Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 53 prej 53
    cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Une e provova kete 50/50 dhe ju siguroj qe s eshte keq, pale kur behet gradualisht njehere eshte super fare, e nis nga 10/90, pastaj 20/80, 30/70 e keshtu me radhe, cdo rritje e perqindjes nje hap drejt lirise. Ah po dite festash dhe ditelindjesh duhet bere pushim se nuk quhet; kur nje pune e ben mire, psh gatuan dicka te shijshme apo i lan pjatat bukur fiton 1% me shume dhe kjo te nxit ti besh gjerat me mire se je me i motivuar kuptohet, eshte loje e lezetcme provojeni, ne fund fare kush del me perqindje me te larte fiton nje dhurate te zgjedhur nga personi qe humbi, edhe dhurata ka kuptimin e saj se pikerisht nga tipi i dhurates kuptoni sa e madhe eshte dashuria qe ai/ajo ndjen per ju : D (ah po edhe paketimi i dhurates eshte nje parameter i vlefshem per ta kuptuar) provoni dhe pastaj gjykoni.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Hahaha teme per relax kjo

Mire e ke bere nder mend, por te pakten ti laji rrobat e ajo t'i thaje
    La vita è bella...

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Hmmmm........nuk eshte keq te jemi te barabarte, por e verteta eshte se kurre s'do mund te jemi 50/50..........as qe po kerkoj kaq, sepse e di qe kaq edhe me deshiren me te madhe nuk arrihet.
    Ja si jane te ndara punet ne familjen time:
    Une : pastroj shtepine, pergatis ushqimin, kujdesem per femijet.....pra ketu hyn t'i zgjoj per shkolle, t'ju pergatis mengjesin si dhe ushqimin per te marr me vete ne shkolle, t'ju ndihmoj atyre rreth veshtiresive qe kan me mesimet, te shkoj ne mbledhje te prinderve, te kujdesem se si dhe me kend po e kalojne kohen e lire......... te laj dhe hekuros teshat, ne 90% te rasteve edhe te bej pazarin e shtepise..........pervec ketyre te shkoj edhe te punoj.
    Burri : te shkoj te punoj ......... i mjafton qe s'me ben rremuje ne shtepi - kjo mendon ai eshte ndihmesa me e madhe qe mund te ma jap

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •