Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 78
    Kjo histori eshte pak e veshtire per tu gjykuar sepse nga njera ane kemi dike aq me teper shqiptar i cili merr femra per ti bere prostituta nga ana tjeter kemi nje femer qe vret kete njeri sepse e ka ber prostitute , mbase ajo ka pasur te drejte ta keqtrajtonte por te arrish ne therje kjo tregon se ajo femra ka qene gjysem e cmendur ashtu sic jan te gjithe ata qe bejne vrasje mund ta marresh dhe si vetmbrojtje por mendoj se jeta eshte me e shtrenjte se sa nje akt seksual dhe gjithashtu sic tha njeri me siper qe sot ste vret njeri kot mendoj te kunderten nuk ka llogjike qe te justifikoje nje akt te tille ,
    !!!

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    te dy e kane fajin por njeri patjetetr duhet te kete te drejte

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    sic tha njeri me siper qe sot ste vret njeri kot mendoj te kunderten nuk ka llogjike qe te justifikoje nje akt te tille ,
    nuk diskutohet qe jeta e njeriut eshte e shtrenjte dhe nuk doja te thoja qe "hajde prostituta me pistoleta ne dore!" por mendoj se ajo rumunja ka pasur nje hall te madh qe ka arritur deri ne vrasje... eshte e padiskutueshme qe prostitucioni eshte nje veper e ulet por tek e fundit ajo trupin e saj po shet; ndersa te fitosh para me trupin e tjetrit eshte nje veprim edhe me i ulet, shume me i denueshem.

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anëtarësuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    Citim Postuar më parë nga bebushja
    mbase ajo ka pasur te drejte ta keqtrajtonte por te arrish ne therje kjo tregon se ajo femra ka qene gjysem e cmendur ashtu sic jan te gjithe ata qe bejne vrasje mund ta marresh dhe si vetmbrojtje por mendoj se jeta eshte me e shtrenjte se sa nje akt seksual dhe gjithashtu sic tha njeri me siper qe sot ste vret njeri kot mendoj te kunderten nuk ka llogjike qe te justifikoje nje akt te tille
    Si mund ta keqtrajtonte ajo ate cunin????... spo e kuptoj kete.
    Jeta vertet eshte e shtrenjte edhe ska njeri te drejte
    qe te ta marri, po persa i perket keti rasti une mendoj se mire ka bere.
    Ashtu si i morri ai jeten asaj , duke e bere prostitute .

Keshtu me teori e fjale bejme drite gjitheandej ne
    po imagjinoni sikur te ishit ju ne vendin e rumunes , cdo detyroheshit te benit ??????????

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anëtarësuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga Tony Montana
    Gjynah...nuk vritet tjetri ne gjume....

HAHAHAHA...SA KAM QESH ME KET THENIEN.....AI PER TE VDEK KISH, C'RENDESI KA NE GJUME APO ZGJUAR.....
    AS UNE NUK JUSTIFIKOJ ASNJE NGA TE DY VEPRIMET (PROSTITUCIONIN DHE VRASJEN)......AJO RUMUNJA KA DASH DHE ESHTE BERE KURVE DHE AI KA PERFITUAR NGA KJO SITUATE.....ME VONE NA QEKA BERE PISHMANE KJO .....NE NGA BERATI I THEMI:"KUR TE VINE MENDTE, S'TI HANE AS QENTE"......

Citim Postuar më parë nga KoTeLja_VL
    Si mund ta keqtrajtonte ajo ate cunin????... spo e kuptoj kete.
    Jeta vertet eshte e shtrenjte edhe ska njeri te drejte
    qe te ta marri, po persa i perket keti rasti une mendoj se mire ka bere.
    Ashtu si i morri ai jeten asaj , duke e bere prostitute .

Keshtu me teori e fjale bejme drite gjitheandej ne
    po imagjinoni sikur te ishit ju ne vendin e rumunes , cdo detyroheshit te benit ??????????
    Ashtu sic mendon ti duke e pare nga pikpamja qe mire ja beri ashtu dhe une e shoh nga pikpamja qe njeriu duhet te mesoje te fale e jo te behet nje kriminel duke ndyre duart kot
    !!!

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anëtarësuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683

weee po me habisin keta

AJO RUMUNJA KA DASH DHE ESHTE BERE KURVE DHE AI KA
    Ku e dini ju qe ka shkuar me deshire ajo ?????

Citim Postuar më parë nga sh.hasanaj
    nuk diskutohet qe jeta e njeriut eshte e shtrenjte dhe nuk doja te thoja qe "hajde prostituta me pistoleta ne dore!" por mendoj se ajo rumunja ka pasur nje hall te madh qe ka arritur deri ne vrasje... eshte e padiskutueshme qe prostitucioni eshte nje veper e ulet por tek e fundit ajo trupin e saj po shet; ndersa te fitosh para me trupin e tjetrit eshte nje veprim edhe me i ulet, shume me i denueshem.
    Ajo rumunja ka pasur nje hall te madhe , nuk gjente dot ndonje menyre tjeter por duhet te shkonte tek me e uleta ? jan disa njerez qe e kan mendjen aq te ngushte dhe nuk arrijne te shohin pertej vetem nje zgjidhjeje
    te fitosh para me trupin e tjetrit eshte denim por ta vrasesh eshte akoma me shume e nuk je dakort me mua ?
    !!!

Citim Postuar më parë nga Tironsja
    Te ishte ndonje shqiptare do e justifikoja ket mllefin tuaj ,po se po ju vika keq per nji rumune,moldave apo polake qe e kan enderr te prostituojn neper rruget e greqis e italis ket sma merrte mendja.
    Zakoni shqiptarit gjithmon te shajne njeri tjetrin.Pse nuk thoni ta denonconte apo te ikte, por i jepni te gjith te drejt se mori jete njeriu.
    Shqiptari nuk iku dhe e rrembeu apo e mashtroi ne rumani ,por e ka gjetur prostitut.

Tironse

Mendoj se si shqiptares ashtu edhe romunes , polakes apo moldaves , gjaku ne damar u rrjedh njëjtë . Prandaj para se te hedhësh paragjykime mbi ëndërrat femërore të rracave të tjera ballkanike , hidhi një sy shtypit boteror mbi aktualitetin e femrës shqiptare. Vallë sipas shtypit evropian e sidomos atij italian apo belg duhet të mos interesohen organet mbrojtëse apo lexuesi i shtypit i këtij shteti për sigurinë e femrës shqiptare ne territorine tyre ngaqë dihet që ato prostituojnë që nga vitet 90 e këndeja me hir apo pahir?!

Pra mos u nis nga ideja pse ka shumë Moldave , Polake apo Rumune që prostituojnë e ti veshësh petkun e gjykimit nacional, por për mendimin tim duhet shikuar me gjakftohtësi thelbi që njeriu shiti njerinë pa marrë parasysh racën apo fenë.
    Unë mendoj se rumunia zotin ja ka lujt shqiptarit, sikur dhe vëllai im të ishte ai. Në fund të fundit dy duar për një kokë janë , e kur koka e trupi i rumunes i dukej shqiptarit tavull duhani ku ai të fikte cigaret e tija, objekt torture e përfitimi , atëherë si mendon ti se koka e shqiptarit do i bëhej ëngjëll rumunes?!
    Sikur të gjitha femrat që shfrytëzohen për qëllime përfitimi nga persona të tretë apo grupe të mund të vepronin si rumunia do kishte pak e më pak shfrytëzim mizor të njeriut nga njeriu.

Mendimi im ky.

Elna.

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anëtarësuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    Citim Postuar më parë nga Elna Durrësi
    Tironse

Mendoj se si shqiptares ashtu edhe romunes , polakes apo moldaves , gjaku ne damar u rrjedh njëjtë . Prandaj para se te hedhësh paragjykime mbi ëndërrat femërore të rracave të tjera ballkanike , hidhi një sy shtypit boteror mbi aktualitetin e femrës shqiptare. Vallë sipas shtypit evropian e sidomos atij italian apo belg duhet të mos interesohen organet mbrojtëse apo lexuesi i shtypit i këtij shteti për sigurinë e femrës shqiptare ne territorine tyre ngaqë dihet që ato prostituojnë që nga vitet 90 e këndeja me hir apo pahir?!

Pra mos u nis nga ideja pse ka shumë Moldave , Polake apo Rumune që prostituojnë e ti veshësh petkun e gjykimit nacional, por për mendimin tim duhet shikuar me gjakftohtësi thelbi që njeriu shiti njerinë pa marrë parasysh racën apo fenë.
    Unë mendoj se rumunia zotin ja ka lujt shqiptarit, sikur dhe vëllai im të ishte ai. Në fund të fundit dy duar për një kokë janë , e kur koka e trupi i rumunes i dukej shqiptarit tavull duhani ku ai të fikte cigaret e tija, objekt torture e përfitimi , atëherë si mendon ti se koka e shqiptarit do i bëhej ëngjëll rumunes?!
    Sikur të gjitha femrat që shfrytëzohen për qëllime përfitimi nga persona të tretë apo grupe të mund të vepronin si rumunia do kishte pak e më pak shfrytëzim mizor të njeriut nga njeriu.

Mendimi im ky.

Elna.

Elna e admiroj shkrimin tend . Jam 100% me ty

Alba
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Çfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  3. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  4. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26
  5. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •