Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 78
    Bogdan Chmielnicki Maska e antares
    Anëtarësuar
    19-08-2004
    Vendndodhja
    Ukraine
    Postime
    880
    Pellazg! A e kupton se cfare thua? E crendesi ka qe ajo qe e vrau ishte prostitute apo jo! Ai plehre duhej rrjepur i gjalle dhe duhej mbushur me kripe, kurse ti na tregon perralla. Ceshtja eshte a i shte ai trafikant? Nese po hallall asaj vajze dhe bile nga ajo te marrin shembull edhe te tjera.
    P.Sh. nese qelbesiren Nano e qeron nje gabel apo nje kriminel a do te themi se Nanoja ishte burre i mire?
    Vertet llogjike e cuditeshme.
    I lumte asaj rumunes......

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Fakti qe vajza ka te djegura cigaresh ne trup nuk ma mbush mendjen qe po manipulon duke u shtirur si viktima.
    Shume bukur thene.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-09-2002
    Postime
    19
    Nje Plehr Me Pak.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,068
    nje kafshe me fytyre njeriu me pak
    nje armik i kombit shqiptar me pak
    nje anti shqiptar me pak
    nje parazit dembel me pak
    nje refugjat plehre me pak

he mo akoma me ket teme ju ? na cate koken me kto llafet e bukra qe thoni tere urrejtje ..
    !!!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga bebushe
    he mo akoma me ket teme ju ? na cate koken me kto llafet e bukra qe thoni tere urrejtje ..

pse merzitesh ti bebushe ..mos ishe gje related me kete pimp-in ti ??? se shume keq po te vika ???

isha shume e bindur qe ti vecanerisht do mbroje ate rumunen ...por me zhgenjeve kete rradhe !!! ( if u r smart .. u know what i mean )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Merzitem se ca bejne si eksperta kur se kan idene fare si jan ngjarjet , kush me jep garanci mua qe ajo ska dashur vete ? Kush me jep garanci mua qe ato te djegurat e cigareve si ka bere ajo vete , u know there some people in this world with really twisted minds po dhe po te ishte e vertete nuk me pelqen qe ka bere ate gje ...
    Ma merr mendja qe ti prisje te mbroja meqe jam femer vete , po kjo gje nuk influencon fare ne mendimin tim ku rlexoj ca qe thon mire ja beri , e hoqi pleren blla blla blla cfare gjuhe qe flasin pa ditur fare si ka ndodhur askush nga ne nuk edi si ka ndodhur sepse ska qene prezent mendimet e cave vijne nga eksperjenca te meparshme dhe i japin te njejten zgjidhje gjithckaje pa u menduar mire ...
    ja kshu pinko kjo eshte arsyeja se sa per pimpin tim mos u bej merak po behu per gjuhen qe perdorin disa ...
    !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    Ypsilanti Twp, MIçigan, SH.B.A.
    Postime
    226
    Antares!
    Ti, me siguri ke marr shembull e kurajo nga ajo rumunja tashti. Të lumtë!
    Ti tani ke të drejta të barabarta me mashkullin dhe nuk lejon që të të shuaj padroni cigare në trup më. Ai, vetëm duhet të pranojë me urtësi sasinë e parave që ke mundur të bësh gjithë natën (megjithëse ti dukesh se e ke hap biznesin 24 orë). Ashtu, bravo të qoftë mos lejo padronin të të abuzojë. Thikën, ma merr mendja e ke të mprehur. Dhe po goxoi njeri të shkelë të drejtat e shenjta të gruas ti do ta djegësh me hekur e me zjarr. Më kot nuk e hodhi xhaxhi-Enveri parrullën më 1967. Besoj se edhe Çaushesku paska hedhur një të tillë por me ndryshimin se rumunet të djegkan edhe kur janë prostituta, madje, shembullin e saj e marrin edhe Shqiptaret. Shenjë kjo e miqësisë së ngushtë Shqiprtaro-Rumuno-Kurvërore.
    Për të gjitha trojet Shqiptare nën një tërësi Shtetërore Shqiptare, t'i shkrijmë çdo energji!

Kur flet:-Mat shtatë herë e prit njëherë , të bie më mirë

Citim Postuar më parë nga Pellazgu
    Faleminderit për reagimet ndakj postimit tim. Aq simpatizantë të një prostitute jeni ju (ata që janë) saqë edhe me vetmohim e mbroni atë. Kjo kuptohet qartë nga postitmet tuaja Kotele dhe Odeon. Të therësh një njeri në gjumë dhe të gëzosh simpatinë e forumistave shqiptarë nuk është edhe aq e shëmtuar se këtu i thonë liri fjale, shtypi a ku ta di unë ça lejon tjetër Albo këtu. Zoti mos e dhashtë sikur bota të priste drejtësi nga ju që mbroni një kurvë. Aq më keq sikur ju të krijonit familje e të lindnit e rritnit fëmijë. Turp!

Pellazg , them se duhet të masësh pak revoltën e shpirtit tënd në lidhje me reagimet e të tjerëve në këtë temë. Seicili ka postuar e shprehur atë që ka ndier në lexim të kësaj teme, ndaj pak më shumë respekt.

Aq simpatizantë të një prostitute jeni ju (ata që janë) saqë edhe me vetmohim e mbroni atë
    Edhe në postimin tim qëndrimi ishte dhe vazhdon të jetë pro xhestit të vetëmbrojtjes së prostitutës, theksoj xhestit të vetmbrojtjes, jo professionit të zgjedhur prej saj. Ndaj Zotëri , po të cilësoj se nuk e mbroj me vetmohim si prostitutë, por e mbroj dhe jam pro veprimit të saj si qënie njerëzore , në damarët e së cilës rrjedh i njëjti gjak si imi. Jam kundra gjithashtu edhe idesë së hedhur nga një anëtare kur tha:
    Te ishte ndonje shqiptare do e justifikoja ket mllefin tuaj ,po se po ju vika keq per nji rumune,moldave apo polake qe e kan enderr te prostituojn neper rruget e greqis e italis ket sma merrte mendja.
    , sepse nxjerr edhe nje herë në pah egoizmin racial. Pra postueses do i ishte dhimbsur dhe do kishte qenë dakort me xhestin e prostitutës sikur ajo "të ishte shqiptare", dhe harron se jemi njëjtë njerëz e se tregëtia e mishit të gjallë është njëjtë e gjykueshme si për shqiptarët ashtu edhe për racat e tjera.

Të therësh një njeri në gjumë dhe të gëzosh simpatinë e forumistave shqiptarë nuk është edhe aq e shëmtuar se këtu i thonë liri fjale, shtypi a ku ta di unë ça lejon tjetër Albo këtu.Zoti mos e dhashtë sikur bota të priste drejtësi nga ju që mbroni një kurvë
    Nuk di nëse të ka rënë radha të dëgjosh dëshmitë e personave të torturuar për tregti prostitutcioni, se besoj nuk do flisje kështu. Unë nuk di më shumë rreth rastit të rumunes dhe shqiptarit , por nga globaliteti i ngjarjeve të tilla në botën mbarë dhe nga dëshmitë e qindra femrave mes tyre edhe plot shqiptare del në pah tmerri i vërtetë që ato jetojnë, mosmundësia e denoncimit, kërcënimi më gjërë se thjesht me jetën e vetë prostitutës, por duke kërcënuar dhe ka plot raste zbatuar, hakmarrjen e denoncimit edhe në familjet e tyre, prandaj mos e merrni kaq të lehtë atë historinëe denoncimit se nuk është fushë me lule, po është malore me shkurre e gjemba. Ndaj në një moment shkëputjesh totale shpresash , ndoshta fatkeqësisht kjo mbetet e vetmja rrugëdalje. Atëherë , mbylli sytë e imagjino një rast të tillë sikur ti , apo vetë motra tënde të ishte në një rreth të tillë , çfarë rrugëzgjidhje do i jepnit jetës tuaj. Unë po ta them mendimin tim:
    - Nëse unë do gjindesha në të njëjten pozitë shfrytëzimi si shumë femra të torturuara e shfrytëzuara të njejtën gjë do bëja si rumunja, vetëm nëse s'më jepej aspak mundësia. Prandaj mos u cudit shume nga reagimet pro xhestit të rumunes se seicili nje jete ka , dhe per seicilin eshtë e shenjtë dhe e shtrenjtë jeta e tija.

Aq më keq sikur ju të krijonit familje e të lindnit e rritnit fëmijë. Turp
    Këtë turpin Zotëri , shko e drejtoja sat-ëme që të ka lindur e rritur ty. Një nga ato postuese që kanë lindur e rritur fëmijë jam unë, ndaj kur Ti, ti drejtohesh mes të tjerave rolit tim si nënë , kujdes , mbaje gojën mirë, se pasha zotin ta shkul gjuhën. Nëse nësër im bir , që unë po e rris e edukoj me qindra sakrifica, ngrihet dhe shfrytëzon, torturon mish të gjallë njeriu, qoftë femëror apo mashkullor pa dallim race a feje,le ta pësojë atë që meriton nga drejtësia gjygjësore apo private. Edhe nje herë , kujdes kur të prekësh rolin tim prindëror .

Elna.

Freedom Maska e Bianconero
    Anëtarësuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    Tragjike te jesh prostitute, tragjike te vritesh nga ajo.
    Nuk jam aspak dakort me ata/ato qe mbrojne ''hirushen e trotuareve'' sepse te pakten 90% e tyre e ushtrojne kete profesion me vullnet. Ky eshte fakt qe e dine te gjithe dhe nuk eshte e drejte te themi qe e meriton vdekjen 30 vjecari shqiptar sepse bente ''punen'' dhe fare lehte mund tja kete kerkuar ''hirushja'' kete nder. Ato cigaret e fikura ne trupin e saj tregojne se ka perjetuar dhune fizike, nuk dihet se kur apo nga kush sepse ajo nuk ka lindur ne ate moshe dhe duhet te kete super-eksperience ne kete fushe, sidoqofte eshte per te ardhur keq, gjithsesi keqardhja e madhe duhet te ruhet per femra te llojeve tjera. Disa nga ju flsini per mos egzistencen e ndjenjave njerezore te ''tutori patriot'', gjithsesi ai me kafshe kishte te bente edhe nese kishte ndonje perqindje te tille dhe vete ai. Nje gje eshte e sigurte qe cdo prostitute ka te gjitha mundesite te marre arratine, por jo ato qe kane lindur per ''ngritje peshash''.
    Mekat qe talenti nuk eshte semundje ngjitese, sepse kesisoj nuk do te kishim kaq shume budallenj neper kembe.

Frederik Rreshpja

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Çfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  3. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  4. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26
  5. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •