Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 53
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ne femrat jemi te barabarta vetem ne leter.
    Kuuuuurr sdo jemi 50/50 ate ju them nga pervoja gjithmon do jemi te shtypura gjithmon te shara edhe nese do i perkundim burrat ata prap do jene dominues sepse mendojn qe jane me te fort me te menqur por mos te harrojn se ka ik ajo kohe kur thonin se ,,FEMRA I KA FLOKET E GJATA E MENT E SHKURTERA"edhe ne tash i kemi pre floket e do luftojm per veteveten e pastaj te shofim ku do na qet kjo luft.

i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anëtarësuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    Mashkull/Femer 50/50
    Ne nje lidhje martesore apo cfaredo lloj qofte nuk mund ta ndash kete pune 50/50, bardh e zi, po ose jo! Qe te dy partneret duhet te japin maksimumin per mirembajtjen e shtepise dhe nuk ka "pune grash ose pune burrash".
    E kam vene re qe ne shoqerine shqiptare njerezit jane paksa ekstrem ne zgjedhjet e tyre.
    Ne nje familje te dy partneret duhet te kontribojne per shtepine dhe detirat e saj. Nuk ka asgje te keqe qe mashkulli te pastroje shtepine. Shpeshhere kam vene re kur hyj ne shtepi shqiptaresh ka nga ata "cuba" qe bejne si trim dhe arrogant ne sy te gruas se tyre. Me te vertete idioteske pasi jeten individi me teper e ndan me partneren e vet dhe eshte shume e shendetshme me qene nje lidhje e drejte dhe liberale.
    Edhe nje fjali nga BBC "Nese nje familje eshte ne paqe me veten, biznesi i saj do jete i suksesshem"

Paqe dhe harmoni!

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    .....shume dakord me ty lart....nese ne 1 lidhje martesore burri e konsideron gruan poshte vetes dmth nuk e pyet, nuk i merr parasysh mendimet e saj... atehere ka instauruar diktature ne familje....
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Mendoj se duhet te ndahen ne baze te fuqise fizike...gjithashtu mendoj te gjej nje grua me te fuqishme se une

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    me mir do ishte 70 /30

Ai te laje rrobat ai ti thaj
    Ai te laje enet une ti fshi
    Ai ti bej parate une ti prishe
    if love is the answer, could you rephrase the question?

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Ne femrat jemi te barabarta vetem ne leter.
    Kuuuuurr sdo jemi 50/50 ate ju them nga pervoja gjithmon do jemi te shtypura gjithmon te shara edhe nese do i perkundim burrat ata prap do jene dominues sepse mendojn qe jane me te fort me te menqur por mos te harrojn se ka ik ajo kohe kur thonin se ,,FEMRA I KA FLOKET E GJATA E MENT E SHKURTERA"edhe ne tash i kemi pre floket e do luftojm per veteveten e pastaj te shofim ku do na qet kjo luft.
    "Lufta" që s'do mbarojë kurrë !

Më duket paksa qesharake ndersa jemi në mijëvjeçarin e tretë akoma bëhen kët diskutime dhe Martin Luter King-ët e kauzave të kota s'kanë të sosur

Sot ndërsa flasim nuk shtrohet më çështja femër - mashkull, problemet rracore janë rregulluar, ato kulturore, fetare etc po ashtu

Mos ndoshta eshtë krijuar psikoza e të qënit në "pozicionin e viktimës" saqë edhe sot që gjërat kanë ndryshuar jeni ju që s'hiqni dot dorë nga kjo mënyre të menduari ?!!!!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Pogradecari Lexo Postimin
    Une kam ndermend kur te martohem(maybe) ti ndaj punet me gruan 50/50

50/50 e kam llafin
    Ajo te laje rrobat une ti thaj
    Ajo te laje enet une ti fshi
    Une ti bej parate ajo ti prishe

jo se dua po keshtu sic kane ardhur kohet nuk ke c'ben tjeter
    do desha mendimet tuaja
    Mendimi im Pogradecar eshte se duhet te jete keshtu:
    Ajo te laje rrobat dhe t`i thaje
    Ajo t`i laje enet dhe t`i fshije
    Ti t`i besh parate dhe t`i shpenzoni per familjen dhe femijet.
    Ti te jesh koka dhe gruaja jote te jete trupi....

ironia jote duket qarte, por nese mendon se nuk ka rruge tjeter por duhet vepruar ashtu s`i thua ti per t`u martuar, atehere po te isha une ne vendin tend nuk do te martohesha fare.
    (megjithate bej si te te duket me mire)
    Pershendetje!
    Duaje te afermin tend si veten

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Pogradecari Lexo Postimin
    Une kam ndermend kur te martohem(maybe) ti ndaj punet me gruan 50/50

50/50 e kam llafin
    Ajo te laje rrobat une ti thaj
    Ajo te laje enet une ti fshi
    Une ti bej parate ajo ti prishe

jo se dua po keshtu sic kane ardhur kohet nuk ke c'ben tjeter
    do desha mendimet tuaja

Nese doni 50/50 atehere ajo duhet te lind... por edhe ti duhet te lindesh hahaha 50/50 kurr nuk eshtee mundur.

Eshte ok ne te tjerat por ka gjera qe femrat din ti bejn e meshkujt jo. Prandaj mos kerkoni 50/50 perafersisht 65/35 mire do shkonte

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    ajo te beje buken/ushqimin,ju ti ndihmoni,po pse jo

eshte gje normale,perse te mos i ndihmosh gruas ne shtepi,kur s'ka ndihme tjeter pos teje
    por meshkujt edhe nje gote uje pritojn ta marin vete,
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Une dakord jam me kete 50/50, ama kuzhina eshte off limits! vetem une dhe asnje tjeter : D

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •