Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 78
    BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anëtarësuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    Elna e ke thene tamam zemra po ajde e mbushju mendjen cave .

Citim Postuar më parë nga Elna Durrësi

Sikur të gjitha femrat që shfrytëzohen për qëllime përfitimi nga persona të tretë apo grupe të mund të vepronin si rumunia do kishte pak e më pak shfrytëzim mizor të njeriut nga njeriu.

Mendimi im ky.

Elna.
    Elna mendoj se ketu e ke konceptin shume te gabuar dhe eshte pikerisht e kunderta nese gjera te tilla do ndodhnin gjithmone do ishte ber nje kasaphane e madhe dhe ne vend te shfrytezimit njerezer do ishte dopjo ai qe eshte por pervec kesaj do kishte hakmarrje nga te gjitha llojet dhe rremuja te tilla vijne nga injorance dhe konceptet e gabuara , fal qe te falin
    !!!

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anëtarësuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    Bebushe te lutem me thuaj se si do veproje ti
    po te ishe ne vendin e rumunes ???

Do mendoja si "to be on my own "....
    !!!

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Nuk mendoj qe ajo rumunja eshte dhe fare pa faj.Jane shume te pakta ato raste kur femrat nuk kane mundesi ta lejne ate pune se po te dun e gjejne menyren edhe pa vra.Pastaj shumice e fillojne edhe vete se nuk kane ta lujn b... se nuk kane mo leke dhe bojn gjithcka me jetu.Megjithate edhe ai shqiptari nuk e besoj te kete qene dhe aq burre i mire po prap si jete njeriu qe eshte te vjen pak keq.Kurse ajo rumunja per mendimin tim ra nga shiu ne bresher se nuk e besoj te jete me mire tani megjithate ia boj hallall qe te pakten ruajti deri diku nderin e femres kshu qe anoj icik nga rumunja.
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anëtarësuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    Citim Postuar më parë nga KoTeLja_VL
    Elna e ke thene tamam zemra po ajde e mbushju mendjen cave .
    moj kotele po une nuk po bashkohem me faktin qe prostitucioni eshte dicka e mire, por nuk justifikon nje vrasje.....
    elna e vertete qe dy duar per nje koke jane, por sikur cdo padrejtesie ti pergjigjeshim me vrasje, atehere do ishim ne nje xhungel te vertete.....ka ligje dhe drejtesi per te gjykuar njerezit.....ndeshkimi (ne kete rast vrasja) nga vete personi eshte mire per personin, por jo per shoqerine dhe ti thoni juve "mire ja beri"..... mire ja beri ti thoshit po ta fuste ne burg per 25 vjet....ne kete menyre do ta bente dhe ajo te vuante(tutorin).......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga bebushe
    Ajo rumunja ka pasur nje hall te madhe , nuk gjente dot ndonje menyre tjeter por duhet te shkonte tek me e uleta ? jan disa njerez qe e kan mendjen aq te ngushte dhe nuk arrijne te shohin pertej vetem nje zgjidhjeje
    te fitosh para me trupin e tjetrit eshte denim por ta vrasesh eshte akoma me shume e nuk je dakort me mua ?
    OK. Ke te drejte; krim me i rende eshte vrasja por "Ma shum faj ka gergasi (qe ngacmon) se dorasi " i thone nje fjale shkodrane.

une nuk po them shyqyr qe e vrau... me vjen keq per kete jete te humbur, por kshu eshte kjo pune...

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Kot parafrazojme,se ajo ka ndodhur me dhe nuk kthehet.
    A ka be mire a ka be keq kjo qe vrau djalin,vetem Zoti e din.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ah kur me bejne ca ketu .... i vjen keq per ate kafshe ( na tregojne per te drejtat e njeriut ) pfffff

sa femra do kete marre ne qafe ai ?? njerez si puna atij ... nuk bejne asgje tjeter .. vecse turperojne shqiperine ..

ajo rumunja mira ja beri ... aq mire sa ska me ... ( dhe lerini brockullat jo po ishte prosti jo po ishte rumune .. bullshit .. ai aq kafshe do kete qene sa ja ka nxire jeten aty ku smban me derisa ka arritur te beje krim .. ne disa raste nuk ka vend per drejtesi .. jemi ne kafshet njerezore qe na takon te vejme ne vend )

hajt bye tani
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga bebushe
    fal qe te falin
    Huh?
    Te falesh ate qe te perdor, te peshtyn e te shkaterron jeten?!

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Çfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  3. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  4. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26
  5. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •