Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 78
    http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anëtarësuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869

Prostituta rumune ther në gjumë tutorin shqiptar!!

ATHINE

Prostituta rumune ther në gjumë tutorin e saj shqiptar. Daniela Miteru nuk e ka duruar më dhunën e 30-vjeçarit nga Fieri, Luan Semani, dhe ka vendosur që t'i japë fund vuajtjeve. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në kryeqytetin grek, në Athinë, kur 22-vjeçarja rumune ka qëlluar plot katër herë me thikë mbi trupin e Semanit. Pas krimit, krejt gjakftohtë, prostituta ka lajmëruar fillimisht fqinjët e më pas policinë. Viktima është dërguar me urgjencë për në spitalin "Papa Nikolau", por gjithçka ka qenë e kotë, pasi ai kishte dhënë shpirt rrugës. Fieraku kishte marrë disa plagë në bark, kurse një plagë e marrë pranë zemrës mendohet se i ka shkaktuar vdekjen. Nuk kishin kaluar as dy orë nga ngjarja, dhe 22-vjeçarja Daniela Miteru vendos që të vetëdorëzohet në rajonin e policisë greke në kryeqytet, duke treguar edhe ngjarjen rreth vrasjes së tutorit të saj. Sipas rrëfimit të të vetëdorëzuarës, ajo ishte detyruar ta bënte krimin për vetëmbrojtje, pasi mbrëmjen e së enjtes tutori i saj e kishte keqtrajtuar rëndë fizikisht. Në cilësinë e dëshmisë i tregoi policisë shenjat e dhunës në pjesë të ndryshme të trupit, ku kishte edhe shenja të djegurash me cigare. Sipas 22-vjeçares nga Konstanca e Rumanisë, ajo kishte tentuar disa herë të largohej, por ishte përballur me kontrollin dhe dhunën e Semanit. Duket që ajo ka ruajtur momentin që atë e kishte zënë gjumi, për të kryer vrasjen. Duke iu referuar të dhënave të pakta të policisë greke, mësohet se 22-vjeçarja Miteru është mbajtur në polici edhe për të mësuar hollësitë e trafikimit të saj. Pas dëshmive të mbledhura, policia greke mendon se ka të bëjë me një rrjet të shfrytëzimit të prostitutave të Lindjes, pjesëtar i të cilit është edhe 30-vjeçari i vrarë. Pikërisht për këtë, policia greke është munduar të mbajë gjithçka të fshehtë rreth vrasjes së Semanit. Kurse sa i përket 22 vjeçares rumune, policia greke bën të ditur se ajo është vendosur në masa të rrepta sigurie, për t'a ruajtur nga ndonjë hakmarrje e mundshme nga ndonjë tjetër pjesëtar i gurpit ku bënte pjesë edhe viktima Luan Semani. Ndërkohë, pritet që ndaj rumunes të merret edhe masa e sigurisë për vrasjen e kryer dhe të cilësohet se në ç'kushte është kryer vepra penale.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882

Veprim i guximshem

Sikur ta benin te gjitha femrat kete qe beri rumunja besoj tmerr do kishin keta njerez te shfrytezonin femrat. Uroj qe rumunja tja hedhe paq se boll ka vuajtur.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Odeoni deri dikund ka te drejte.
    Femrat nuk duhet me te lejojne shtypje nga ana e meshkujve.
    Edhe tek neve ketu shpeshtohen rastet kur gruaja len burrin apo ne rastet me te veshtira edhe e ka vrare per shkak te represionit qe i ka be burri.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Maska e Administrator1
    Anëtarësuar
    09-03-2004
    Vendndodhja
    Mbi tokë
    Postime
    209
    Citim Postuar më parë nga Odeon_relax
    Sikur ta benin te gjitha femrat kete qe beri rumunja besoj tmerr do kishin keta njerez te shfrytezonin femrat. Uroj qe rumunja tja hedhe paq se boll ka vuajtur.
    Ne Athine, mbi apartamentin qe jetoja, jetonin edhe nje shqiptar rreth te 37-40 nga Mamurrasi i cili mbante nje ukrainase per prostitucion.
    Si duket ajo nuk sillte boll dhrahmi sa i kerkonte mideja shqiptarit dhe ai e rrihte.
    Ulerimat e saj te shurdhonin. Hante dru si gomari, kur thone.
    E pra asnje nga pallati me 7 kate dhe 21 apartamente, nuk raportonte ne polici.
    Edhe shume police ishin te njohur me keta lloj trafikantesh dhe shpesh "nuk shikonin dhe degjonin gje" sepse mbase kishin FREE sex nga keto vajza, po ashtu njohin edhe trafikantet e droges dhe cdo lloj trafikanti ne ate vend, por mbushin xhepat prej tyre dhe nuk kane interes ti ""fusin ne qeli".
    Ajo rumunia pak i ka bere atij shtazes.

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Kush ka jetuar ne Greqi diku aty afer Axarnon-it,Pll-Atikis dhe Pll-Vathit sidomos ne vitet 90-95,do kish pare pashallaret shqiptar me haremet e tyre u bene te florinjte me lekun e prostitutave.
    Ca moren plumbin ballit nga familjaret e femrave,ca u denoncuan ne polici,ishte koha kur bordellot e rruges Fylis ishin kthyer ne miniera floriri.
    Durimi ka nje kufi thone dhe rumunia e historise arriti deri ne krim per te cliruar shpirtin e saj.
    Plaga e prostitucionit shkakton dhembje,dhe fatkeqsisht veshtire te kurohet.
    Ashtu sic tha dhe Administratori1 ky biznes fitimprures,shpesh ruhet edhe nga ata qe duhet ta luftojne.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Une kam jetuar ne greqi po kam jetuar ne Glifadha por kam degjuar dhe pare shume prostituta sidimos tek Omonia sidom aty ku ishte tregu . Dhe shtepite e prostitusionit ne Greqi njihen vetem nga nje llambe e vene jashte nje llambe e keqe. Por pervec femrave kam degjuar se ka edhe meshkuj qe ushtrojne prostitucionin ne Greqi dhe njeri ishte korcar . Dmth nuk ka vetem tutora shqipetare qe kane femra por kane dhe meshkuj .

Rumunia mire ka bere deri ne nje fare pike , por jeta e saj ne burg si do shkoj valle se ai iku me te shumtet. A do ta perballoj valle kjo femer mizorite e burgut te Greqise?

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anëtarësuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Sa mire ia ka bere, Zot me fal.
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anëtarësuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    As me vine gjynah fare , ja ka bere shume mire.
    Tipa te atille keshtu e meritojne.

Citim Postuar më parë nga White_Angel
    Rumunia mire ka bere deri ne nje fare pike , por jeta e saj ne burg si do shkoj valle se ai iku me te shumtet. A do ta perballoj valle kjo femer mizorite e burgut te Greqise?

Per mua me mire ne burg, sesa ti ushtrohet nje personi koketrashe qe nuk ka ndjenja njerezore , po ashtu te shesi edhe trupin e saj .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    Ypsilanti Twp, MIçigan, SH.B.A.
    Postime
    226
    Shiko, ato të dy kanë qenë njerëz të shthurur moralisht. Më shumë, lavirja romune. Ai stan atë bylmet ka. E shikoj se shumica i bëhen krahë kurvës këtu. Për mendimin tim, ato nuk janë larg 'moralit' të saj. P*** me rigon! Pse, nuk mund të largohej ajo?. Pse nuk e lajmëroi policinë kur e kishte keqtrajtuar tutori i saj atë. Përgjigjja dihet se ajo ishte një llum i tëri.
    Po na nxirrni një kurvë me moral të lartë tani këtu.
    Shkoni ore gjeni nja dy gram tru dhe përdorini.
    Për të gjitha trojet Shqiptare nën një tërësi Shtetërore Shqiptare, t'i shkrijmë çdo energji!

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882

Shprehesh gabim

Citim Postuar më parë nga Pellazgu
    Shiko, ato të dy kanë qenë njerëz të shthurur moralisht. Më shumë, lavirja romune. Ai stan atë bylmet ka. E shikoj se shumica i bëhen krahë kurvës këtu. Për mendimin tim, ato nuk janë larg 'moralit' të saj. P*** me rigon! Pse, nuk mund të largohej ajo?. Pse nuk e lajmëroi policinë kur e kishte keqtrajtuar tutori i saj atë. Përgjigjja dihet se ajo ishte një llum i tëri.
    Po na nxirrni një kurvë me moral të lartë tani këtu.
    Shkoni ore gjeni nja dy gram tru dhe përdorini.
    Asnje femer nuk lind prostitute mendoj, Me vjen keq qe na klasifikon me ate kandarin tend si njerez pa dy gram tru. Nejse mendimi yt.

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Çfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  3. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  4. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26
  5. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •