Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 44
    ~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503

Sa i besoni shoqerise????

E hapa kete teme pasi e di se te gjithe kemi nje shok a shoqe qe ua besojme gjithcka...ata dine gjithcka rreth nesh si edhe ne rreth tyre...
    por sikur te vi nje dite te plasi nje sherr i madh dhe te dalin te gjitha ne shesh...

Une per vete jam cik e hapur me njerezit por jo dhe haq.... vetem nje shoqeje ja tregoj gjithcka qe ka te beje me jeten time... jemi si mishe e thua kur i thone asaj.. eshte e veshtire mos te hapesh..por sikur te vi nje dite te perleshemi ajo le te mi nxjerri ne shesh sekretet por une sdo ndihesha... cdo kush tregon fytyren e vet apo jo...

Tani per ju te dashur antare...SA I BESONI SHOQERISE?????
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 04-10-2004 mė 22:53
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764

Besa-bese

Besimi qe shoqerija ka tek une,eshte dhe besimi qe une kam te shoqerija!!!Nuk eshte e veshtire,p,sh cdo njeri e kupton sinqeritetin,realitetin dhe besimin qe nje shoqe/shok ka tek ty!!!Ne qofte se njera nga keto cilesi calon,athere ska besim!!!!Por qe te jesh e sigurt,mba ca gjera per vete!!!!!!!Me beso!!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Kur isha me i ri i besoja me shume shoqerise por me disa sende qe ndodhen gjate kohes u detyrova qe te ul sado pak besimin ne te.
    Nuk eshte kjo faji i shoqerise,po eshte faji i disa ndodhirave qe me kane ndodhur personalisht mua.
    Kur i beson nje personi apo nje shoqerie normal qe kerkon qe edhe ata te besojne,kshu qe kur ngelesh i zhgenjyer do kesh kujdes hereve tjera se kujt i beson.
    Pergezime per temen sweet babe,eshte e lezetshme.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

("ANDREA" ZEMRA BABIT) Maska e Genti^Itali
    Anėtarėsuar
    19-09-2003
    Vendndodhja
    Itali ''Venezia''
    Postime
    635
    Ska shoqeri sot!
    Edhe fjala shoqeri esht fjal e madhe, sepse nuk mund ti thuash te gjithve shok, atyre qe pi nje kafe apo atyre qe njef per nje vit, ose nje qe njef ne kurbet edhe te lith puna.
    "Shok mund ti thuash jerit qe e njef mir dhe prej vitesh, dhe te ket ber per ty e ti per ate" prap mos kini shum besim kapitalizmi nuk njef shum shoqeri flm

Genti:
    LINDI EDHE "ANDREA"

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Deri ne nje fare mase... kujt me shume kujt me pak

nuk duhet te besosh detyrimisht te gjithe njerzit me te cilet kalon kohen dhe i quan "shoke, shoqe"
    gjerat qe kane konsekuenca personale po te merren vesh nga te tjeret me mire mbaji per vete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Eshte budallek te thuash sekretet tek shoqeria. Jam tip qe shoqet me hapen shume dhe mi thon te gjitha. I degjoj dhe i kshilloj kur duhet por une per vete nuk ju them gjerat e mia shume personale.
    Si tha dhe njeri lart, nuk ka shoqeri sot, te gjith te duan per nje lloj interesi.

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    edhe une kshu mendoj...nje shoqe kam te ngushte madje e kam kusho dhe e konsideroj si moter dhe shoqe besnike...i tell her everything kurse me shoqet e tjera muhabetet qe behen larte e poshte...

shume veta me jane hapur shume dhe nuk mendoj se ehste gje e mire....u can never trust some1 deri ne ate pike
    its good to know that ppl trust u
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Shoqeris. i besoj edhe jo aq shum sepse ktu ne kosov kemi shoqeri apo dicka qe do te thot Shoqeri Koristi ( Interesi ) kur ke pare ke shoqeri kur ske ske kurr , dhe keshtu qe sot eshte bere veshtir per te gjet nje shok ashtu si dueht nje shok qe ta do te miren , e jo njer Interesi kur ke je me i miri kur ske Sdo me et ndije se kush je..

Gjith te mira.t
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    dikur besoja te shoqeria .. dhe kjo ka qene long time ago .. por jeta e vertete dhe realiteti i bukur / hidhur .. me ka bere te hap syte dhe te shoh se nuk ekziston me ajo shoqeri ..kur ti mund ti besosh dhe per me te voglen gje .... sot ka ardhur koha " mirmengjez interes "

moto ime : bej qef .. hang out ... but never trust anyone
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

I destinuar te provohet

Shoqeria me vjen keq qe e them po ka vetem shans. I destinuar te provohet ne nevoje.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Dr. dituria"
    Nga Sabriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 18-12-2008, 06:32
  2. Bursa
    Nga Gerrard nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 13:42
  3. Shkaqet e mjerimit tė Shqipėrisė
    Nga Iceberg nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56
  4. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  5. Debati dhe vlerat e shoqėrisė shqiptare
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-06-2003, 14:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •