshte thjeshte opinioni im...
The teeth are smiling, but is the heart???
Megjithese kam shume rezerva per to, sepse nuk me duken dhe aq te zgjedhura, se shqiperia ka vajza shume here me te bukura do votoja per Zeida Melhanin. Ka me shume prezence dhe nje veshtrim terheqes.
Tingujt e heshtjes sė mendimeve te pathėna
perplasen nė detin e renkimit pamor,
Lotet e kuq gjurmėt keqaz mbulojnė
U mpiksėn tingujt, ngrirja filloi
Heshtja ime u trishtua...
Pak e veshtire te japesh vleresimin per nje Mis, kur te jepet per te cmuar vetem 3/4 e fytyres.Me gjith kushtet e veshtira une vendosa per Aida Gogen. Veshtrimi i saj si flladi i nje mengjezi pranveror mi rrembeu piket.
Suksese konkursit !
Per Shqiperine Etnike !
ja dhe miss-i qe po fiton me shume vota ne forum:
nuk mund te qortohem,se dhe vete njeriu model ka skadencen e vet
Krijoni Kontakt