Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    ~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    Alba flm hon...edhe une gjithashtu te pershendes

Persa i perket asaj thenies "shokun zgjidhe me te mire se vetja" edhe i besoj edhe si besoj...une ne pergjithesi jam tip shume i shoqerueshem edhe teper sweet....edhe kur mendoj ndonjehere them me vete qe ska nje njeri kshu sidomos ne USA.....tani rralle gjen shoke qe ste duan per interes....ne pergjithesi vajzat ktu duan te duken kush eshte me POPULAR....ska me shoqeri te paster....tani te gjitha bejne compete against each other....
    por shoqeria e paster dhe e bukur duket kur ti ndodhesh ne nje moment te veshtire e te nevojitet ndihme... ata qe te ndihmojne jane miqte e tu per jete kurse ata qe te kthejne kurrizin harroji.... me verete shoqja jote me besnike mund te te duket si njeriu me i mire ne bote edhe madje me e mire se ty.....por ne sic tha edhe augusto snjohim mire veten jo te tjeret....smund te thuass qe nje njeri eshte me i mire se ty se deep down u dont noe what they are thinking of U....me mire be just friends with everyone and trust one person you have know all ur life
    se te gjithe kane nevoje to have a shoulder to cry on to....
    Ju pershendes te gjitheve....take care
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sweet_babe : 05-10-2004 mė 17:44
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Te gjithe na dolet besnike. Hajde bejme nje shoqeri me njerez te besueshem, e ta quajme "SHOQATA BESNIKE." Pastaj, kush te doje te hyje ne klub, duhet t'i vejme kameren per nja 1 vit (per te qene mosbesues), e ne fund te vitit do i bejme interviste ku e pyesim per gjerat me te turpshme qe ka bere gjate vitit. Po nuk iu pergjigj sakte, qofte edhe nje pyetjeje te vetme, nuk e lejojme ne klub.

Une vetem 2 persona kam besuar dhe vazhdoj t'i besoj. Te gjithe te tjeret qendrojne te dyshimte.

Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Shoqeria me vjen keq qe e them po ka vetem shans. I destinuar te provohet ne nevoje.
    Odeon, e di qe ndo nje here me befason ti me ca gjera qe thua?
    Per mire, e kam fjalen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 05-10-2004 mė 18:05
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

ne fakt po ndodh qe zhgenjehesh dhe nga muret.
    Pervec rasteve qe je i/e detyruar ta ndash sekretin per hir te rastesise apo qellimit me nje te dyte,trete etj nuk ka pse te hysh ne hollesira te panevojshme per gjera "te shtrenjta". Do fuse hundet patjeter zhgenjimi dhe demi moral.

kur te dalin lotet e vetmuar ndonjehere dhe te zene "mat".....te tradheton dhe vetja!

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Leila

[QUOTE=Leila]Te gjithe na dolet besnike. Hajde bejme nje shoqeri me njerez te besueshem, e ta quajme "SHOQATA BESNIKE." Pastaj, kush te doje te hyje ne klub, duhet t'i vejme kameren per nja 1 vit (per te qene mosbesues), e ne fund te vitit do i bejme interviste ku e pyesim per gjerat me te turpshme qe ka bere gjate vitit. Po nuk iu pergjigj sakte, qofte edhe nje pyetjeje te vetme, nuk e lejojme ne klub.

Une vetem 2 persona kam besuar dhe vazhdoj t'i besoj. Te gjithe te tjeret qendrojne te dyshimte (citimi i Leiles)
    Tregohu me realiste Leila nese mendon se jane vetem 2 persona qe ti u beson e ke gabim thjesht po genjen veten ketu dhe si redhoje dhe ne te tjereve .Mund te them qe e ke te veshtire tu besosh te tjereve dhe kjo eshte si pasoje e zhgenjimeve qe ke mare nga shoqeria por nuk do te thote qe personat qe duhet tu besosh jane nje apo dy sepse po te bejme nje matematike te thjeshte te gjithe duhet te kemi besim tek njeri tjetri .Besoj se me kupton se cfare dua te them nese jo Shtrydhe trurin !!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AuGuSt_ : 06-10-2004 mė 10:11 Arsyeja: .......

Lady Kad Maska e gurl
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Besimi eshte fjale e madhe dhe me e keqja eshte se verbon ate qe e praktikon....derisa e peson. Atyre pak njerezve i kam besuar vetem pasi ata kane besuar tek une.

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    KAM PAS VETEM 2 PERSONA TE CILVE U BESOJA.
    megjithate me plot bindje them se kom besim te plot,ke motla dhe ma best firend eva MiLaNiStE
    kaq ,te tjeret i respektoj i besoj,po jo plotsisht

Bye Bye
    LoNcJa-SyNi-VeT
    o-le-le firma

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    cdo kush tregon vetem THEIR SIDE OF THE STORY...por njerezit ne pergjithesi e quajne veten besnik edhe ata me genjeshtaret e me tradhtaret....cte besh kshu jane ngrysur and nuk ka ndonje njeri perfect qe te mos beje gabime....ndonjehere te del ndonje gje shkarrazi por e kemi llafin per gjerat me te medha...une ste thashe go steal ur friend's bf or say bs about ur bff....

tema nuk i perket persa jeni i sinqerte ju???por persa i besoni shoqerise....mbase nga qe sjemi aq te sinqerte sa duhet na ben qe te marrin si kthim nje shoqeri jo aq te paster....sdi cte them ne kete rast por te gjithe deep down we all trust some1
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    gjithashtu edhe une vetem 1 personi i besoj dhe asnjeriu tjeter

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    atij qe osht tuj pa dvd :P
    o-le-le firma

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    jooo njoness qe mka bo me zemer lol

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Dr. dituria"
    Nga Sabriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 18-12-2008, 06:32
  2. Bursa
    Nga Gerrard nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 13:42
  3. Shkaqet e mjerimit tė Shqipėrisė
    Nga Iceberg nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56
  4. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  5. Debati dhe vlerat e shoqėrisė shqiptare
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-06-2003, 14:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •