Elna e ke thene tamam zemra po ajde e mbushju mendjen cave .
Elna e ke thene tamam zemra po ajde e mbushju mendjen cave .
Elna mendoj se ketu e ke konceptin shume te gabuar dhe eshte pikerisht e kunderta nese gjera te tilla do ndodhnin gjithmone do ishte ber nje kasaphane e madhe dhe ne vend te shfrytezimit njerezer do ishte dopjo ai qe eshte por pervec kesaj do kishte hakmarrje nga te gjitha llojet dhe rremuja te tilla vijne nga injorance dhe konceptet e gabuara , fal qe te falinPostuar më parë nga Elna Durrësi
!!!
Bebushe te lutem me thuaj se si do veproje ti
po te ishe ne vendin e rumunes ???
Nuk mendoj qe ajo rumunja eshte dhe fare pa faj.Jane shume te pakta ato raste kur femrat nuk kane mundesi ta lejne ate pune se po te dun e gjejne menyren edhe pa vra.Pastaj shumice e fillojne edhe vete se nuk kane ta lujn b... se nuk kane mo leke dhe bojn gjithcka me jetu.Megjithate edhe ai shqiptari nuk e besoj te kete qene dhe aq burre i mire po prap si jete njeriu qe eshte te vjen pak keq.Kurse ajo rumunja per mendimin tim ra nga shiu ne bresher se nuk e besoj te jete me mire tani megjithate ia boj hallall qe te pakten ruajti deri diku nderin e femres kshu qe anoj icik nga rumunja.
Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...
moj kotele po une nuk po bashkohem me faktin qe prostitucioni eshte dicka e mire, por nuk justifikon nje vrasje.....Postuar më parë nga KoTeLja_VL
elna e vertete qe dy duar per nje koke jane, por sikur cdo padrejtesie ti pergjigjeshim me vrasje, atehere do ishim ne nje xhungel te vertete.....ka ligje dhe drejtesi per te gjykuar njerezit.....ndeshkimi (ne kete rast vrasja) nga vete personi eshte mire per personin, por jo per shoqerine dhe ti thoni juve "mire ja beri"..... mire ja beri ti thoshit po ta fuste ne burg per 25 vjet....ne kete menyre do ta bente dhe ajo te vuante(tutorin).......
OK. Ke te drejte; krim me i rende eshte vrasja por "Ma shum faj ka gergasi (qe ngacmon) se dorasi " i thone nje fjale shkodrane.Postuar më parë nga bebushe
une nuk po them shyqyr qe e vrau... me vjen keq per kete jete te humbur, por kshu eshte kjo pune...
Kot parafrazojme,se ajo ka ndodhur me dhe nuk kthehet.
A ka be mire a ka be keq kjo qe vrau djalin,vetem Zoti e din.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
ah kur me bejne ca ketu .... i vjen keq per ate kafshe ( na tregojne per te drejtat e njeriut ) pfffff
sa femra do kete marre ne qafe ai ?? njerez si puna atij ... nuk bejne asgje tjeter .. vecse turperojne shqiperine ..
ajo rumunja mira ja beri ... aq mire sa ska me ... ( dhe lerini brockullat jo po ishte prosti jo po ishte rumune .. bullshit .. ai aq kafshe do kete qene sa ja ka nxire jeten aty ku smban me derisa ka arritur te beje krim .. ne disa raste nuk ka vend per drejtesi .. jemi ne kafshet njerezore qe na takon te vejme ne vend )
hajt bye tani
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Huh?Postuar më parë nga bebushe
Te falesh ate qe te perdor, te peshtyn e te shkaterron jeten?!
Krijoni Kontakt