ah kjo Ardita Balili me ka cmend edhe naten skam flejt rehat kam par endrra per te. Mendoj qe e meriton vendin e parmpuq te faqja ardita
![]()
Asnjera nuk e meriton
Nuk e di
ah kjo Ardita Balili me ka cmend edhe naten skam flejt rehat kam par endrra per te. Mendoj qe e meriton vendin e parmpuq te faqja ardita
![]()
Fjal te Vlera
Genjeshtra eshte e djalli.Genjeshtari del i turperuar.E drejta te nxjerr faqebardh.Kush e ben te ligen, i vjen me koket te ti.E mira nuk harrohet kurr .Mozdija eshte e keqe. Bej te mirat e debo te keqijat. Beji mire ati qe te ben keq e mos vetem atij qe te ben mire .
W-A-N-T-E-D (BaLiiii)
Ardita Balili merr voten time!!!!!Mendoj se ajo vajze mund te jete ideale per nje miss.Te pakten keshtu me duket,sa per inteligjencen ,lere fare,ato vajzat tani kane filluar te dalin ne jete keshtu qe me te drejte,,,,,,,,,,,,,,,,por do te mesojne,
Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............
(votimet jane sekrete) sflasim me karta te hapura lol
Po mire kush e fitoi se ne s'dim gje???
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
Per borgjezken.
Me ben shume pershtypje shenimet e Borgjezkes, Ka te drejte aty ku thote se vajzat jane adoleshence dhe jane shume te reja, gjithashtu Miss duhet te zgjidhet dhe nga zgjuarsia etj etj. Deri ketu jemi ne rregull me Borgjezken dhe ka te drejte ne disa fjale qe thote, ama mesa duket se zgjuarsia e kesaj borgjezkes mbaron mbas ketyre fjaleve sepse bie brenda me kembet e veta dhe thote : Pastaj shqiperia ka vajza shume te bukura si nga Korca, Berati, apo Vlora e Shkodra. Cjane keto nga Bulqiza? Pastaj nga ndodhet Bulqiza??? Po ti lexosh keto fjale te ben te mendosh se kjo Borgjezkja po vepron si shitesi i nje dyqani i cili thote: Bleni mallin me kualiti te mire mos shikoni gunen po punen dhe ne fund te fjaleve thote , hajdeni dhe bleni tek dyqani im.
Keshilla ime per borgjezen eshte qe te mesoj harten e Shqiperise dhe te mos te beje dallime sepse nuk eshte quajtur Miss Jugu apo Miss Veriu por eshte quajtur Miss Shqiperia qe do te thote qe ēdo femer mund te marre pjese. Une voten time ia jap Gentiana Rustemi.
Eshte e vertete, te gjitha jane shume te vogla. Mungonin te kishin marre ndonje 10 vjecare aty dhe cdo gje ishte tamam. Une mendoj se qe te marresh pjese ne nje miss duhet te pakten 20. Ky ishte sikur po luanin kalamajte ndonje loje.
Me cfare di une, kriteret per moshen ekzistojne dhe ato jane 15 deri 25 vjec.
Nuk jam shume i sigurt per kete gje, por te gjithe ata qe e quajne te cuditshme faktin qe vajzat jane te vogla ne moshe, duhet te dine qe jane perbrenda kriterit dhe eshte dicka normale.
C'rendesi ka nese je 15 vjece dhe je e bukur???
Kuptohet qe zgjuaresia ka te beje dhe eshte faktor i rendesishem, por kini parasysh qe eshte konkurs bukurie ne rradhe te pare dhe jo olimpiade matematike.
Postuar mė parė nga Thunder way
Un do te thosha "Baby Albania" dhe jo "Miss Albania"!
Ca Baby me ti??!!
Keto ngjakan si 30 -vjecare, jo si baby nuk pashe asnji qe me pelqeu mbase ngaqe dhe fotot ishin bere pak sikur i bente nje fillestar
![]()
...
Uroj te fitoje me e mira!!!!
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
Nuk di nese eshte e mundur te shkruaj dicka apo jo sepse nuk po di dhe kuptoj se ku mund te shkruajPostuar mė parė nga Albo
Te dashur anetare,
Para pak ditesh ne Shqiperi u be konkursi i bukurise per vitin 2002, dhe u kurorezua edhe Miss Shqiperia 2002. Shume nga ju mund ta keni marre vesh se kush e fitoi, megjithate ne po zhvillojme nje sondazh per ju, ku ju mund te zgjidhni missin tuaj.
Pra u jepet mundesia qe ju te beheni juri dhe te jepni voten tuaj se cila prej 22 gocave meritonte kuroren Miss Shqiperia 2002. Le te testojme ne kete menyre nese shijet tuaja perkojne me shijen e jurise qe kurorezoi Missin ne Tirane.
Votim te kendshem ne dy javet qe vine!
Votimi do te konsiderohet i mbyllur brenda 2 javesh !
Deri atehere, do te kemi te kurorezuar edhe Miss Forumi Shqiptar 2002 fotoja e se ciles do te postohet ne nje kend te vecante ne kete forum.
Shenim: Me lart do te gjeni fotot e gjithe miseve. Nese klikoni mbi njeren prej fotove do te mund te shihni edhe nje foto te zmadhuar te shoqeruar me informacionin e saj. Vetem anetaret e rregjistruar te forumit shqiptar mund te marrin pjese ne kete sondazh !
instruktori
Voten time ia jap Zaida Melhani,sepse eshte me e mire se te tjetrat po jo per MISS.Shqiperia ka plot vajza akoma dhe me te bukura,megjithate that's the way it is.
Qe te beja nje vleresim qe mund te thuash perafersisht te sakte do te thoja se do te ishte me mire qe te jepeshin te gjitha permasat e trupit te miseve dhe pastaj te jepnim mendimin per misin sepse pa ditur permasat mund te votosh neprmjet fotografise por ka tipa qe jane fotozhenike dhe qe ne realitet nuk jane te tille dhe gjithashtu permasat e trupit mund te mos i kene te rregullta.Persa i perket mendimit se jane te vogla do te thoja se bukuria dhe seksi nuk ka moshe kur flitet nga adoloshent e lart,por persa i perket pjekurise dhe zgjuarsise jam dakortme ate vajzen qe ka shkruar me lart sepse nuk po ja kujtoj dot emrin.Sa tja mesojme!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga peshkatari : 30-07-2002 mė 19:15
instruktori
Krijoni Kontakt